Evet o da var :/ .... cumartesi heybeliadaya gidecegim arkadasimla. biraz kafa dagitirim hava alirim.Ayrica yasadiklariniz bir tecrubeydi bu da sizi dogru insana goturecektir. Toplum ve aile baskisini da hic dert etmeyin evlenseniz cocuk yok mu diye baslayacaklar bunun sonu yok.
Haklisiniz... burcum geregi sabirsiz bir yapiya sahibim. Bunun da farkindayim ve kendimi olumlu yönde degistirmeye calisiyorum aslinda. Sabirsiz oldugum icin hayatta en yapamadigim sey beklemek ve akisina birakmak maalesef. Her konuda ipleri elime alma ve yön verme arzusu var bende. Ama bu konu öyle bi konuki ne yapsam bos. Beklemek ve akisina birakmaktan baska bir carem yok.Hicbirsey dusunmeyin hayati akisinda yasayin su akip yolunu buluyor inanin. Bir onceki konunuzda var mi bir gelisme
Evet haklisiniz biliyor musunuz. Kendimize yeterince kadar deger vermiyoruz kesinlikle. Erkekler bu konuda daha basarili. Kendimize yönelip kendi degereimizin farkina varmamiz gerekiyor.Sizin diğer konunuzu okudum galiba. Yanlış hatırlamıyorsam eski sevgilinizle tekrar başlamıştınız ve bir durum oldu şimdi soylemim ve ayrıldınız. Dışarıdan bakınca bana göre biraz da siz kendinize değer ve kıymet verin. Bazen veriyoruz diyoruz ama vermiyoruz malesef ve duygusalız. Erkekler deniyor ama artik kadınlarda denemesi lazım diye düşünüyorum. Karşındaki senin için mi yoksa farklı mi sevgili olmak istiyor gerekirse 1 yıl sabret ama dene geç olsun en güzeli olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yok kesinlikle örnek almiyorum. Ben de size katiliyorum, evli olduklari icin bu tür konusmalar gercekten hic dogru degil. Sadece konu ask idi ve orda öyle bir hisse kapildim. Yoksa is arkadasimin yaptigin asla tasvip etmiyorum.Siz şimdi ciddi ciddi bu insanlarımı kendinize örnek olarak alıyorsunuz?
Kadın evli olduğu halde eski sevgilisiyle konuşan ki bu aldatmaktır ve bu aşkı (!) gururla anlatan ahlaksızın birisi, adam ise evli bir kadına bakabilen aşağılık bir tip.
Bence örnek olarak alacak daha onurlu haysiyetli kişileri seçin.
Hem bunlar kısmet işi. Elbette karşınıza düzgün bir adam çıkar. Yeterki siz samimi bir şekilde Allah'tan isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?