• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten evlenmek istediğin kişi diye biri yok mu?

mihrilay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2025
12
1
1
Bu yaşıma kadar ne sevgilim oldu nede sevdiğim ama hep birileri önerildi. Ama hiçbiri istediğim gibi değildi. Ya işsizdi evlendikten sonra iş kuracaktı, ya ailesi ile yaşayacaktı, hepsinin aslında düşündüğüm zaman bana göre kabul edemediğim bir sorunu vardı. Yani küçük gördüğüm için değil ama orta yolu bulamayız diye olumlu bakamadım. Artık yoruldum toplum,aile, arkadaş baskısı beni bunaltı neymiş kimseyi beğenmiyormuşum. Neymiş bütün insanların kusurları olabilirmiş. Gerçekten öyle mi insanlar istedikleri gibi biri ile evleniyor mu ? Ben gözümün yükseklerde olduğunu düşünmüyorum yani işi olan biri, ailesi ile yaşamayacak, kötü alışkanlıkları olmayan, ahlaklı ve sorumluluk sahibi ve yan yana durduğumuz zaman birbirimize yakışacak birini istiyorum. Ben mi abartıyorum diye düşünüyorum artık kafam allak bullak.

Son düzenleme:
27 yaşındayım. Bu yaşıma kadar ne sevgilim oldu nede sevdiğim ama hep birileri önerildi. Ama hiçbiri istediğim gibi değildi. Ya işsizdi evlendikten sonra iş kuracaktı, ya ailesi ile yaşayacaktı, yada ilköğretim mezunuydu ki ben lisans mezunuyum hepsinin aslında düşündüğüm zaman bana göre kabul edemediğim bir sorunu vardı. Yani küçük gördüğüm için değil ama orta yolu bulamayız diye olumlu bakamadım. Artık yoruldum toplum,aile, arkadaş baskısı beni bunaltı neymiş kimseyi beğenmiyormuşum. Neymiş bütün insanların kusurları olabilirmiş. En son önerdikleri kişinin boyu benden en az 30 cm kısa diye söylediğim zaman fazla abartılı davrandığımı kimse istediği gibi biriyle evlenmiyormuş. Gerçekten öyle mi insanlar istedikleri gibi biri ile evleniyor mu ? Ben gözümün yükseklerde olduğunu düşünmüyorum yani işi olan biri, ailesi ile yaşamayacak, kötü alışkanlıkları olmayan, ahlaklı ve sorumluluk sahibi ve yan yana durduğumuz zaman birbirimize yakışacak birini istiyorum. Ben mi abartıyorum diye düşünüyorum artık kafam allak bullak.
27 yaşına kadar kimseye ilgi duymamış olman normal değil. Onerilenler abukmuş gerçekten o ayrı da illa evlenmen gerekmiyor ilgi duydugun biri yoksa. Evlenmedigi için ölen kimse yok dünyada. Evlenmeyiver sen de n'olacak

30 cm boy farkı varsa adam cücedir yahu, size cüce mi önerdiler yani.
Ayrıca genç yaşınızda neden siz bulmuyorsunuz da hep görücü bakıyorsunuz?
Öyle meslek olarak iyiymiş,ailesi iyiymiş, maddi durumu iyiymiş ben abartılı davranıyormuşum. Kendim sevebileceğim hayatımı geçirecek birine denk gelmedim ayrıca belki bu konuda biraz çekingen olduğum içinde onların önerdiği kişileri değerlendirmek istedim

Öyle meslek olarak iyiymiş,ailesi iyiymiş, maddi durumu iyiymiş ben abartılı davranıyormuşum. Kendim sevebileceğim hayatımı geçirecek birine denk gelmedim ayrıca belki bu konuda biraz çekingen olduğum içinde onların önerdiği kişileri değerlendirmek istedim
Yanlış yapıyorsunuz. Evlilik elalemin lafıyla olmaz. İlişkiden çekinip görücü usulüne kaçmak büyük kumar.

Back
X