Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

menekse1380

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
98
124
3
35
Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok

Sen adamı alıştırmışsın kahvaltıya. Ben hazırlamıyorum. Bana bağırırsa hele hiç hazırlamam.

Sen tepki koyamıyorsun sanırım. Geceden tabağını hazırla buzdolabına koy madem. Sabah sen kalkmazsın. O da yer gider. Çayı da sallama içsin.
Açıkçası eşim böyle biri değildi zaten tepki koyduğum için kavga ediyoruz bir haftadır evde huzur kalmadı. Bu erkekler neden evlenince aileleri değerli oluyor anlamıyorum

Eee burada yazdığınızı aynen eşinize söyleyip, ne halin varsa gör diyebilirsiniz. Kardeşi 15 dakika yürümesin diye karısının 1,5 saat erken uyanmasını ve bir de kahvaltı hazırlamasını bekleyen adama düşünceli yaklaşmaya gerek yok, zira onda da size karşı düşünceli olmanın "d"si yok. Yolda bir poğaça alıp yesinler afiyetle.

Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Boş verin. Sizi bahane edip erken kalkma işinden yırtmaya çalışıyor. Hiç kavga etmeyin. Hazırlayın kahvaltısını istediği zaman kalksın. Akşamdan hazırlayın ne giyecekse. Bana erken kalkmak eşinize de zor geliyor gibi geldi.

Merhaba kızlar,
O zaman yarım saat daha erken kalksın biricik ablasıyla kahvaltı yapsın. Eşinin o tavrından sonra hazırlama kahvaltı görevin gibi görmüş nankör

Eee burada yazdığınızı aynen eşinize söyleyip, ne halin varsa gör diyebilirsiniz. Kardeşi 15 dakika yürümesin diye karısının 1,5 saat erken uyanmasını ve bir de kahvaltı hazırlamasını bekleyen adama düşünceli yaklaşmaya gerek yok, zira onda da size karşı düşünceli olmanın "d"si yok. Yolda bir poğaça alıp yesinler afiyetle.
Çok doğru diyorsunuz bugünden sonra asla uyanmayacağım birlikte kahvaltı yapsın. Özür diledi sarıldı ama ben ezik biri değilim istediğinde bağırsın çağırsın bir özür dilesin bitti. Eşimin yaptığı herkese göre yanlış mı yoksa herkes abisi ablası için böyle fekarlık edip eşini karşısına alıp onu üzer mi merak ettim

kahvaltı yapmaya sizemi geliyor sabahın köründe ,
senın cinnet geçirme zamanın gelmiş geçiyor bile canım yaaa,

ohh hem bacısına kendıne kahvaltı hazırlayacam hem bana köpek gibi bagıracak ,
Yok canım. Görümcecim evinde bekliyor kardeşi arabamızla gidip alıyor :) ve bana neden beni rahat bırakmıyorsun diye bağırıyor bu adam(!)

Merhaba kızlar,
Niye kahvaltıya alıştırdınız ki ?
Annesi misiniz ?
Kalkamiyorum yorgunum deyip yatin. Öylede söyleniyor, böylede soylenecek...

Bu kadar nankör bir adama kahvaltı falan hazırlamayın.
Gerçi şimdi kahvaltı yok diye de huzursuzluk çıkarır.
Ama yine de bir kaç gün en azından hatasını belki anlar diye hazırlamayın bakalım ne yapacak
Kesinlikle sinirimden duvarı yumrukladım ağladım en sinir olduğum şey kıymet bilinmemesi. Bir şey diyip huzursuz ederse ablan hazırlasın kahvaltı edin diyeceğim

Back
X