Gerçekten içim yanıyor, çok pişmanım.

Nasıl okuduysam yaşı görmedim , 18 yaşındasın ne ölmesi , o çocukla görüşme asla kimsenin evine gitme görüntülerini alsa napıcaksın , tehdit etse... Unut bu olayı tövbe et. Allah affettikten sonra kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca çevrenden kimseye bu olayı anlatma.
Tövbe ediyorum sürekli. İnşallah yürekten yapıyorumdur. Ha asla , benzerine bile asla. İnşallah affedilir şekilde tövbe edebilirim

Haklısınız, söyledim istemediğimi, ruhen rahatsızlık duyduğumu. Gerçekten fazla ezik hareket etmişim.
Olsun daha yaşın küçük oyüzden tecrübesiz olman normal.bundan sonrası için daha özgüvenli davran.ve pişman olcağın bişey yapma.yapıyosanda pişman olma.:KK68:

Olsun daha yaşın küçük oyüzden tecrübesiz olman normal.bundan sonrası için daha özgüvenli davran.ve pişman olcağın bişey yapma.yapıyosanda pişman olma.:KK68:
Anladım ki, ben cinsel yakınlaşmalardan pişman olurum. Allah beni korusun bir daha böyle bi tecrübeden .. Teşekkür ederim ayrıca size de ,

Dibine kadar pişmanım zaten. Ya daha ileri bişey olsaydı. Ben şimdi bile ölüyorum her gün. Ya beni daha beter hale getirseydi. Psikiyatri ilaçları kullanmaya başladım. Psikolojim o denli bozuldu. Zaten bende OKB hastalığı vardı. Şimdi azdı. Durum böyle olunca ilaç kullanmam kaçınılmaz oldu.

Evet ya daha kötü bir sey olsaydı.. asıl soru bu. Bak sen dersinj almışsın işte bu pismanlıgını allah da görür merak etme ablacim. O bizim kendimize söylemekten cekindigimiz seyleri bile biliyor. Bundan sonrası tövbeye bakıyor. Terapilerini de ihmal etme ki daha da fazla ilaca maruz kalma. Insallah bu yaşadığın senin icin bir ders olmustur, bu ders sana pahalıya da mal olabilirdi ama ucuz atlatmışsın. :)

hayatım yapmışsın olmuş bitmiş pişman olduysan bundan sonrasında dikkat edersin
kendine işkence yapma, kızma ruhunu küstürme yargılama.

eğer pişmansan bundan ders çıkar bir daha hataya düşme demiyorum bak hataya ''yaklaşma''

Nick de manidar

Pişmansan ilk ve son olsun. Zardan ibaret değilsin basın dik olsun ezme kendini

Tövbe et o erkek arkadaşınlada ilşkimi kes .daha okulunuz var.bu neyin acelesi evlilik için.o seni daha kötü durumlarda sokabilir.senin yaşında kürtaj olan bir sürü genç kız var .delirdin mi sen.akıllı ol kendini kullandırma

pişmanlığındaki samimiyeti hissetmesem açıcaktım ağzımı.
ama Allah günahlara pişmanlığı sever.
nediyim, Allah affetsin kuzum.

Bu kadar hırpalama kendini. İnsanlar hatalarıyla büyürler. Hiç hata yapmamış bir insan tanımadım. Bir daha da kimsenin evine gitme çok şeker bir kızsın sen..

Back
X