• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gercekten yoruldum artik.ciglik atmak istiyorum

Mrb kizlar.2 yillik iliski 1 yillik nisanlilik belirsiz dugun bekleyisi ailesi vss cok yoruldum..kisa dönem yapicam diye bekliyor okulu..tutturdu özelde calisiyor müdürlük durumu var.arkadaslari yeni magazalar acilcak askerligi ertele demisler..3-4 sene sonraya yani.diyorumki ee evlenelim 2 sene icinde sonra ne zamn istersen yap.o zaman askerdeyken köyde annemlerde kalicaksin.ailenden cikip bize geciyosun ailende kalamazsin vss..anlatmaya calisiyorum bak canim biz aile kuruyoruz evlenirken senle evlenince ailemden ailene gecmiyorum yokk anlamiyor.ablasi haftanin 5 gunu kaynanamlarda kalir.kv hic kizim git kv adetimiz bizden ciktin demez..calisinca nasil olucak gece 9-10 da arabami var diyorum.anlamiyor..nerde gorulmus kocasi gidenin kendi ailesiyle kalmasi diyor.kendi evimizde kalirim annem gelir diyince benim ailem gelsin oluyo..dun yine bu mevzulardan tartistimm doldum tastim.en son yine soylenince lafini keserek he tamm he he oyle haklisin dedim.oooo lanlar kufurler havada..kapadim yuzune.dun aksamdan beri konusmadik..ayril diyeceksiniz inanin istiyorum da burdan gideyim yada bir işe gireyim de olsun..bilmiyorum ya..ailelerde konusmuyor suan..eltimden fazla altinim olmasin diye gram esitleyip hesap yapip verdikleri takimi aldilar geri vss.eski konularimda var..bitti diyemiyor insan..bekliyorum firsat kolluyorum hakkimda hayirlisi

Hayirlisi tabi ya... Boyle adamlari koca diye alın sonra hayirlisi buymus olsun adı.

Geleceginin resmi onunde iste adam anlatmis sana. Evlenirsen bunlara da evet demis olacaksin o yuzden hayirlisi falan deme hic. Kendin edip kendin bulacaksın cunku.

Kendinizi seviyorsanız ayrılın:( hayatınızdaki bı engeli kaldırmadan yeni çıkacak güzellikleri fırsatları göremezsiniz , ayrıldıktan sonra bu dediğimi daha iyi anlarsınız. Çok ii bi eş Adayı çıkacaktır Karşınıza belkide bilemezsiniz. Ayrılırsanız değil evlenirseniz çok pişman olacaksınız kendinize bunu yapmayın.

Ailesinin yaptığı tam bir rezillik. Nişanlın ben ne dersem o olacak ailenle görüşmeyeceksin diyor.
Ama senin evlilik hakkında ki ısrarın da bunları umursamadığını gösteriyor zaten.
Ne diyelim hayırlı olsun şimdiden.

Ben ayrılın felan diyemem ama bir iliskide sürekli sorunlar yaşanırsa o ilişkide problem vardır.....İyı düsünmek gerekir...Sizin kv kızina git bizden çıktin demiyor düsüncenizi çok yanlış buldum...Evlenen kız ailesine gidemezmi... Eşi karışmıyorsa ortada bir problem yoktur...Nisanlinizla hakkinizda hayirlısi

Cok zor durumumuz. Siz aslinda kafanizda bitirmissiniz de,faaliyete gecirememissiz. İnsallah o cesareti en kisa surede,daha fazla yara almadan bulursunuz kendinizde...
Evet kafamda bitirdim ama faaliyette zorlaniyorum.bu boyle giderse evlenmem zaten suanlik kenara cekildim

İki gün önce benim sevgilim de aynı şeyi sorun etti.Ben askere gidince annemlerde kalıcaksın dedi ama şöyle de bi açıklama yaptı.(Benim annem 2 yıl önce vefat etti,babam şuan başkasıyla evli) Senin İstanbul'da benden ve benim ailemden başka kimsen yok dedi.Ailen gelse,gelecek ailen yok dedi.Tamam evde yalnız kal ama ya başına bişey gelirse,ya hırsız girerse evde yalnızken,ya hastalanır düşer bayılırsan ne olacak dedi.Biliyor benim çok sık hastalandığımı.Ben bunları düşünerek annemlerde kalmanı istiyorum dedi.Biraz sen orda kalırsın,biraz annem bizde kalır ama yalnız kalmana müsade edemem dedi.böyle düşününce ona gerçekten hak verdim.İstanbul gibi bi şehirde eşimin askerde olduğunu bilen duyan olur da başıma bişey gelirse diye gerçekten korktum.Ve de dediği gibi hastalığım çok ağır geçer,ya bişey olursa da saatler sonra kendime gelirsem falan filan..Böyle düşününce aslında beni düşündüğünü farkettim,çünkü öncesinde ilk söylediğinde itiraz etmiştim öyle şey mi olur diye..belki senin nişanlın da böyle düşünüyordur?

