Gercekten sevilmedim ben hic sanirim...

bulut87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
200
217
23
Arkadaslar Merhaba tekrardan. Bu ara gercekten cok depresif bir ruh halindeyim. Yazin bitmesiyle mi alakali yoksa üzerimde olan baskinin bana vermis oldugu olumsuzluk hissi mi anlayamiyorum ama cok degersiz hissediyorum.

Bugün is arkadasimla konu yine iliskilere geldi ve kendisi kocasindan önce birlikte oldugu sevgilisinden bahsetti. Cocuk düpe düz asikmis, okadar cok sevmis ki. Is arkadasimin ailesi istemedigi icin evlenememisler ama "cok sevildim gercekten, ve hala yaziyor bana. bosanalim tekrar birlikte olalim diyor" dedi.
Bu da beni düsündürdü ve su ana kadar ciktigim erkek arkadaslarimin hic biri beni gercekten sevdigine inanmiyorum. Belki hoslanmislardir, belki cekici bulmuslardir veya hayatlarina uygun bulmuslardir ama gercekten sevilmedim sanirim.

Önceki konularimdan da görmüssünüzdür, asiri bahtsiz ve kismetsiz bir insanim. Karsima hic düzgün insanlar cikmiyor. ailemin bana önerdigi adam bile garip birisi. Acaba bende bir eksiklik mi var? Benim sevilesi yanim yok mu? Kendimi sorgulamaya basladim resmen. Kendimle ilgili, dis görünüsümle ilgili veya karakterim ile ilgili bir sorun mu var diye kara kara düsünmeye basladim....

Ailemin yanindan yeni döndügüm icin sanirim bu haldeyim. Evlilik konusu fazlasiyla acildi ordayken ve gercekten cok bunaldim. Öte yandan da gercekten kismetsiz oldugumu düsünüyorum ve buna cok üzülüyorum. Eve gidip dusun altinda aglayasim var. Okadar icime oturuyor bu durum. Hic normal degilim bu aralar.

Bu durumumu takip edip, eger gecmezse terapiye baslayacagim. Bu hafta pilatese basladim tekrar, bu aksam da gidecegim. Sac ve güzellik bakimlarimi yaptirdim dün belki daha iyi hissederim diye ama pek ise yaramdi simdilik. Gercekten degersiz ve bahtsiz hissediyorum. Cok üzgünüm.... Beni seven, bana deger veren bir esim olmayacak hic bir zaman diye düsünüyorum....
Hayatimin diger alanlarinda hersey yolunda sükür, tek rayina sokamadigim alan bu. Genel olarak herseyi ele alan, cabalayan, bir sekilde olduran birisiyim ama bu konuda üzerimde bir sanssizlik var...

Benzer bir dönemden gecen oldu mu ve ne yaptiniz? Ne zaman düzeldi?
Kendimi bir sekilde bu ruh halinden durumdan kurtarmam lazim.

evli arkadaşına boşan gel birlikte olan diyen kişi takıntılı kişidir çok seven değil

genel derdine gelecek olursak

inan yalnız değilsin bu konuda

bir sürü kadın var etrafımda özellikle kariyer yapmış güzel akıllı ama yalnız olan

çağın vebası resmen

devir de değişti eskisi gibi 18 yaşına gelince al senin evleneceğin kişi bu diyede avucumuza düşmüyo ilişkiler

Evli olup da hala eski sevgilisi ile yazisan arkadasiniz mi sansli yoksa siz mi burda bir dusunun derim. Bu isler biraz nasip kismet isidir bence kendinizi bos yere uzuyorsunuz. Hic beklemediginiz anda karsiniza biri cikacaktir inanin.

Evet haklisiniz... bu aralar cok afama takiyorum bu durumu. Biraz kaami bosatlmam gerekiyor sanirim.. :(

Ayrica yasadiklariniz bir tecrubeydi bu da sizi dogru insana goturecektir. Toplum ve aile baskisini da hic dert etmeyin evlenseniz cocuk yok mu diye baslayacaklar bunun sonu yok.

Ayrica yasadiklariniz bir tecrubeydi bu da sizi dogru insana goturecektir. Toplum ve aile baskisini da hic dert etmeyin evlenseniz cocuk yok mu diye baslayacaklar bunun sonu yok.
Evet o da var :/ .... cumartesi heybeliadaya gidecegim arkadasimla. biraz kafa dagitirim hava alirim.
Baska ne yapacagimi bilmiyorum dogrusu...

