- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
o zaman siz yardım isteseydiniz, demek ki sorma huyu yokmuş. Belki de yemeği ben yaparım burda yeriz diye yemekle uğraştı kadın temizliğe gelemedi. Bende teyzelerime halalarıma yardıma çok gittim, ama bir Allah ın kulundan evlenirken de, doğum üstü ve sonrası da, ev taşırken de 3 yaşındaki oğlumla tek bir yardım görmedim. Ben yaptım onlar gelmedi diye hayıflanmadım da, sadece herkese gerektiği kadar değer veriyorum artık, gereksiz fedakarlıklar yapmıyorum. Sizde öyle yapın. Üzülmenize hiç değmez.Ya allah askına bebegı olsa istenir mi ki biz istemiyoruZda zaten kolay gelsin desin yeter sorsun yeter el soruyor . Bebegı yok yani 2 yegenm var biri 12 diğeri 8 .. bazen istiyor eger çok buyuk temizlkse söyler yada değilse çocuklardan duyuyoeuz annem temizlk yapıyo bizi aşağıya sepetledi diye annem beni yolluyo sor yengene bşy lazımmı diye gidiyorm bende o da yok olsa söylüyorum diyo kapanıyo konu
Miras konusunda da hakkınızı alın, yenge kim ki de sizin ailevi konularınıza karışıp hak iddia ediyor.