Bitiremiyorsanız çekeceksiniz, kolay gelsin...Mrb kizlar.2 yillik iliski 1 yillik nisanlilik belirsiz dugun bekleyisi ailesi vss cok yoruldum..kisa dönem yapicam diye bekliyor okulu..tutturdu özelde calisiyor müdürlük durumu var.arkadaslari yeni magazalar acilcak askerligi ertele demisler..3-4 sene sonraya yani.diyorumki ee evlenelim 2 sene icinde sonra ne zamn istersen yap.o zaman askerdeyken köyde annemlerde kalicaksin.ailenden cikip bize geciyosun ailende kalamazsin vss..anlatmaya calisiyorum bak canim biz aile kuruyoruz evlenirken senle evlenince ailemden ailene gecmiyorum yokk anlamiyor.ablasi haftanin 5 gunu kaynanamlarda kalir.kv hic kizim git kv adetimiz bizden ciktin demez..calisinca nasil olucak gece 9-10 da arabami var diyorum.anlamiyor..nerde gorulmus kocasi gidenin kendi ailesiyle kalmasi diyor.kendi evimizde kalirim annem gelir diyince benim ailem gelsin oluyo..dun yine bu mevzulardan tartistimm doldum tastim.en son yine soylenince lafini keserek he tamm he he oyle haklisin dedim.oooo lanlar kufurler havada..kapadim yuzune.dun aksamdan beri konusmadik..ayril diyeceksiniz inanin istiyorum da burdan gideyim yada bir işe gireyim de olsun..bilmiyorum ya..ailelerde konusmuyor suan..eltimden fazla altinim olmasin diye gram esitleyip hesap yapip verdikleri takimi aldilar geri vss.eski konularimda var..bitti diyemiyor insan..bekliyorum firsat kolluyorum hakkimda hayirlisi
Mrb kizlar.2 yillik iliski 1 yillik nisanlilik belirsiz dugun bekleyisi ailesi vss cok yoruldum..kisa dönem yapicam diye bekliyor okulu..tutturdu özelde calisiyor müdürlük durumu var.arkadaslari yeni magazalar acilcak askerligi ertele demisler..3-4 sene sonraya yani.diyorumki ee evlenelim 2 sene icinde sonra ne zamn istersen yap.o zaman askerdeyken köyde annemlerde kalicaksin.ailenden cikip bize geciyosun ailende kalamazsin vss..anlatmaya calisiyorum bak canim biz aile kuruyoruz evlenirken senle evlenince ailemden ailene gecmiyorum yokk anlamiyor.ablasi haftanin 5 gunu kaynanamlarda kalir.kv hic kizim git kv adetimiz bizden ciktin demez..calisinca nasil olucak gece 9-10 da arabami var diyorum.anlamiyor..nerde gorulmus kocasi gidenin kendi ailesiyle kalmasi diyor.kendi evimizde kalirim annem gelir diyince benim ailem gelsin oluyo..dun yine bu mevzulardan tartistimm doldum tastim.en son yine soylenince lafini keserek he tamm he he oyle haklisin dedim.oooo lanlar kufurler havada..kapadim yuzune.dun aksamdan beri konusmadik..ayril diyeceksiniz inanin istiyorum da burdan gideyim yada bir işe gireyim de olsun..bilmiyorum ya..ailelerde konusmuyor suan..eltimden fazla altinim olmasin diye gram esitleyip hesap yapip verdikleri takimi aldilar geri vss.eski konularimda var..bitti diyemiyor insan..bekliyorum firsat kolluyorum hakkimda hayirlisi
bu zihniyetten ne bekliyorsunuzMrb kizlar.2 yillik iliski 1 yillik nisanlilik belirsiz dugun bekleyisi ailesi vss cok yoruldum..kisa dönem yapicam diye bekliyor okulu..tutturdu özelde calisiyor müdürlük durumu var.arkadaslari yeni magazalar acilcak askerligi ertele demisler..3-4 sene sonraya yani.diyorumki ee evlenelim 2 sene icinde sonra ne zamn istersen yap.o zaman askerdeyken köyde annemlerde kalicaksin.ailenden cikip bize geciyosun ailende kalamazsin vss..anlatmaya calisiyorum bak canim biz aile kuruyoruz evlenirken senle evlenince ailemden ailene gecmiyorum yokk anlamiyor.ablasi haftanin 5 gunu kaynanamlarda kalir.kv hic kizim git kv adetimiz bizden ciktin demez..calisinca nasil olucak gece 9-10 da arabami var diyorum.anlamiyor..nerde gorulmus kocasi gidenin kendi ailesiyle kalmasi diyor.kendi evimizde kalirim annem gelir diyince benim ailem gelsin oluyo..dun yine bu mevzulardan tartistimm doldum tastim.en son yine soylenince lafini keserek he tamm he he oyle haklisin dedim.oooo lanlar kufurler havada..kapadim yuzune.dun aksamdan beri konusmadik..ayril diyeceksiniz inanin istiyorum da burdan gideyim yada bir işe gireyim de olsun..bilmiyorum ya..ailelerde konusmuyor suan..eltimden fazla altinim olmasin diye gram esitleyip hesap yapip verdikleri takimi aldilar geri vss.eski konularimda var..bitti diyemiyor insan..bekliyorum firsat kolluyorum hakkimda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?