• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten ruh saglıgımı bozan beni yiyip bitiren bi derdim var...

çok kötü şeyler yaşamışsın gerçekten.
başta aileni dinlememişsin. bu bunu okuyan bekar kızlara bir derrs olsun.

bana kalırsa açın davanızı ondan daha fazla zarar almak istemiyorsanız onu beklemeyin.
neyseki çocuğunuz falan yok bu bir avantaj.

çalışmıyorsun sanırım
ailenin yanına gidip hemen boşanmalısın
birde ailen ne diyor bu duruma
senin çektiklerine karşı bunca yıl hiçmi ses çıkarmadılar
birde evlilikten önce anlamadım diyorsun acaba hep ilaçmı kullanıyordu

ben zaten bir dava acmaya hazırlanıyorum ama ne yapmam gerektigi hakkında net bi fikrim yok internetten cok arastırdım ama tam net bir bilgi oluşmadı kafamda her kafadan bir ses cıkıyor biz şuan bir yıldır ayrıyız ama resmi olarak karısıyım yani şuanda internet mail facebook dökümanları istesem bunlara erişilme hakkına sahipmiyim bu bir yıl içerisinde yaptıgına eminim ve daha öncesi içinde bilgisayara format attırmıstır kesinlikle ama yinede çıkar diyolar bunu ögrenmek istiyorum

ben şuan ailemin yanındayım ve kardeslerimin işinde calısıyorum çünkü resmi olarak boşanmadıgım için benim baska yerde izni olmadan calıstıgımı ıspatlarsa suclu durumuna düşüyorum evlenmeden öncede 4 yıldır kullanıyomus zaten ailem yuvamı kurtarmak için ellerinden gelen herseyi yaptılar bende herseyi cok anlatmıyodum üzülmesinler diye ama sonunda canıma tak dedi ve herseyi anlattım yinde cok seyi anlatmadım ama geri gitmeme izin vermicekleri kadarını biliyorlar

çok zor şeyler yaşamışsınız.dava açmayı erteledikçe hayatınızda olmaya devam edecek öyle ve ya böyle..
hakkınızda hayırlısı olsun..

Çok geçmiş olsun yazını okurken içimden inşallah sonunda ayrılmışdır dedim
çok üzüldüm yaşadıklarına hemde yürekten.Allah birdaha yaşatmasın.
Sana tavsiyem ailen ne idyorsa onu yap bu saatten sonraonların sözünden çıkma.
Bundan sonra yüzün güler inşallah bunu can-ı gönülden diliyorum

geçmiş olsun.. :( umarım bi daha böyle üzemez sizi. kolay yoldan boşanırsınız..

boşanman konusunda internet dökümleri konu komşu herşey sana delil olur ne kadar format atsada aynı kasayı kullanıyorsa hiç birşey silinmez.öncelikle iyi bir avukat bul eğer madddi gücün yeterli değilse barolar ücretsiz avukat temin ediyorlar.ama tazminat filan da alabilmen için şöyle dişli bir avukat edinmek senin açından daha iyi olacaktır.eşinin raporları olduğunu söylüyorsun mahkemeden sağlık kontrolünden geçmesini talep etmende çok avantajlı olacaktır zaten psikolojik sorununu ispat ettikten sonra mahkeme senin lehine bir karar verecektir emin ol.

canim peki su an bosandinmi ?

bende ilk kabusum 6ay surdu dayak falan sen 5 senede naptin:53: canim ya her gun olmussun orda elleri kirilsin ruhhastasi yaw

ailen sana kol kanat gererdi eminimki nekadar kizsalarda

hayır almadım almak istedim ama direk savcılıga gönderiyolarmıs esime tutuklama kararı cıkartıyolarmıs yani boşanmayada cesaretim olmadıgı için böyle bişeye tesebbüs edemedim ama ögrendigim kadarıyla internet mail facebook dökümanları delil saymıyomus mahkeme ben bunun peşindeyim bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirmi bana şuanki avukatımı degistirmemde bi yarar varmı bielmiyorum

hayır almadım almak istedim ama direk savcılıga gönderiyolarmıs esime tutuklama kararı cıkartıyolarmıs yani boşanmayada cesaretim olmadıgı için böyle bişeye tesebbüs edemedim ama ögrendigim kadarıyla internet mail facebook dökümanları delil saymıyomus mahkeme ben bunun peşindeyim bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirmi bana şuanki avukatımı degistirmemde bi yarar varmı bielmiyorum

Avukatınızdan bir şikayetiniz yoksa bence değiştirmeyin..
Ne gerek var ki?
Netteki yazışmalar bildiğim kadarıyla dijital ortamda sunulursa delil olarak kabul ediliyor..
Avukatınız bu konuda bişiy söylemedi mi?

Avukatla falan konuş canım nasıl olsa avukat tutman gerekecek hakkını da sonuna kadar ara nasıl bir adam bu böyle benim kayınpederime benzettim ledisini hiç sevmem ama ne mutlu ki sana ailen kabul ediyor seni ve sana sahip çıkıyor hakkını ara derhal boşan Allah yardımcın olsun

dijital ortamda sunulursa derken nasıl anlamadım. cünkü avukatım facebook konusunda pek elle tutulur bir öneride bulunmadı

Bu sabah bi programda avukat bu konuda bilgi veriyordu dün sizin konunuzu okudugum icin dinledim avukatin dedigine göre eger bilgisayar ortak kullanim aracinizsa incelemeye alinabiliyormus kisisel esyaysa özel yasami rencide oldugu icin dikkate alinmiyormus.esinizden bi senedir ayri yasadiginiz icin sanirim bu yoldan bisey yapmaniz imkansiz gibi ama yinede bi avukata danismanizda fayda var...

zaten bilgisayradan umudum yok fazla çünkü bilgisayardan tamamen bilgileri yok edebilen programlar var oldugunu ögrendim ama facebook konusunda biraz umudum var

ya yüzlerce kadının üye oldugu bu sitede kimseninmi başına böyle bir olay gelmedi yada komşusunun akrabasının çevresinin yani internetten hukuk sitelerini araştırıyorum genel kanunlardan söz ediyor ben aynı şey başına gelmiş olan birlerinin yakınlarının önek verip bana yol göstermesini rica ediyorum

Back
X