Gerçekten böyle aileler varmı ya

Dedikleri doğru ise çocuktur büyümemistir kendi kararını veremiyordur, yalan sa da zaten yalancıdır yine olmaz kısaca bulaşma boyle aileler var bizzat yaşadım bencildirler tek dertleri para ya da kendi istedikleridir kendi çocugunun kararına saygı duymayan aile geline hic duymaz...

universiteden mezun olduktan sonra ilk calistigim yerdeki patronum tam da boyle bir adamdi. haftanin 2-3 gunu sabah abisi arardi, kardesini sorardi. patronun odasina bakardim birkac tane bos sigara paketi, bir seyler yenmis, koltukta bir ortu, belli yani gece orada uyumus sabah da erkenden gitmis. tabii ilk is tecrubesizlik vs. olanlari anlayamamistim. sonra orada uzun yillardir calisan birisi anlatmisti adamin hikayesini. bir kizla evlenmek istemis, ailesi karsi cikmis. 30’lu yaslardaki kazik kadar adam intihara bile kalkismis. aile pes etmemis ve adami kendi istedikleri kisiyle evlendirmisler. aile apartmaninda oturuyorlardi, adam eve gitmeyince karisi gelmedigini soyluyor ve onlarda pesine dusuyorlardi. sacma agali dizilerdeki hayatlarin gercek olabilecegini o gun gormustum.

baska bir arkadasimin da gayet iyi giden bir iliskisi vardi, aralarinda hicbir sorun yoktu, seviyorlardi birbirlerini. cocugun ailesi istemedi ve ayrildilar. cocuk amcasinin kiziyla evlendi, ozurlu bir cocuklari oldu. varlikli bir aileydi mal bolunmesin diye cocuklarinin hayatlarini kararttilar yani. cocuk karisini surekli aldatiyor, zavalli kizin da ömru curuyor iste.

boyle insanlarla ugrasilmaz. en basindan bitmesi hayirli olmus bence. evlenseniz bile huzur vermez bunlar.
Ay valla gözüm korktu inanirmisiniz hala nedense inanamiyorum sanki baska sebepler var gibi

Valla konu sahibi kardesim icinde olunca sanki hakkaten ne duzgun cocukmus givi gelebilir insana okuyunca oyle gibi.ama disardan bi insan bakinca bence sana oyle dusundurtmeye ve beklentiye sokmamaya calisiyor.mantiken zaten durumu o sekilde olsaydi hiccc seninle bulusmaz gorusmezdi.hem bulusup hemde mazlumu oynuyor gibi geldi bana.
Buluşmadan aslinda anlatti hepsini sen üzülceksen aslada yazmam dedi biraz ben istedim işin açigi yuz yüze görüşmeyi ama biz onla arkadasca bile konusamadik sanki karsimda benden nefret eden biri oturdu

Dedikleri doğru ise çocuktur büyümemistir kendi kararını veremiyordur, yalan sa da zaten yalancıdır yine olmaz kısaca bulaşma boyle aileler var bizzat yaşadım bencildirler tek dertleri para ya da kendi istedikleridir kendi çocugunun kararına saygı duymayan aile geline hic duymaz...
Haklisiniz umarim yalan degildir yinede insanlarin hayatlari cok cok değişik valla daha neler duycam bilmiyorumki aile harbi sıkıntı ama biraz bahsetti cok normal degiller

Boşver ya hic bulaşma sonra hayatındaki en büyük pişmanlığın olur 2 3 gün üzülürsün biraz da egon kırıldığı icin üzülürsün sonra unutur gidersin.

Back
X