Arkadaşlar açtığım konuları biliyorsunuz.
1,5 aylık evliyim ve evlenir evlenmez eve misafir doluştu. Büyük bir kavganın ardından bu kesildi. Bir de eşyalarımız çok geç geldi, tadilat vardı her gün. Bir de yüz felci geçirmiştim. İşyerimde de sorunlar var, tedavimden dolayı odaklanamıyorum huysuzlanıyorlar sürekli.
Sabah online iş yapıyorum akşam evde. Eşim yardım ediyor ama son zamanlarda onun da işleri kötü, aile şirketini ayıracaklar ve onun ayrıca bir şirketi de var ve gidişat iyi değil.
Biz tanıştığımızda yardımsever, anlayışlı, aydın biriydi. Dün akşam yemek hazırlarken tableti istedi, ben dizi izliyordum böreği kızartırken unuttum. Sofrayı kurmak için salona geldim, tablet nerde dedi unuttum dedim. Acildi diye söylendi. Ben de “acilse kendin kalkıp alsaydın bana niye söyleniyorsun, görmüyor musun halimi!!!” dedim.
Ondan sonra karşısına geçtim. Evlenmeden önce bana anlattığın ve bugün yaşattıkların insan dolandırıcılığına giriyor. Hayatımı s.ktin dedim. Ağzımdan ilk defa küfür çıktı. Çünkü kortizon kullanmama, her şeye koşturmama rağmen koltukta uzanmış tablet acildi demesi artık ağzımdan köpükler saça saça delirtti beni. Dün gece ayrı odada uyudum. Akşam geldi yüzüne bakmadım. Boşanacağım gerçekten kahvehane dayısına döndü iki günde.