Bencede bitirmelisin tabiki söylemesi kolay yapması zor ama bu zorluğu tek sebebi sevgi değil alışkanlık oluyo malesef çünkü böyle bi ilişkide sevgi olması çok zor gibi insan nefret eder bana göre allah sana sabır versin gercekten

İki gün önce benim sevgilim de aynı şeyi sorun etti.Ben askere gidince annemlerde kalıcaksın dedi ama şöyle de bi açıklama yaptı.(Benim annem 2 yıl önce vefat etti,babam şuan başkasıyla evli) Senin İstanbul'da benden ve benim ailemden başka kimsen yok dedi.Ailen gelse,gelecek ailen yok dedi.Tamam evde yalnız kal ama ya başına bişey gelirse,ya hırsız girerse evde yalnızken,ya hastalanır düşer bayılırsan ne olacak dedi.Biliyor benim çok sık hastalandığımı.Ben bunları düşünerek annemlerde kalmanı istiyorum dedi.Biraz sen orda kalırsın,biraz annem bizde kalır ama yalnız kalmana müsade edemem dedi.böyle düşününce ona gerçekten hak verdim.İstanbul gibi bi şehirde eşimin askerde olduğunu bilen duyan olur da başıma bişey gelirse diye gerçekten korktum.Ve de dediği gibi hastalığım çok ağır geçer,ya bişey olursa da saatler sonra kendime gelirsem falan filan..Böyle düşününce aslında beni düşündüğünü farkettim,çünkü öncesinde ilk söylediğinde itiraz etmiştim öyle şey mi olur diye..belki senin nişanlın da böyle düşünüyordur?
Ah cnm keske..benim ailem merkezde olucak bizde oyle.yani evlerimiz yurume mesafesi 5 dk bile olmicak cunku kucuk bir ildeyiz..hal boyleyken 20dk yol gidip kv kalmam sacma..adam evimde annemlerle kalmamida istemiyor..yine ailesi kalsin..gelenek gorenekmis nerde gorulmus esi askere gidince kizin anasinda kalmasi diyo..bugunde aramadi bunaldim gercekten.suçlu bide.kendi ablasi benki surekli koydeyim annemde kv kalmam eşim askere gitse yine annemde kalirim diyo..bunu ornek verincede ee kocasi dusunsun diyo.tamm dusunsunde kv bizde koyde kalcak diye doldururken oglunu kendi kizina niye gelenek gorenek yok..cok bencil bir kadin ve onun aşılamaları hep

Bencede bitirmelisin tabiki söylemesi kolay yapması zor ama bu zorluğu tek sebebi sevgi değil alışkanlık oluyo malesef çünkü böyle bi ilişkide sevgi olması çok zor gibi insan nefret eder bana göre allah sana sabır versin gercekten
Bitirmem gerektigini biliyorum taşıcam bir gün bekliyorum.zaten konusmiyoruz..aliskanliktan ziyade 0 dan baslamak zor geliyo ama yappicam

Bitirmem gerektigini biliyorum taşıcam bir gün bekliyorum.zaten konusmiyoruz..aliskanliktan ziyade 0 dan baslamak zor geliyo ama yappicam
Kendi sağlığın için yapmalısınız evet çünkü bu durumun sonunda kimseye değil olan sadece sana olur.cunku insanlar asla değişmez belki bi süre öyle görünür ama bi süre sonra yine hersey aynı olur..malesef

