Valla 2 sene ve 3. senede baya azaldı.ama eşim ilaç kullandı. okulu.bitti. Ailesi buraya taşındı. Yani karşındakinin çabasına bağlı. Birde ben takmamaya başladım. Kendimi yonttum artık. Erkek milleti eskiden laf anlatınca anlar diye konuşuyoruz anlamıyorlar tabiki. Bende laf anlatmayı bıraktım. Cevap vermiyorum çoğu şeye. Baktım sinir oluyorum yatıyorum. Çok konuştunmu konuştu oluyor çünkü.kavga edince elinden geldiğince susmak lazım. Sonra otur düşün haklımısın değilmi. Haklıysan soğukken yani kavga bitnce kralından trip. :) 3 gün küs kaldığımı bilirim. Ama özellikle kavgalıyken yatak ayırmam. Vede değiştirmesini istediğin huy varsa çaktırmadan kısasa kısas yapcan. Ama ben kısas yapıyorum demicen. Yani herkesin kocasının ayrı ayarı var. Ben kocamın oyun takıntısını kısasla çözdüm.Mesela ilk sene hamile kalsaymışım kesermişiz birbirimizi. Ben 2 hafta resmen boşanmak içinmi evlendim diyordum. Kavga bittikten sonra o yatağa girdiğinde güzelce konuş kalbini kırdığını anlat. Neden böyle yaptığını sor. Ama sakinken. Baktın anlamıyor uyu konuşma. Valla binbir türlü kavga nedeni var şimdi siz neden ediyorsunuz önemli olan o.C
Ca
Canım benim çok sağol çoğu başlık altında yorumlarını okuyodum senin bebek resminden hatırladım :) inşallah iyi olur peki ne kadar süre sonra aştınız siz
Oyun takıntısı derken canım ?? Eşinde mi oyun delisi. Mesela eşim işi yoksa oturur laptopta oynar yda telefonda farketmez. Belli bi gün olsa yda saat neyse artk bende saygısız oldum kusur bakmasın aklına estikçe açıyo oyunu. Onun dısında ufak saçma şeylerden kavga ediyoruz. Evi neden dağıttın onu buraya neden koydun inan sesimi çıkarmasam bi kirli çorabı odada kalsa alıp atmaz öylece kalırValla 2 sene ve 3. senede baya azaldı.ama eşim ilaç kullandı. okulu.bitti. Ailesi buraya taşındı. Yani karşındakinin çabasına bağlı. Birde ben takmamaya başladım. Kendimi yonttum artık. Erkek milleti eskiden laf anlatınca anlar diye konuşuyoruz anlamıyorlar tabiki. Bende laf anlatmayı bıraktım. Cevap vermiyorum çoğu şeye. Baktım sinir oluyorum yatıyorum. Çok konuştunmu konuştu oluyor çünkü.kavga edince elinden geldiğince susmak lazım. Sonra otur düşün haklımısın değilmi. Haklıysan soğukken yani kavga bitnce kralından trip. :) 3 gün küs kaldığımı bilirim. Ama özellikle kavgalıyken yatak ayırmam. Vede değiştirmesini istediğin huy varsa çaktırmadan kısasa kısas yapcan. Ama ben kısas yapıyorum demicen. Yani herkesin kocasının ayrı ayarı var. Ben kocamın oyun takıntısını kısasla çözdüm.Mesela ilk sene hamile kalsaymışım kesermişiz birbirimizi. Ben 2 hafta resmen boşanmak içinmi evlendim diyordum. Kavga bittikten sonra o yatağa girdiğinde güzelce konuş kalbini kırdığını anlat. Neden böyle yaptığını sor. Ama sakinken. Baktın anlamıyor uyu konuşma. Valla binbir türlü kavga nedeni var şimdi siz neden ediyorsunuz önemli olan o.
Evlimisiniz merak ettim . Ayrıca çok sağolun bu kadar üzücü bi şekilde yazmanıza gerek yoktuSorun sizde şıkkını işaretledim.
Evliliğin ilk ayları/yılı çok kavgalı geçer sözlerine inanmam. Mantıksız geliyor bana.
