gerçekten dayanamıyorum artık.

bence bir an önce hayır demesini öğren...
ya da bahane bulmasını..
bir daha ki sefere bahaneni hazırla önceden..

arkadaşım nasıl yapayım akıl ver kurban olayım bana ne olursun ya eşim annesi sonuçta birşey diyemem yedi sülaleye rezil eder annem beni diyor.ben mecbur bu sefer gidip konuşcam ne dicem nasıl başlicam yardımcı olun bana gerçekten ihtiyacım var.ev hanımı olsam torunu olsa.gelsin torunuyla vakit geçirsin bende iş güç yaparım ama düşününki akşam 8 ekadar çok stresli bi işte çalışıyorum.tüp bebek aşamasındayım.kafayı yemek üzereyim

canım belki yalnızlıktan tek kalmaktan sıkıldığı için geliyordur...eşide yok.kendini onun yerine koyabilirsin.
Aranız soğuksa ve sen rahat etmiyorsan ona bişey diyemem.
bazı gelin kaynana ilişkileri arkadaş anne kız gibi oluyorya hani keşke sizinde öyle olsaydı.o zaman sorun olmazdı bu gelmeler.

arkadaşım anne kız gibi değiliz biz zaten kavgalıydık yeni yeni düzeliyoruz.ne zaman bi araya gelsek laf sokarız birbirimize.hep onlardan öğrendim bunları ben

anne çok stresliyim işyerinden dolayı seni de üzmek istemiyorum rahatça ilgilenemiycem senle daha sonra biz müsait olunca gel de...
gelir misin olur mu şu bu diye soru sorarak açık kapı bırakma...
böyle böyle oldu o yüzden sonra GEL. diyip son noktayı koy..

O zman söyle anne ben evde deilim günlerce akşamları da sana bi faydam olmaz kusuruma bakma yanlış da anlama seni başka zaman ağırlym ben de açık açık.

💕✨

evet haklısın yüzyüze gelince böyle böyl konuşayım çok sağol canım bnm

evet haklısın yüzyüze gelince böyle böyl konuşayım çok sağol canım bnm

önemli değil canım inşallah yardımcı olabilmişimdir...
yani konuşmalarında net ol..
açık kapı bırakma..
illa kalp kırıcı olmana veya surat asmana gerek yok..
gülerek konuşurken de net konuşabilirsin...
ayna karşısında pratik yapabilirsin...

O zman söyle anne ben evde deilim günlerce akşamları da sana bi faydam olmaz kusuruma bakma yanlış da anlama seni başka zaman ağırlym ben de açık açık.

💕✨

eşim şehır dışına gidiyo demiş benm için bu hafta gelmiyor.ama gidip konuşcam kalmasını istemiyorum ben onun.

ah bi yapabilsem herşeylerine evet dedim diye oluyor bunlar.geçen geldiğinde komşuları toplayacakmış evime bana söyledi bend bişey diyemedim.deseydim belki gelmezdi bir daha.

ah bi yapabilsem herşeylerine evet dedim diye oluyor bunlar.geçen geldiğinde komşuları toplayacakmış evime bana söyledi bend bişey diyemedim.deseydim belki gelmezdi bir daha.

o mevzuyuda yazmıştın sanırım buraya..
ama yazıp yazıp uygulamayacaksan bir anlamı yok...
artık kararlı ol kaç yaşında kadınsın...
sen açık ve net konuş bırak gerisini o düşünsün...
müsait değiliz daha sonra gel anne de kestir at..

ama beni aramıyorki oğlunu arıyor ve şunu diyor.oğlum anahtarı bana bırak size geliyorum.yada oğlum gel beni al size geliyorum.bana dese anne müsait değilim diyebilirim o kadarını derim.

ama beni aramıyorki oğlunu arıyor ve şunu diyor.oğlum anahtarı bana bırak size geliyorum.yada oğlum gel beni al size geliyorum.bana dese anne müsait değilim diyebilirim o kadarını derim.

ozaman eşini tembihle ben bi hatibuluta sorayım seni geri arıyım müsait mi desin...
sonra da sen ararsın söylersin...

ozaman eşini tembihle ben bi hatibuluta sorayım seni geri arıyım müsait mi desin...
sonra da sen ararsın söylersin...

evet bunu bugün eşimle konuşayım.bide kaynanamı arayıp yurtdışına çıktı demiş hatice iyimi.gülimmi ağlimmi

evet bunu bugün eşimle konuşayım.bide kaynanamı arayıp yurtdışına çıktı demiş hatice iyimi.gülimmi ağlimmi

hay Allahım yaaa erkekler böyle durumları hiç kurtaramıyo malesef...
sen tembihliycen bacım..
böyle olursa böyle de diye...
ben de öyle yapıyorum...

