Gerçekten böyle bir hareket var mı???

hiç duymadım o hareket nasıl birşeymiş bilmiyorum ilginç ama kulak misafiri olduğun kiişikeri tanımıyormusun soramazmıydın?

Ayaklarini havaya dikmekten bahsediyorlardir belki. Yada afedersiniz burda okumustum iliskiden sonra esi ayaklarndan tutup dikiyormus salliyormus falan
Bir tanede benden olsun mumkunse tam o anda eger yapamazsanz biter bitmez yuz ustu yatin ve o sekilde bekleyin. Benim son ay oyle olmustu ve sabah 5te kalkin

İlginç bir bilgi.. :) yüzüstü yatinca dökülmez mi ama

Muhtemelen ayaklar havaya yarım saat bi de bel altına yastık koyarak bende öyle yapmıştım gerçi yapmasam da tutacağına emindim yine de içgüdüsel sanırım öyle yaptım ve ilk denemede oldu

iliskiden sonra adet olurken en cok hamgi tarafn agriyosa o tarafa dogru ayaklarini cek cenin pozisyonu al.sabah al dusunu yataktan kalkma diye bi oneri.herkesin kendi taktigi varmis ayol ne tuhaf.ama olay yatip kalkmamakta o kesin

Valla benim durum biraz karışık ama özet olarak sebepsiz diyebiliriz :)
Anladm canim. Insaallah en kisa zamanda istedigin gibi olur hersey. Bende sorun vardi esimde de vardi ve zaman problemimiz de vardi 1 yilin sonunda tuttu cok sukur. Caba gostermeden olmadi bizimki :) Allah isteyen herkese nasip etsin.hayirlisiyla

Merhabalar, rahim tersliği olan kişilerin yüzüstü yatması öneriliyor. Sırt üstü yattığım zaman herşey akıp gidiyordu bende de. Doktorlar rahim tersliğinin hamile kalmaya engel olmadığını söylüyorlar. Tıbben imkansız deil ama ne yazık ki hamile kalabilmek çok zor oluyor. Bu Arada çoğu doktor rahim tersliğinden söz etmiyor. Sanırım 7. Doktorum söylemişti ‍ Denediğimiz ilk ay başarılı Olmuştuk. Hamileliğimi devam ettirememe durumum var Ne yazık ki. 3 düşük yaşadım. Bugün yine çatlatma iğnesi denedik. Bakalım herşeyin hayırlısı

Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.. Bende öyle bir durum yok şükür ki, hsg çekilmiştim, oradan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…