- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
Saygı bitmiş, birşey olmaz bu ilişkiden. .
Yol ver gitsin. .
Yol ver gitsin. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al çoookkk engin tecrübelerinle burada bizlere kendi verdiğin tavsiyeleri oku:ben erkek arkadaşımla kısa bir ayrılık yaşadım sonra barıştık.ama şu an bana karşı çok tahammülsüz ve saygısını yitirmeye başladı.eskisi gibi olsun istiyorum ama geç mi sizce vakit yoksa ben bir kumar oynayıp resti çeksem bu şekilde ayrılalım olmuyor desem düzelir mi ne olur akıl verin.
30 yaşındaki kadın 24 yaşındaki bebenin elinde oyuncak oldun resmen. Bir silkelen, bir kendine gel Allah aşkına ya. Nedir yani, ne adammış, hayret.biz barıştık...çok kötü günler geçirdim ama bitti geride kaldı.
ben bu kötü süreçten ne çıkardım ve sizlere tavsiyelerim neler?
1-erkeğe asla blöf yapmayın!!!! katlanır katlanır sonra birden taşar sabrı.
2-Karşıdakinin sevgisine çok güvenip ne de olsa bırakmaz deyip her fırsatta "ayrılalım" deme!!
3-Karşıdaki anlayışlıysa sabırlıysa çoğu şeye susuyorsa bu onun aciz olduğu anlamına gelmiyordur!!!
evet sadece paylaşmak istedim.
gelecekte daha cok uzulecegine simdi azicik uzuluver.bana tahammulsuz diyorsun. tahammulsuzluk neleri getirir biliyormusun sevgisizligi saygisizligi ofkeyi kini..seven insan sevdigine tahammul eder adam daha yolun basinda boyle birde evliligi dusun ooooo tahammulsuzde olsan o evin icinde katlaniyorsunçok üzülüyorum![]()
Zaman geçtikçe erkek arkadaşınız özüne dönmüş.ben erkek arkadaşımla kısa bir ayrılık yaşadım sonra barıştık.ama şu an bana karşı çok tahammülsüz ve saygısını yitirmeye başladı.eskisi gibi olsun istiyorum ama geç mi sizce vakit yoksa ben bir kumar oynayıp resti çeksem bu şekilde ayrılalım olmuyor desem düzelir mi ne olur akıl verin.
barıştık evet o adım attı :)@sudamlasi0 nasıl barıştınız? o mu adım attı?
nasıl yeniden mi barıştınız? noldu yeni bi konu açıp anlatsana :)barıştık evet o adım attı :)