gercekten yoruldum artik.ciglik atmak istiyorum

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb kizlar.2 yillik iliski 1 yillik nisanlilik belirsiz dugun bekleyisi ailesi vss cok yoruldum..kisa dönem yapicam diye bekliyor okulu..tutturdu özelde calisiyor müdürlük durumu var.arkadaslari yeni magazalar acilcak askerligi ertele demisler..3-4 sene sonraya yani.diyorumki ee evlenelim 2 sene icinde sonra ne zamn istersen yap.o zaman askerdeyken köyde annemlerde kalicaksin.ailenden cikip bize geciyosun ailende kalamazsin vss..anlatmaya calisiyorum bak canim biz aile kuruyoruz evlenirken senle evlenince ailemden ailene gecmiyorum yokk anlamiyor.ablasi haftanin 5 gunu kaynanamlarda kalir.kv hic kizim git kv adetimiz bizden ciktin demez..calisinca nasil olucak gece 9-10 da arabami var diyorum.anlamiyor..nerde gorulmus kocasi gidenin kendi ailesiyle kalmasi diyor.kendi evimizde kalirim annem gelir diyince benim ailem gelsin oluyo..dun yine bu mevzulardan tartistimm doldum tastim.en son yine soylenince lafini keserek he tamm he he oyle haklisin dedim.oooo lanlar kufurler havada..kapadim yuzune.dun aksamdan beri konusmadik..ayril diyeceksiniz inanin istiyorum da burdan gideyim yada bir işe gireyim de olsun..bilmiyorum ya..ailelerde konusmuyor suan..eltimden fazla altinim olmasin diye gram esitleyip hesap yapip verdikleri takimi aldilar geri vss.eski konularimda var..bitti diyemiyor insan..bekliyorum firsat kolluyorum hakkimda hayirlisi

Bitiremiyorsanız çekeceksiniz, kolay gelsin...

Boyle bir adamla degil evlilik sokaga cikilmaz. Neden kendini bu eziyet icine sokuyorsun deger mi? Altin gram hesabi vs nedir nasil insanlar bunlar. Kizi hergun annesinde sen onlarin hizmetcisimi olacaksin. Ayril degmeZ kendini uzmeye uzuldum halinize..Hakkinizdahayirlisi

Hangi olayı çözeceksin şok oldum ya resmen bu evlenince seni ailenle görüştürmez benden söylemesi

Siz çok acele ettiniz nişan için. Sen daha tanımıyordun doğru düzgün sevgilini, birde ailesi çıktı başına.

Bence ayrıl, boşver olmaz bundan bir halt. Daha öncede konuştuk senle hatırlıyorsan. Çok saçma sapan düşünceleri var.

Ayrilma tabii simdi..
Evlenince bosanirsin ama.

Ne demek ayrilamiyorum ya ?
Bu adamla nasil bir evliligin olacagi ortada , daha ne bekliyosun 2-3 kez aldatmasini felanmi?
Aileler bile konusmuyormus ..
Kendine kadtinmi var anlamadimki...

daha nişanlıyken bu şekilde davranıyorsa bu işin gideri yok gibi yineden sen bilirsin hakkında hayırlısı

Sevgi ayrıl sende kurtul bizde kurtulalım
Askerligini yapmayan adama kız verıldıgı nerde gorulmus bekle gıtsın askerlıgını yapsın o sure zarfında sende ilişkini degerlendır

Cok zor durumumuz. Siz aslinda kafanizda bitirmissiniz de,faaliyete gecirememissiz. İnsallah o cesareti en kisa surede,daha fazla yara almadan bulursunuz kendinizde...

Ya bu kizlarida bi cozemedim 3 sene ciktim ayrilamiyorum emek verdim nisanliyim ayrilamiyorum ve birsuru mazeret evliyim bosanamiyirum cocuk var veya param yok siz nezaman ayrilabiliyosunuz? Acabaaa illa surunmeniz lazim bence bu hosunuza gidiyor diye dusunuyorum artik yada erkeksiz duramiyosunuz

Kendi düsen aglamaz.... Simdi ayrilmiyorsunuz o zaman hic ah vah cekmeyin, nikah kiyilinca artik hic ayrilamazsiniz, bosanmak kolay mi? Yok ne dememizi bekliyorsunuz? Allah ne güzel gözünüzü ciddi adim atmadan aciyor, niye belanizi ariyorsunuz ki....

bu zihniyetten ne bekliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…