Ama ben zaten attım. istese o da atmaz miydi ? Eger istemiyorsa rahatsız olmaz mı mesaj atmamdanZaten mesaj atarak hoslandiginizi belli ettiginizi dusunuyorum cunku hic sohbet etmemissiniz oncesinde. Neden vazgecesiniz ki, eger hoslaniyorsaniz yazmaya devam edin. Konusun...
Istemedigini sanmiyorum. Simdi adami tanimadan cevap vermek pek dogru degil. Ondan mesaj beklemek icin daha erken oldugunu dusunuyorum. Cabalarsaniz hos sohbete girerseniz bir yerden sonra o da size surekli yazmak isteyecektir (belki). Ama denemekten bisey kaybetmezsiniz.Ama ben zaten attım. istese o da atmaz miydi ? Eger istemiyorsa rahatsız olmaz mı mesaj atmamdan
Ilk eklediğimde yazdım. ikincisini 4 gün sonra yazdım. ondan sonra da 5 gün geçtiHemen atmayin tabiki. Bekleyin bir sure. Iki kez yazmissiniz ne siklikla yazdiniz?
Oldu o zaman :)Ben olsam hayatta yazamazdım. ilkinde eklemişim mesaj atmışım bidaha atmışım. ilgisi olsa peşindeydi şimdi.. he ilgisi yok ama benim çabalarımla olur diyosan o yola giriyosan... hayırlı işler bol güneşler dilerim sana :)
Her zaman olumlu dusunmekten yanayim (kendi hayatim disinda nedense). ben olsam bi sansimi denerdim ki denemisligim de vardir. Belki son kez yazarsiniz bakarsiniz duruma gore devam edersiniz. Bisey kaybetmeyeceksiniz hatta belki bir deneyim olacak. Son karar sizin. Icinizden ne geliyorsa...Ilk eklediğimde yazdım. ikincisini 4 gün sonra yazdım. ondan sonra da 5 gün geçti
Eger yazarsam bu defa belli edicem ona göre yoluma bakicam en iyisi :)Her zaman olumlu dusunmekten yanayim (kendi hayatim disinda nedense). ben olsam bi sansimi denerdim ki denemisligim de vardir. Belki son kez yazarsiniz bakarsiniz duruma gore devam edersiniz. Bisey kaybetmeyeceksiniz hatta belki bir deneyim olacak. Son karar sizin. Icinizden ne geliyorsa...
Bu arada sen denediğinde ne olmuştu ve böyle bişey miydi?Her zaman olumlu dusunmekten yanayim (kendi hayatim disinda nedense). ben olsam bi sansimi denerdim ki denemisligim de vardir. Belki son kez yazarsiniz bakarsiniz duruma gore devam edersiniz. Bisey kaybetmeyeceksiniz hatta belki bir deneyim olacak. Son karar sizin. Icinizden ne geliyorsa...
Benim denedigim kisi yalniz biraz zor bir adamdi. Ukala, fazlasiyla yakisikli, yanina yaklasmaktan korktugum bi tipti. Ayni isteydik orda sohbet etmistik ve eldiveni bende kalmisti. Bunun uzerine konu acarak mesaj atmistim. Atmaya da devam ettim bir kac kez daha. O da bana atmak istemis meger, yazmasam o yazacakmis. Denemelerim sonucunda her gun mesajlasma evresine geldik o bana ben ona surekli mesaj,gorusme.. Sonu pek iyi degil hikayenin. Aramiza mesafe girdi 1 yil gorusmedik. Simdilerde tekrar gorusmeye basladik onun istegiyle. Hala da arkadasiz :) onu gercekten cok seviyorum ama arkadas kalmak da cabalamak da ona deger. Cunku belli etmedim ben niyetimi hic bi zaman.. Umarim sizinki daha iyisi olur.Bu arada sen denediğinde ne olmuştu ve böyle bişey miydi?
Acaba bende mi belli etmeden devam etsem:) yani sende o atmadan üst üste mi atmistin? O da çok yakışıklı ama ukala değil baya efendi mütevazı birisi. Hatta biraz utangaç gibide. Bu arada mesaj atma konusunda hafta sonunu beklemeye karar verdim. Çünkü hafta sonu calisicam ve o kesin gelicek eminim. Geldiğinde tavırlarına falan bakicamBenim denedigim kisi yalniz biraz zor bir adamdi. Ukala, fazlasiyla yakisikli, yanina yaklasmaktan korktugum bi tipti. Ayni isteydik orda sohbet etmistik ve eldiveni bende kalmisti. Bunun uzerine konu acarak mesaj atmistim. Atmaya da devam ettim bir kac kez daha. O da bana atmak istemis meger, yazmasam o yazacakmis. Denemelerim sonucunda her gun mesajlasma evresine geldik o bana ben ona surekli mesaj,gorusme.. Sonu pek iyi degil hikayenin. Aramiza mesafe girdi 1 yil gorusmedik. Simdilerde tekrar gorusmeye basladik onun istegiyle. Hala da arkadasiz :) onu gercekten cok seviyorum ama arkadas kalmak da cabalamak da ona deger. Cunku belli etmedim ben niyetimi hic bi zaman.. Umarim sizinki daha iyisi olur.
