• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten bu bencillik ve doyumsuzluk mu?

Burda öyle konular okudum mu hamile karısını gece yarılarına kadar evde tek bırakıp arkdaşlarıyla takılmaya giden mi ararsın, annesinin evinden kendi evine gelmeyeni mi ararsın ne ararsan var bu forumda. Sizin eşiniz sizi ihmal etmiyormuş ve bu hastalık keyfiyetten gitmiyor bence çok fazla üstüne gitmeyin destek olun eşinize.

belki de ihmal bile diyor da ben bunun farkında bile değilim. kendime de ona da konduramıyorum o yüzden azla yetinir oldum da ilgileniyor diyorum bilmiyorum çok karışık kafam:(

sevgili konu sahibi tamamen eşinizin sözlerini haklı buluyorum hasta bir kardeşle kendinizi mukayese yapıyorsunuz ... beni ikinci plana atıyor diyorsunuz .. oysaki sizin durumunuz çok farklı siz sağlıklısınız ... allah göstermesn ama bi empati yapalım hadi eşnizin abisi gibi olsanız bir gün sizce eşiniz hala abisine ilgilenmeye gider yoksa size kul köle mi olur bunu bi düşünün derim ....yani anlatmaya çalıştığım hayır siz asla ikinci planda deilsiniz ....
allah korusun kimseyi elden ayaktan kesmesin kimse isttemes am elden bişi gelmez takdiri ilahi sabırlı olun ikinci plana atılıyorum diede asla düşünmeyin hayat böle gecmez cünkü

Son düzenleme:
tatlım bazen öyle hissediyorum ki sadce onlar için yaşıyoruz. planımızın hep bi köşesindeler, hiç bağımsız değiliz. dediklerini de yapıyorum ama işte sıkıyo her zamna olunca... hastalık ne büyük bi imtihanmış.

Aslinda sen neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorsun; iyi bir insan oldugun belli yazdiklarindan.
Ne yazik ki yapacakbirsey yok. Sen kendin de sloyluyorsun zaten imtihan bu.

Durust olalim, hicbir kadinin hosuna gitmez bu durum. Herkes kocasini her an yaninda ister ama merhametli adamdan zarar gelmez arkadasim kocani da evliligini de yipratma bu sebepten . İnsallah abisi kendine yetecek duruma gelir en kisa zamanda .
t

iyi de adam da o kadar bakıma muhtaç filan değilmiş ki bastonla filan yürüyebiliyormuş.
zaten evliymiş de anası babası da var
her gün her gün dışarı mı çıkılırmış
bence haklısın
ama laf etme
sen kötü olursun

iyi de adam da o kadar bakıma muhtaç filan değilmiş ki bastonla filan yürüyebiliyormuş.
zaten evliymiş de anası babası da var
her gün her gün dışarı mı çıkılırmış
bence haklısın
ama laf etme
sen kötü olursun

evet............sabır,ileride güzel meyveler verir..eşinizden ve abisinden desteğinizi,içinizdeki iyiliği eksik etmeyin..

evet bende çok takdir ediyordum çıkıyorken nişanlıyken. çoook vefalı çoook duyarlı çoook olgun, ama fazlaa biraz essira yaa kendiini unutup hep başkaları için yaşayacak kadar fedakar yanında beni de sürüklüyor. yanında olduğum zamanalrı da görmüyor hiç yaptığım fedakarlıkları ya da. hep olmayana yapamadığıma takılıyor. ee insanoğlu bende bi yere kadar. yorumunuz için teşekkür ederim ayrıca..

