Gerçekten Hiç Böyle Bir Durum Yaşamadım?

selinasya333

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
13
-1
16
21
Erkek arkadaşım ile neredeyse 2 yıl olacak beraberiz.Son zamanlarda sıkıntı yaşıyor hayatı ile ilgili. Dün tartıştık daha çok o aşırı yükseldi mesela başımdan bir git,iyi misin iyi misin diye darlama artık hayatımla ilgili olaylar yüzünden bunaldım. Niye şahsi algılıyorsun gibi şeyler dedi bende sadece tamam yazdım . Sonra da hala hiç konuşmadık yazmadı da 24 saat geçti. Bugün hala yazma arama yok . Ne yapacağımı da bilmiyorum. Storylerime falan da bakıyor.

Bazen bazı şeyleri üstelemek iyi değildir daha çok ters teper bir süre yazma arama sende bırak sal yani

Erkek arkadaşım ile neredeyse 2 yıl olacak beraberiz.Son zamanlarda sıkıntı yaşıyor hayatı ile ilgili. Dün tartıştık daha çok o aşırı yükseldi mesela başımdan bir git,iyi misin iyi misin diye darlama artık hayatımla ilgili olaylar yüzünden bunaldım. Niye şahsi algılıyorsun gibi şeyler dedi bende sadece tamam yazdım . Sonra da hala hiç konuşmadık yazmadı da 24 saat geçti. Bugün hala yazma arama yok . Ne yapacağımı da bilmiyorum. Storylerime falan da bakıyor.
İnsan bunalımda olunca,sinirlenince ,zor zamanlar yaşadığında yalnız kalmak istiyor bazen. Biliyorum ona destek olmak, derdini sizinle paylaşmasını istiyorsunuz ama bazı erkekler dert anlatmayı sevmez pek. Biraz geri çekilin, kendi haline bırakın. Sakinleşince yazar size.

Ay boşver bee hayatın ona mı endeksli. Ona odaklı yaşama. Psikolojini normal hayata odakla. Bir insan için yaşanmaz. Kendine gel.

Bazen insanları darlamamak lazım. Adam darlanmış belli ki son noktada da patlamış. Yani bir insana da hakikaten sürekli iyi misin diye sorulmaz.

İnsan bunalımda olunca,sinirlenince ,zor zamanlar yaşadığında yalnız kalmak istiyor bazen. Biliyorum ona destek olmak, derdini sizinle paylaşmasını istiyorsunuz ama bazı erkekler dert anlatmayı sevmez pek. Biraz geri çekilin, kendi haline bırakın. Sakinleşince yazar size.
Ama böyle ilişki olur mu cidden garipsediğim için soruyorum sanki ayrılmışsın gibi

Ama böyle ilişki olur mu cidden garipsediğim için soruyorum sanki ayrılmışsın gibi
Bazen insanların nefes almaya ihtiyacı vardır onun gibi düşün fazla ısrar iyi değil hiç bir zaman tamam senide anlıyorum yanımda olmak istiyorsun ama o bunu istemiyor belli ki

Ya cidden darladiniz ya da baskasi var. Bu erkeklerin ailevi sorunlari olmasinin ve size soguk yapmasinin altinda genelde baskasiyla gorusup konuşmasi cikiyor haberiniz olsun. Ailevi sorunu var diye sevgilisine soguk yapan erkek pek yoktur konusmak istemezsr yansitmazlar yani benim tecrubelerim boyle en azindan.

Ne yaşıyor tam olarak? Ona göre değişir bu durumda. Ben olsam gencecik yaşımda hayatı daha problemsiz birini tercih ederdim.

Ne yaşıyor tam olarak? Ona göre değişir bu durumda. Ben olsam gencecik yaşımda hayatı daha problemsiz birini tercih ederdim.
İşini tutturamadı bir türlü ve babası normalde destekler o da laf söylemeye başladı. Boşuna okudun demek ki iş bulamadın hala vs gibi

Biraz nefes alip kafami dinlemek isterken devamli iyi misin iyi misin diyen birine ben de bir sal derim yani.
Cok mu darladiniz gercekten, devamli ustune mi dustunuz?

Biraz kendi haline birakin bakalim sessizlige devam edecek mi.

E sıkıntısı varmış işte neden daha çok üstüne gidiyorsun çocuğun? Bi süre rahat bırak o kendi gelir zaten bu kadar darlarsan daha çok uzaklaşmasi normal

Back
X