- 14 Nisan 2016
- 2.698
- 1.137
- 133
Herkes gelin burada bi laflar falan zannedersinki bşyler olmuş. Eger ben çağırıldgnda gidiyorsam herseye annem falan yada insanlık adına soruyorsak yenge kızım bşy lazım mı diye birlikte yapıyorsak onn işinde insan yapmasada sormasını bekliyor evet sorun bu ne bu ya herkes böyle bi aynaya bakın insnalık ölmemiş olamaz benm görümcem olcak daha evlenmedim kız sordu yardım lazımmı diye sağolsun komsular sordu sağılsun istedimmi yardım hayr sorun o değil .. gelin olarak karşı trafı suçlayacagınza azıcık kıymet bilin yağmasnzda azıcık gürleyin dilinizle.. kapıdan da olsa bi selam sormak zor olmasa gerek . İşiniz sıkışnca anne görümcecim misaifrm gelecek yardım lütfen yada anne diye bağırmayı biliyorsunuz evin anahtarı sende ev senn istediğini alırsın kışlıkların hazır alırsın helali hoş olsun bunları kim yaptı kv eee sende az nankörlük yapmada bi yarım ağızla sor eger sizde böyleysenz vayyy insanlığınıza ... çok şükür böyle değilim yapılan iyilikleri görürüm kötülükleride .. bi sorun varsa kaç kere sordm söyleseydi pohpohlayamam daha fazla kbakmasın gelin