gerçekten kayettiğini düşünse düzelir mi?

Saygı bitmiş, birşey olmaz bu ilişkiden. .
Yol ver gitsin. .

peki diyelim ki restini gördü ve düzeldi,
ne olacak,
sorun ortadan kalkmaz ki.

önemli olan sorun varken yokken hep aynı kişi olabilmekte.
ben bunu yapaınca şöyle olacak, şunu yapınca böyle olacak, daha bir sürü değişkenle birlikte bu adama güvenebilecek misin.

birlikte mutlu değilsen bitir gitsin, hiç kendin olmadığın biri gibi davranma, o da davranmasın.

bu beyefendi sizinle bir yuva kurmaz su an yaptıgınız sadece vakit kaybı... bu gün olmazsa yarın zaten bitecek ve sizde pişman olacaksınız unutucam yeni biri olacak derken yıllarınız ziyan olacak en kötrüde çok kötü bitecek ilişkinizin sonu... çünkü sizi sağlıklı bulmuyorum saplantılı olmussunuz iyice. ayrıca yaşa takılmazdım ama sanırım karsınızdakinin yasının küçük olması sizin bu ergen kız tripleriniz falan ilişki çok aşagı gitmiş. bir es verin bence blöf olsun diye değil bi nefes alın kendinize gelin yoksa çok üzüleceksiniz

kızlara katılıyorum.sana saygısı kalmamışsa malesef çoktan bitmiştir o ilişki.seni sevmediğini düşünüyorsun belli ki.seni sevmeyen bi adamın senin yanında ne işi var?sıradan bi yabancı insan bile eminim ondan daha iyi davranır sana.e bu adam seni aldatır da göstere göstere.nasılsa sen bişey diyemezsin..ileride olacak olan bu.yol ver canım..

Neden size karsi tahammulunu ve saygisini yitirdigi onemli bana gore. Siz tahammul edilmesi gereken biri misiniz? Davranislariniz nasil ki sizin?

Cunku evet, bazen iliskiler birisi cok tahammul gerektirdigi, digerinin ise artik tahammulu kalmadigi icin biter gider. Burada tahammulu bitmis kisi suclanamaz.

ben erkek arkadaşımla kısa bir ayrılık yaşadım sonra barıştık.ama şu an bana karşı çok tahammülsüz ve saygısını yitirmeye başladı.eskisi gibi olsun istiyorum ama geç mi sizce vakit yoksa ben bir kumar oynayıp resti çeksem bu şekilde ayrılalım olmuyor desem düzelir mi ne olur akıl verin.
Al çoookkk engin tecrübelerinle burada bizlere kendi verdiğin tavsiyeleri oku:

biz barıştık...çok kötü günler geçirdim ama bitti geride kaldı.
ben bu kötü süreçten ne çıkardım ve sizlere tavsiyelerim neler?
1-erkeğe asla blöf yapmayın!!!! katlanır katlanır sonra birden taşar sabrı.
2-Karşıdakinin sevgisine çok güvenip ne de olsa bırakmaz deyip her fırsatta "ayrılalım" deme!!
3-Karşıdaki anlayışlıysa sabırlıysa çoğu şeye susuyorsa bu onun aciz olduğu anlamına gelmiyordur!!!
evet sadece paylaşmak istedim.
30 yaşındaki kadın 24 yaşındaki bebenin elinde oyuncak oldun resmen. Bir silkelen, bir kendine gel Allah aşkına ya. Nedir yani, ne adammış, hayret.
Zorlama, olmuyorsa zorlama.
Bu adamdan zaten köy kasaba olmaz da sana hiç olmaz.
Yeter, sen orada biz burada kuruduk kaldık. Seni de bir ana doğurdu, yazık ya.
Başka anaların da yakışıklı oğulları var.

Erkeklere blof yapmayin sonucunda tek.kalan sen olursun erkeklerle kumar oynanmaz vaktin olsa bile arkalarna bile donup bakmadan giderler oyle okuzler iste

Düzelmiyorlar. Düşünmeyi bırak beni gerçekten kaybetti. Kaybettiğini düşünsün yada düşünmesin kaybetti ama mal aynı mal hala. Adamın karakteri huyu suyu değişmiyor işte. En güzeli bırakmak. Elbet hem ona hem sana uygun olan mutluluğu yakalayabileceğiniz insanlar gelecektir.

ge
çok üzülüyorum :KK43:
gelecekte daha cok uzulecegine simdi azicik uzuluver.bana tahammulsuz diyorsun. tahammulsuzluk neleri getirir biliyormusun sevgisizligi saygisizligi ofkeyi kini..seven insan sevdigine tahammul eder adam daha yolun basinda boyle birde evliligi dusun ooooo tahammulsuzde olsan o evin icinde katlaniyorsun
daha sabirli hosgorulu sevgi dolu insani kendine yakistir.huzurun oldugu yerde sevgi yeserir.

ben erkek arkadaşımla kısa bir ayrılık yaşadım sonra barıştık.ama şu an bana karşı çok tahammülsüz ve saygısını yitirmeye başladı.eskisi gibi olsun istiyorum ama geç mi sizce vakit yoksa ben bir kumar oynayıp resti çeksem bu şekilde ayrılalım olmuyor desem düzelir mi ne olur akıl verin.
Zaman geçtikçe erkek arkadaşınız özüne dönmüş.

benim hayatım pek hızlı diye düşünüyodum ta ki senin konularınla karışalana dek !
artık bi dur sen bence.
30 yaşına gelince yeniden biriyle tanışmak imkansız ilerlemek mümkün degil falan diye gözünde büyütüyosun sanırım ve ayrılmaktan cok korkuyosun. bence böyle onu sevdiginden istediginden degil tüm bunlar !
ama birine yol vermezsen yeni gelene yol açılmaz be canım.
kaçıncı ayrılık, kaçıncı barışma ? ben sayamadım sen hiiiiç sayamazsın.

Back
X