Gerçekten görgüsüzlük mü?

zaten ayrılmıssınız bosver gitsin.o kimki seni ho görüyor yani kimse senden üstün olamaz.bırak o havalansın elbet bi gün söner havası :1:

Bir insanın yer bildirimi yapması normal,
ama her dakika hava atar gibi her gittiği yerde yapması normal değil.
Düşünün bir facebook profili ve baştan sona kadar yer bildirimi. Normal mi sizce?Bence normak değil
Hayatının amacını merak etmiyorumki, merak edecek birşey yok çünkü herşey ortada .

ya canım kızmada... neden sen bu adam için bu kadar kafa patlatıyosun, normal ya da değil sil gitsin, kimse sana eski sevgilini niye sildin deme hakkına sahip değil çünkü olması gereken bu

ya canım kızmada... neden sen bu adam için bu kadar kafa patlatıyosun, normal ya da değil sil gitsin, kimse sana eski sevgilini niye sildin deme hakkına sahip değil çünkü olması gereken bu

Sildim, ama gerçekten kafa patlattığım bi durum yok.
Bunu nereden çıkarmış oldugunuzuda anlayamadım
Ben sadece bana dediklerini kendime yediremedim, bu kim olursa olsun aynı tepkiyi verirdim.
Burada onu tartışıyorum, yoksa kendisi zerre kadar umrumda değil, sadece bana yapılan tavır ve hareket hoşuma gitmedi..

Zaten orada öylesine duruyordu, boşuna .
Sildim demin, birde üstüne engelledim. Şeytan görsün yüzünü.
Zaten ben varlığından değilde şu yaptığı tavırlardan rahatsız oluyordum. Kurtuldum.

Hadi gözün aydın canım o zaman cidden kurtuldun ve rahatladın yani bence.

Sildim, ama gerçekten kafa patlattığım bi durum yok.
Bunu nereden çıkarmış oldugunuzuda anlayamadım
Ben sadece bana dediklerini kendime yediremedim, bu kim olursa olsun aynı tepkiyi verirdim.
Burada onu tartışıyorum, yoksa kendisi zerre kadar umrumda değil, sadece bana yapılan tavır ve hareket hoşuma gitmedi..

valla ilk mesajından öyle anladım, sonuçta buraya gelip konu açacak kadar önemsemişsin, demekki yanlış anlamışım kusura bakma

valla ilk mesajından öyle anladım, sonuçta buraya gelip konu açacak kadar önemsemişsin, demekki yanlış anlamışım kusura bakma

Bunun önemsemekle alakası yok, önemseseydim onu hakkında bu şekilde konuşmazdım. Deminde dediğim gibi karşımdaki kim olursa olsun kız erkek farketmez, bu şekilde bir tavır ve ''asosyal'' gibi tabirleri kabul etmezdim.
Önemsiyor olsam onu silmezdim.
Bencede yanlış anlamışsın, teşekkür ederim..

görgüsüzlükten ziyade, daha çok çocukmuş..

Ohh, siz sildiniz hepimiz rahatladık :) daha da gözünüzü bile olsa yormaz.

Bunun önemsemekle alakası yok, önemseseydim onu hakkında bu şekilde konuşmazdım. Deminde dediğim gibi karşımdaki kim olursa olsun kız erkek farketmez, bu şekilde bir tavır ve ''asosyal'' gibi tabirleri kabul etmezdim.
Önemsiyor olsam onu silmezdim.
Bencede yanlış anlamışsın, teşekkür ederim..

kesinlikle, asosyal konusunda yorumda bulunmuştum zaten ona mı kalmış diye, hayırlısı olmuş hakkınızda

Back
X