Gerçekten hamile miyim acaba 😊

Tebrikler miniginiz yolda hemde baya yüksek betanız hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaklayın

Arkadaşlar benden reglime 6 gün kala belirtiler sayesinde dün test yaptım bu şekilden çıktı . 4 ay önce 6 aylık bebeğimi kaybettim, ve şimdi tekrar anne olmak istiyorum. Reglme 6 gün var ve dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Kan verdim ebe de 14 çıktı yok da diyemem var da diyemem şuan 2 haftalık görünüyor. Haftaya gel bakalım Yükselme var mı regline daha var o yüzden düşük çıkmıştır dedi. başına gelen arkadaşlar var mı çok huzursuzum.

Bence git kan ver bakdır zaten 5 gün gecikmiş
En son Nezaman adet gördün ?

Bozuk değildir canım çünkü benimde 4 gün gecikmişti teste damlatır damlatmaz daha ıslak gidiyoken pozitif belli ediyo du seninki kadar netti çizgi şimdi 4 aylık hamişim

Bozuk değildir canım çünkü benimde 4 gün gecikmişti teste damlatır damlatmaz daha ıslak gidiyoken pozitif belli ediyo du seninki kadar netti çizgi şimdi 4 aylık hamişim❤
Maşallah allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benimde testim boyle kip kirmizi çikmisti cnm taminimce 5 6 haftalık hamilesin son bat ne zamandi tebrikler bu arada cnm allah aaglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…