- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
- 18
- Konu Sahibi leondapper
bikaç ay önce yaşadığım bi ayrılıktan ve yaptığım fedakarlıklardan bahsetmek istiyorum. Aslında biz bu çocukla çocukluktan beri tanışıyoruz lisedeyken bir ayrıl bir barış ilişkimiz vardı sonra koptuk. 4 yıl sonra duydum ki abisi intihar etmiş ve vefat etmiş. Bende bu haberi duyunca başın sağolsun mesajı attım. Bu bana bağlanır gibi oldu yaptığın çok önemli bişey benim için numaranı verir misin görüşmek isterim falan dedi. Neyse biz yine başladık eski günlerdeki gibi açıkçası özlediğimide farketmiştim. Sağlık bölümünde okuyodu aynı zamanda atanmayı bekliyodu atama olmadığı için üzülüyodu ben destek oluyodum pandemiden dolayı kafeler kapalıydı buz gibi havada sırf beraber olmak için parklarda oturuyodum onunla arabası yoktu. Lüks hediyeler istemedim kafeler açılınca her seferinde birlikte ödeyelim diye teklifler bile ediyodum onu düşündüğüm için. Lüks restoranlara gidelim demedim. Biz bunla yine ayrıl barış derken bikaç ay konuşmadık bu sırada bu atandı (yine bulunduğumuz şehire uzağa gitmedi yani) bana yazdı atandım herşey tam hayatımda bi sen eksiksin dedi unutamadım dedi başta istemediğimi söyledm sonra defalarca yazdı diye konuştum biraz buluştuk altına bi araba çekmiş atanmışta dolayısıyla özgüveni yerine gelmiş. Bikaçgün sonra beni sınıftan bi kızla aldattı üstelik sürekli bahsettiği bi kızla o kadar üzüldüm ki günlerce yemek yiyemedim kilo verdim ruh gibiydim üzüldüğüm en çok ben onun kötü gününde yanına koştum elinde avucunda bişey yokken ona destek oldum şimdi arabada almış para da var kızla eğleniyo diye düşündüm cefayı bana sefayı elin kızlara yaşattı dedim. Gerçekten sevilmedğimi hissettim o kadar sürem boşa gitmiş diye kendimi salak gibi hissettim öyle işte anlatmak istedim dostlarım..
NOT: en önemli detayı atlamışım! Bir sene boyunca abim yeni vefat etti yakışık almaz diye benimle bir foto dahi paylaşmadı yeni sevgilisiyle 1 aylıkken paylaştı onu görünce yıkıldım..
Ama şimdi ayrıldılar allahın sopası yok

NOT: en önemli detayı atlamışım! Bir sene boyunca abim yeni vefat etti yakışık almaz diye benimle bir foto dahi paylaşmadı yeni sevgilisiyle 1 aylıkken paylaştı onu görünce yıkıldım..
Ama şimdi ayrıldılar allahın sopası yok