Bilemiyorum ben olsam yine ayni sekilde belli etmeden devam ederdim sanirim :) evet o atmadan ust uste attim. Biraz piskinlikti benimkisi sanirim. Ama sonralarda o daha cok atmaya basladi :) Bence mesaj atmaktan ziyade haftasonu yuz yuze konusmaya bakin. Aranizdaki elektirigi o sekilde anlayabilirsiniz.Acaba bende mi belli etmeden devam etsem:) yani sende o atmadan üst üste mi atmistin? O da çok yakışıklı ama ukala değil baya efendi mütevazı birisi. Hatta biraz utangaç gibide. Bu arada mesaj atma konusunda hafta sonunu beklemeye karar verdim. Çünkü hafta sonu calisicam ve o kesin gelicek eminim. Geldiğinde tavırlarına falan bakicam
Ama daha önce yüzyüze hiç konuşmadik hep musteri garson iliskisiydi :) ve ekledikten sonra hiç karsilasmadik ben ise gitmedim dersler nedeniyle yani ekledikten sonra ilk karsilasmamiz olucak. Naber falan diyebilirim en fazla başka bişey demeli miyim bilmiyorum çok fazla sordum sanada ama küçük adımları bile nasıl atacağım bilemiyorum çok fazla hoslandigim için bu sanırım:)Bilemiyorum ben olsam yine ayni sekilde belli etmeden devam ederdim sanirim :) evet o atmadan ust uste attim. Biraz piskinlikti benimkisi sanirim. Ama sonralarda o daha cok atmaya basladi :) Bence mesaj atmaktan ziyade haftasonu yuz yuze konusmaya bakin. Aranizdaki elektirigi o sekilde anlayabilirsiniz.
Ben hala oyleyim emin ol:) ne yapacagimi bilemiyorum elim ayagima dolaniyor. naber de konu ac, nasil gidiyor su bu.. Cok fazla konusmaniza gerek yok tabiki bence elektirigi almak icin. Bi bakmissiniz size mesaj atmis. Ya da siz onun mesafesine gore mesaj atarsiniz. Cok abartilcak bisey degil aslinda, karsimizdaki de bizim gibi insan:) ben mesela ortak bi alan bulmustum. bu konu uzerine yuz yuze daha cok konusmaya basladik. Ikimiz de cizim yapiyorduk. Biraz incelemistim onu, bu konudan girdim. Eger firsatiniz varsa diye fikir vermek istedim :)Ama daha önce yüzyüze hiç konuşmadik hep musteri garson iliskisiydi :) ve ekledikten sonra hiç karsilasmadik ben ise gitmedim dersler nedeniyle yani ekledikten sonra ilk karsilasmamiz olucak. Naber falan diyebilirim en fazla başka bişey demeli miyim bilmiyorum çok fazla sordum sanada ama küçük adımları bile nasıl atacağım bilemiyorum çok fazla hoslandigim için bu sanırım:)
Ay buldum kendisi bi şehire gitmişti bi kaç günlük onu sorayım Naber nasıl geçti gezi falan çok yok konuşma firsatimiz ancak siparis alırken sorarım ama yeter bu da :) çok teşekkürler baya yardimci oldunBen hala oyleyim emin ol:) ne yapacagimi bilemiyorum elim ayagima dolaniyor. naber de konu ac, nasil gidiyor su bu.. Cok fazla konusmaniza gerek yok tabiki bence elektirigi almak icin. Bi bakmissiniz size mesaj atmis. Ya da siz onun mesafesine gore mesaj atarsiniz. Cok abartilcak bisey degil aslinda, karsimizdaki de bizim gibi insan:) ben mesela ortak bi alan bulmustum. bu konu uzerine yuz yuze daha cok konusmaya basladik. Ikimiz de cizim yapiyorduk. Biraz incelemistim onu, bu konudan girdim. Eger firsatiniz varsa diye fikir vermek istedim :)
Bence harika bi fikir :) bol sans diliyorum size. Ben tesekkur ederim ayrica sohbetiniz icin :)Ay buldum kendisi bi şehire gitmişti bi kaç günlük onu sorayım Naber nasıl geçti gezi falan çok yok konuşma firsatimiz ancak siparis alırken sorarım ama yeter bu da :) çok teşekkürler baya yardimci oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?