Evet, evliliğin ilk zamanları düzen değişikliği, birlikte yaşamaya alışma, yeni yeni huylara alışma derken farklı geçebilir. Biraz uyumsuzluk çıkabilir. Ama kavga, çok fazla tartışma filan karakter meselesi. Kavga ederek sorunlar halledilmez zaten, bu durumlar olması gereken değil, bizzat "sorun" yani. Herkes evliliğinin ilk zamanlarını kavgali, küsmeli geçirmiyor velhasılı. Arkadaşınız haklı, yalan söylediğini sanmıyorum.
Birde ailesini takma bende bir görümce var aynı seninkiler gibi laf sokma meraklısı. Mesafeli dur ailesiyle. Ben hep soğuktum. Sende soğuk ol. Terbiyeni bozma. Ben normalde sakin değilim kendi aileme karşı. Ama eşimin ailesine okadar sabırlıydımki ben bile kendime hayret ediyorum. Herşeyi duyma.deli de geç. Ben kaynanam için öyle derdim. Çünkü herkese karşı tavrı öyleydi. Azcık kırıkyani deli diceksin geçiceksin.
Valla benimkinin anası titiz. Birde benimkinin içinde var. Ama içinde olmayan dayımın oğluma yemek yaptırmış adamım benOyun takıntısı derken canım ?? Eşinde mi oyun delisi. Mesela eşim işi yoksa oturur laptopta oynar yda telefonda farketmez. Belli bi gün olsa yda saat neyse artk bende saygısız oldum kusur bakmasın aklına estikçe açıyo oyunu. Onun dısında ufak saçma şeylerden kavga ediyoruz. Evi neden dağıttın onu buraya neden koydun inan sesimi çıkarmasam bi kirli çorabı odada kalsa alıp atmaz öylece kalır
İllaki görüşülüyo evler yakın malum. Beni sevmediklerini çok iyi bildiğim halde numaradan görünce iyi davranıyo bi abladı herşeyin hayırlısı Allah büyükBiz ilk 1,5 yıl yedik birbirimizi ama sebep aile değildi.
Sizde tetikleyici etken çok ,eş aileleri demek hele ki böyle soğuk ,ukala vs ise daha ateşli tartışmalar demek.
Görüşmemeyi deneyin.
Yok canım hemen ayrılmak ne? Bizde öyleydi diyorum ya şu anda 15 senelik evliyim. Çok şükür hicbir gerginliğimiz kalması. Sizinde öyle olacaktır.Allah razı olsun cidden arkadaşlar çok sağol canım ya demekki canım cicim ayı çokta denildiği gibi olmuyor. Yorumun okadar iyi geldi ki cidden. İnşallah düzelir korkuyorum ayrılmaktan. Özgürlüğe rahatlığa düşkündüm ben şimdi herşey zor geliyor
Hayır canım yapmıyor belkide bende çok geriliyorum diye öyleAllah yardımcın olsun eşinin sinirinin hemen geçtiğini söylüyor Sun siz cevap vermeseniz odayı terketseniz yine ortalığı kırıp döküyor mu
Evlimisiniz siz konuşmak kolay herkese . Yapısı farklı herkesin bi moralim kötü diye yazdım iyi ki yaniHerkes evliliğine aileleri psikolojileri evdeki huzurlarini bozulacak kadar dahil etmiyor.
Çocuk yok, iki birbirini tanıyan seven olgun insan muratlarina ermiş yuvalarını kurmusken neden kavga dövüş olsun ki... Sizin ki çok normal değil bence. Ama burayı baz almayın, burada yazan çoğu kişi daha evlenmeden kv kp görümce derdinden bahsediyor, evlenince de çok içiçe yaşayan insanlar var. Evet öyle olunca ilk günden huzursuzluk olur ama herkesin de oyle degil. En mutlu olunması gereken donem bence.
2 senenin etkisi var doğru okuyun bi önce. Ayrıca bi insan kötüyken bayan olarak böyle mi destek oluyosunuz4,5 aylık evlilikte psikiyatrik ilaçlar kullanmak sence normal mi yani?
Evlimisiniz siz konuşmak kolay herkese . Yapısı farklı herkesin bi moralim kötü diye yazdım iyi ki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?