Gerçekten etkili memnun kalınan hoca arıyorum

Sumra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
12
5
gittiği hocadan memnun kalan dolandırmayan fahiş fiyatlar almayan bir Evliliği kurtaracak olan hoca arıyorum acil yardım gerek İstanbul olursa iyi olur

Farkındayım o Yüzden acil yardım gerekiyor arkadaşım. Herhalde bilinçli yazıldı bir derdimiz var ki arıyoruz bilenlerden yardım talep ediyoruz !

insanların canice yaptığı bilinçsiz Allah korkusu olmadan bir çiftimizin adını dahi almak istemiyorum fakat yapılan sihir yada büyüyü bozmak için acil yardım Aranıyor bunda dalga geçilecek kınayacak bir durum yok arkadaşlar bu kötü devirde kınamayın Herkezin başına gelebilir ve burdan yardım istedik.bilen var mı diye ..

Mübarek ramazan gününde bol bol dua edin.
Allah'a sığının hacı hocaya değil.

Yani arkadaşlar ne kadar abarttınız ne kadar eğlendiniz mübarek ay gerçekten bu dalga geçilecek bir durum değil ! HERKEZ derdini yazıyor yardım istiyor fikir

İyi de burasi yeri degil. Kurallar kismi var bak ac oku. Falli buyulu konular icin ozel bi bolum var sanirim. Nerden biliyorsunuz hem buyu filan oldugu nasil emin olabiliyorsunuz ki? E her yer cami bi hocayla konusun yonlendirsinler sizi madem

buyu malesef var olan bişey dalga gecılcek bı konu degıl uzuldum basımıza geldi önce doktor doktor gezdik sonra hoca hocanama istanbulda degil Rabbim yardımcınız olsun

Etraf hocadan gecilmiyo sen bulamadinmi bitane?hepsi sıraya girmiş evlilik buyusu yapiyormus.evliliğin peri masalina donusuyormus kocan da prense.ama inanmazsan bana ikinizde kabak olursunuz valla :rolleyes:

X