Haklısın canım elbetteki kendine göre yerden göğe kadar ama eşininde anladığım kadarıyla sırtında çok yük var birde kendini sorumlu hissediyor demekki anlamadığım şu annesi babası sağ değilmi çokmu yaşlılar birde başka erkek kardeşleri varmı abisi evlimi yani bu durumu diğer aile bireyleride paylaşabilir elbetteki abisiyle ilgilenmeli ama her gece değil elbetteki abisinide tatile götürmeli ama niye bütün tatillerinizi bundan sonra beraber yapasınız abisinin yetişkin çocuğu yokmu.

evde eşinizi beklemek sizi yıpratmış. evde beklerken sürekli demleniyorsunuz. bence sizde arkadaşlarınızla dışarı çıkın. böylece kendinizi oyalarsınız. güzel bir akşam geçirmiş olursunuz.

size kan ve gönül bağı olarak bir yakınınızı kaybettiniz mi? yada kaybetmenin eşiğine geldiniz mi?

Allah gecinden versin, bunları yaşamadıysanız eşinizi anlayamazsınız.

eşiniz kaybetme korkusunu damarlarında duymuş. hala duyuyor. o yüzden eşinizin üstüne gitmeyin. arasıra ağbiyi de alıp beraber gezin. dondurma yemeğe gidin.

Allah acil şifa versin.

Eşinizi tebrik ediyorum, vefası umarım hep devam eder. Bakıma ve ilgiye muhtaç olmak çok zor. Sizinle de ilgilendiğini söylüyorsunuz, ama kadınız işte biz hep her zaman fazlasını isteriz. Benim düşüncem tepki göstermeyin eşinize, size bu durumda dolayı gıcık olmaya başlarsa, kötü olur.:50:

seninle ilgileniyo madem bence bu kadar sorun yapma...
yazık rahatsızmış abiside...
sende arada katıl onlara...

canım aslında seni anlıyorum sonuçta eşinle vakit geçirmek istiyorsun ama hayat bu insanı nereden vuracağı hiç belli olmaz
herzaman beterin beteri vardır unutma çok mutsuz olursan dönüp onlara bak derim çünkü ben çok sıkılırsam öyle yapıyorum ve gerçekten işe yarıyor
şükür etmelisinki kaynının eşi anne ve babasıda var ya tamamen eşin ilgilenmek zorunda kalsaydı
mesela benim eşimde felçten döndü koltuk değnekleriyle yaşıyor kışın ameliyat oldu 2 ay yatalak yattı ben yatırdım kaldırdım giydirdim laf etmiyorum hakkım helal olsun
kardeşi amerikada keyfine 5 - 6 ya gezmeye gitmişti sadece 2 kere telde arayıp nasılsın dedi abisine başka kardeşide yok annesi babası sadece ameliyat günü geldiler bana destek olacaklarına bide benle tartıştılar hiç yardım etmediler , söyle canım ben ne yapayım hayatım çok zor ama yinede kendimden çok eşime üzülüyorum

eşiniz çok vefalıymış gerçekten... sinirlendiğinde her dediğine evet, haklısın deme erdemini gösteriyorsanız buna da gösterin

eş, sevgili her zaman bulunur ama kardeş bulunmaz

eşiniz çok vefalıymış gerçekten... sinirlendiğinde her dediğine evet, haklısın deme erdemini gösteriyorsanız buna da gösterin

eş, sevgili her zaman bulunur ama kardeş bulunmaz

evet zaten gene buna da her zamn tamam diyorum ama söyle bi istatistik verim size. belki bu konuda 10 da1 dir olumsuz düşüncem. olumsuz düşüncem diyorum çünki tepki bile vermiyorum inanın surat asmıyorum trip yapmıyorum. bunu bile sorun yapıyor eşim. ee insannım bende

bide mesela dün gene9 da geldiler maç vardı maç izlemeye başladı. saat 10:30 dada bnm uykum geldi erken kalkıyorum. neyse hala maaçç saat 11i geçti hala maççç ben yatıyım mı cnm dedm tamam dedi gittim öptüm iyi geceler dedim. 1 saat sonra geldi bi afra bi tafraaaa surat 5 karış neymiş 1 haftadır onunla ilgilenmiyormuşum. yatıyormuşum. ee be eadam zaten 9-10 da geliyorsun sonra maç izliyorsun bende insanm akşama kadar yoruluyorum maç 12 de 12:30 da bitiyo sen bana dönüyorsun benm de pilim bitmiş oluyo

Back
X