- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Tebrikler miniginiz yoldaMerhaba kızlar. Adetim 5 gün geçti aşırı bel ve kasık ağrım var. Gebelik testini yapar yapmaz hemen ikinci çizgi Böyle çıktı gerçekten doğru mudur acaba 5 saniye anca sürdü çıkması çünkü
Bende şok oldum görünce ve hemen böyle oldu daha testi yapar yapmaz testten şüphe ettim bozuk mu diyeHayatımda ilk defa buladar belirgin pozitif test görüyorum
Çok teşekkür ederim daha 5 gün geçti adetim ama inşallah iyidir minik kuşTebrikler miniginiz yoldahemde baya yüksek betanız hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaklayın
Allah inşallah kalbine göre versin canım hayırlı bi şekilde nasip etsin sana daPozitif canım :))) banada dualarına yer ver lütfen ismim Tuğçe
Teşekkür ederim canım 8 aydık bekliyordum bende şükür nasip olduYaaa herkes yapar yapmaz sonuc cikiyorHayirli olsun canim
YaaaTeşekkür ederim canım 8 aydık bekliyordum bende şükür nasip oldu
Amiiiinn inşallah canım inşallahYaaaAllah im insallah dogumunu da gostersin
tebrik ederim bariz hamilesinBende şok oldum görünce ve hemen böyle oldu daha testi yapar yapmaz testten şüphe ettim bozuk mu diye
Bozuk değildir canım çünkü benimde 4 gün gecikmişti teste damlatır damlatmaz daha ıslak gidiyoken pozitif belli ediyo du seninki kadar netti çizgi şimdi 4 aylık hamişimMerhaba kızlar. Adetim 5 gün geçti aşırı bel ve kasık ağrım var. Gebelik testini yapar yapmaz hemen ikinci çizgi Böyle çıktı gerçekten doğru mudur acaba 5 saniye anca sürdü çıkması çünkü
Teşekkür ederimTebrik
tebrik ederim bariz hamilesin
En son 11 marttı adet tarihimBence git kan ver bakdır zaten 5 gün gecikmiş
En son Nezaman adet gördün ?
Maşallah allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBozuk değildir canım çünkü benimde 4 gün gecikmişti teste damlatır damlatmaz daha ıslak gidiyoken pozitif belli ediyo du seninki kadar netti çizgi şimdi 4 aylık hamişim❤
çok teşekkür ederimGerçekden hamilesin daha bukadar belli olamazdı
Tebrikler gözün Aydın
Aminnn cümlemiz inşallah canımMaşallah allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?