Siz evde yokken boş eve mi ziyarete geliyor bu kadın.
ne manasız bir eziyet.
haftasonu olur bir iki gece yeter de artar.
sinirlenmekte haklısın üstelik tedavin de varmış canım üzüldüm bak durumuna.
sonuçta dediğin gibi bu tedavi süreci de başlı başına bir stres.
paylaşımınız yok,siz evde değilsiniz.
ancak eşinin ben karışmam sen söyle demesini yadırgadım.
seni öne sürmesi hoş değil.
ha tamam söylersin kv ne güzelce ama sonuçta sen gelinisin.
bunu unutmayıp seni daha çok üzecek laflar söylerse ne olacak.
ama oğluna kızsa da sonuçta evladı.tolore de eder unutur da.
konuşmadan önce bu yanını da düşün.
bi zahmet kendi halletsin eşin.
bak benim kayınvalide son 1 sene gibi oğluma baktı.8 yaşına gelene kadar elini bile sürmemişti.
sonra ocak gibi hastalandı ben de bakıcı tuttum.kv.zaten 2 ay filan yattı çıktı.şimdi de biz yokken bakıcı kadının yanına gelmeye kalktı bikaç kere.
valla çok sert tepki gösterdim.düne kadar benim çocuğumla zerre kadar ilgilenme,akşam gelme ,haftasonu gelme,benim olmadığım zaman tanımadığın kadının yanına gel.kahvaltı hazırlat.
ben onun niyetini bildiğim için ve tanıdığım için 10 yıldır tepkim sert oldu.eşime dedim annene söylüyosun bizi özlediyse biz varken gelecek.işte o kadar.
bidaha da cesaret edemedi.kayınvalidelerin gelinleri ile araları hiçbir zaman ana-kız gibi olmaz.istisna vardır ama çook azdır.
o sebeple ana-kızmış gibi bir diyolog kurulmasını kimse beklememeli.kv ler de kv olduklarını bilip az rahat bırakmalılar insanları.

hay Allahım yaaa erkekler böyle durumları hiç kurtaramıyo malesef...
sen tembihliycen bacım..
böyle olursa böyle de diye...
ben de öyle yapıyorum...

kafanı şişirdim kusura bakma ne olur.bugün eşimle bi konuşayım bakayım çok sağol

aaaa daha neler ne alaka canm siz evde yokken kalma amacı ne ki evde torun falanda yok daha neler valla bazen insanı zıvanadan çıkarıyorlar cnm desene neden geliyorsun biz evde yokuz sıkılırsın.... acaba gelip sana yardım etmek için mi kalıyor ? yani bir sebebi olmalı

kafanı şişirdim kusura bakma ne olur.bugün eşimle bi konuşayım bakayım çok sağol

yok canım ne şişirmesi fikir alışverişi yapıyoruz...
bazen tembihlediğin halde şaşırıp başka şeyler bile söylüyolar...
yani çocuk gibiler ya...
toparlamak bize düşüyor...

ya arkadaşım neden sen gibi biri değilim ben ya ağlicam şimdi. imrendim sana resmen.biz bide eskinde çok kavgalı küsmüştük.yeni yeni barıştık ama yüzsüzlüğün ne alemi var anlamıyorum.kalmasın demedim hiç ama kaynanamdan haz etmiyorum iki iki dört yani.ben gidip konuşsam el kızıyım kimbilir kimlere nasıl anlatır.oğlu gidip annecim biz akşam 9 a kadar yokuz kalınca sıkılırsın biz seni cumartesi alalım gel gece kal pazarda kal.pazar geceside kal.pazartesi hep beraber çıkarız işimize gücümüze de.bunda ne varki.kötü birşey değil.belki kızacaksın dediğime ama o geldiğinden beri bi huzursuzluk var evde bende.evi hocaya okuttuk temizlik yaptık.yani bilmiyorum ne olduğunu ama o eve geldiği zman içim rahat etmiyor.benim öz annem ki oda çok yakındır bana.9 aydır 1 kez gelmedi.neden dersen çalışıyorsunuz ben gelmem isterseniz siz gelin diyor düşünebiliyormusun.

yok canım ne şişirmesi fikir alışverişi yapıyoruz...
bazen tembihlediğin halde şaşırıp başka şeyler bile söylüyolar...
yani çocuk gibiler ya...
toparlamak bize düşüyor...

evet adam gibi konuşmazsam hallolmayacak gibi görünüyor çok iyisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…