Gercekten hamilemiyim

Karagozlum87

Evli ♥ Mutlu
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
505
15
298
Merhaba kizlar. Suan ne yapacagimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Biz korunmayi yeni biraktik ve benim adetim son 2 ay duzensizlesti. Gecen hafta pazartesi veya cuma regl olmam gerekiyordu ama bi turlu olamadim. Bugun test yaptim pozitif cikti. Ama ben gecen hafta hep regl olacakmisim gibi agri cektim yani hamilelige hic ihtimal vermedim ne biliyim ilk denemede olmaz sandim 4 yil korunduktan sonra :)
Ve hamilelige karsi hicbir belirti yok. Bilemiyorum gercekten hamilemiyim :)

Ayy cok heycanlandim :). Ben yurt disinda kaliyorum doktoru aradim fakat kan testi herzaman yaptigimiz bisey degil dedi asistan. Persembe gunu doktor beni arayacakmis bakalim. Olmazsa bide kac haftalik hamile oldugunu gosteren testinden yapiyim vardir herhalde :)

K
Ayy cok heycanlandim :). Ben yurt disinda kaliyorum doktoru aradim fakat kan testi herzaman yaptigimiz bisey degil dedi asistan. Persembe gunu doktor beni arayacakmis bakalim. Olmazsa bide kac haftalik hamile oldugunu gosteren testinden yapiyim vardir herhalde :)
Kaç haftalık olduğunuzu son adet tarihimize göre söyleyen programlar var...muhtemel dogum tarihi vsvs....muhtemel doğum tarihi hesaplams yazın arama motoruna birçok gebelik sitesi bulup yaklaşık hesaplayabilirsiniz

Back
X