Hicbirsey dusunmeyin hayati akisinda yasayin su akip yolunu buluyor inanin. Bir onceki konunuzda var mi bir gelisme

Hicbirsey dusunmeyin hayati akisinda yasayin su akip yolunu buluyor inanin. Bir onceki konunuzda var mi bir gelisme
Haklisiniz... burcum geregi sabirsiz bir yapiya sahibim. Bunun da farkindayim ve kendimi olumlu yönde degistirmeye calisiyorum aslinda. Sabirsiz oldugum icin hayatta en yapamadigim sey beklemek ve akisina birakmak maalesef. Her konuda ipleri elime alma ve yön verme arzusu var bende. Ama bu konu öyle bi konuki ne yapsam bos. Beklemek ve akisina birakmaktan baska bir carem yok.
Diger konuya simdi bir güncelleme ekleyecegim.

Sizin diğer konunuzu okudum galiba. Yanlış hatırlamıyorsam eski sevgilinizle tekrar başlamıştınız ve bir durum oldu şimdi soylemim ve ayrıldınız. Dışarıdan bakınca bana göre biraz da siz kendinize değer ve kıymet verin. Bazen veriyoruz diyoruz ama vermiyoruz malesef ve duygusalız. Erkekler deniyor ama artik kadınlarda denemesi lazım diye düşünüyorum. Karşındaki senin için mi yoksa farklı mi sevgili olmak istiyor gerekirse 1 yıl sabret ama dene geç olsun en güzeli olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun

Sizin diğer konunuzu okudum galiba. Yanlış hatırlamıyorsam eski sevgilinizle tekrar başlamıştınız ve bir durum oldu şimdi soylemim ve ayrıldınız. Dışarıdan bakınca bana göre biraz da siz kendinize değer ve kıymet verin. Bazen veriyoruz diyoruz ama vermiyoruz malesef ve duygusalız. Erkekler deniyor ama artik kadınlarda denemesi lazım diye düşünüyorum. Karşındaki senin için mi yoksa farklı mi sevgili olmak istiyor gerekirse 1 yıl sabret ama dene geç olsun en güzeli olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet haklisiniz biliyor musunuz. Kendimize yeterince kadar deger vermiyoruz kesinlikle. Erkekler bu konuda daha basarili. Kendimize yönelip kendi degereimizin farkina varmamiz gerekiyor.

Siz şimdi ciddi ciddi bu insanlarımı kendinize örnek olarak alıyorsunuz?
Kadın evli olduğu halde eski sevgilisiyle konuşan ki bu aldatmaktır ve bu aşkı (!) gururla anlatan ahlaksızın birisi, adam ise evli bir kadına bakabilen aşağılık bir tip.
Bence örnek olarak alacak daha onurlu haysiyetli kişileri seçin.
Hem bunlar kısmet işi. Elbette karşınıza düzgün bir adam çıkar. Yeterki siz samimi bir şekilde Allah'tan isteyin.

Diğer konunuzu hatırlıyorum benim de böyle hissettiğim zamanlar oldu bu konularda değil belki ama ben de kendimi çok yalnız hissediyorum zaman zaman arkadaşlarımla problemler yaşıyorum bu bile beni aşırı derecede üzüyor ama elimden bir şey gelmez. Kaldı ki sizin arkadaşlarınız var bırakın boş verin bu şeyleri kafa dağıtın hobi edinin varsa bi hobiniz ona daha da eğilin. Kendinizi üzmeyin ve kendinize iyi bakın.

Gerçekten sevse bence içinde yaşardı.
Hoş böyle karaktersizin sevgisinden ne hayır gelir takıntılı pisliğin teki sadece.

Siz şimdi ciddi ciddi bu insanlarımı kendinize örnek olarak alıyorsunuz?
Kadın evli olduğu halde eski sevgilisiyle konuşan ki bu aldatmaktır ve bu aşkı (!) gururla anlatan ahlaksızın birisi, adam ise evli bir kadına bakabilen aşağılık bir tip.
Bence örnek olarak alacak daha onurlu haysiyetli kişileri seçin.
Hem bunlar kısmet işi. Elbette karşınıza düzgün bir adam çıkar. Yeterki siz samimi bir şekilde Allah'tan isteyin.
Yok kesinlikle örnek almiyorum. Ben de size katiliyorum, evli olduklari icin bu tür konusmalar gercekten hic dogru degil. Sadece konu ask idi ve orda öyle bir hisse kapildim. Yoksa is arkadasimin yaptigin asla tasvip etmiyorum.

Back
X