Mrb kizlar.2 yillik iliski 1 yillik nisanlilik belirsiz dugun bekleyisi ailesi vss cok yoruldum..kisa dönem yapicam diye bekliyor okulu..tutturdu özelde calisiyor müdürlük durumu var.arkadaslari yeni magazalar acilcak askerligi ertele demisler..3-4 sene sonraya yani.diyorumki ee evlenelim 2 sene icinde sonra ne zamn istersen yap.o zaman askerdeyken köyde annemlerde kalicaksin.ailenden cikip bize geciyosun ailende kalamazsin vss..anlatmaya calisiyorum bak canim biz aile kuruyoruz evlenirken senle evlenince ailemden ailene gecmiyorum yokk anlamiyor.ablasi haftanin 5 gunu kaynanamlarda kalir.kv hic kizim git kv adetimiz bizden ciktin demez..calisinca nasil olucak gece 9-10 da arabami var diyorum.anlamiyor..nerde gorulmus kocasi gidenin kendi ailesiyle kalmasi diyor.kendi evimizde kalirim annem gelir diyince benim ailem gelsin oluyo..dun yine bu mevzulardan tartistimm doldum tastim.en son yine soylenince lafini keserek he tamm he he oyle haklisin dedim.oooo lanlar kufurler havada..kapadim yuzune.dun aksamdan beri konusmadik..ayril diyeceksiniz inanin istiyorum da burdan gideyim yada bir işe gireyim de olsun..bilmiyorum ya..ailelerde konusmuyor suan..eltimden fazla altinim olmasin diye gram esitleyip hesap yapip verdikleri takimi aldilar geri vss.eski konularimda var..bitti diyemiyor insan..bekliyorum firsat kolluyorum hakkimda hayirlisi

Bu ilişki sırtınızda yük, kalbinizde sıkıntı olmaktan başka birşey hissettiriyor mu size ?

simdiden kapasitesizligini, yersiz aileci tavrini, laftan anlamayisini gostermis.. sanslisin.. ya evlendikten sonra gorseydin.. Aileler simdiden papaz, oyle bi yipratir ki seni bu durum.. yarin psikolojik baski yuzunde ailene de gitmezsin..
kendi kizlari damatlari gelinleri ogullari diplerinde olsun ama kiz ailesi evladina hasret kalsin, bu tiplerin mantigi budur.. rica ederim iyi dusun!

hele bi dugun olsun, sen o zaman seyret kepazeligi, ailenden kopuşu, bunlarin sana hem aile olmayip hem herseyde seni suclamalarini..
gozune gozune girmis olaylar.. bile bile lades deme..
insanlar mutlu olmak icin evlenir, bu tiplerle omrun kendini anlatmaya calismakla mucadeleyle gecer Allah korusun..
nisan atmak bosanmaktan kolay..

Ben anlamıyorum bu kayınvalide aile ilişkilerini gerçekten kendi kızlarına gelince iyi hoş ama oğlunun eşi olunca hemen gelin gözüyle bakılıyor. Bu kadar dar bi pencereden bakış açısı var malesef bizim insanlarımızda. Sana şunu söyleyeyim arkadaşım böyle bakış açısıyla yaşıyan bir aile ve sana hep ters olan düşünceler. Artıları eksikleri karşılaştır hangisi daha ağır basıyor. Çünkü gerçekten evlilik bambaşka evlendikten sonra hayalini kurduğumuz o tozpembe hayat yaşanmıyor malesef bazılarına ters gelebilir bu düşüncem ama çoğunlukla bu böyle. Evde ki bütün yük senin omuzlarında olacak hatta bazen yaşadığın acıların bile sende gizli kalacak. Çok iyi düşün derim ben sana.Mantığını devreye sokma zamanı.

Ben anlamıyorum bu kayınvalide aile ilişkilerini gerçekten kendi kızlarına gelince iyi hoş ama oğlunun eşi olunca hemen gelin gözüyle bakılıyor. Bu kadar dar bi pencereden bakış açısı var malesef bizim insanlarımızda. Sana şunu söyleyeyim arkadaşım böyle bakış açısıyla yaşıyan bir aile ve sana hep ters olan düşünceler. Artıları eksikleri karşılaştır hangisi daha ağır basıyor. Çünkü gerçekten evlilik bambaşka evlendikten sonra hayalini kurduğumuz o tozpembe hayat yaşanmıyor malesef bazılarına ters gelebilir bu düşüncem ama çoğunlukla bu böyle. Evde ki bütün yük senin omuzlarında olacak hatta bazen yaşadığın acıların bile sende gizli kalacak. Çok iyi düşün derim ben sana.Mantığını devreye sokma zamanı.
Evet bende buna kızıyorum..kendi kızlarının kv yok sanki..onlar o evden cikmis olmuyor ama gelinler analarinin evinden cikip onlara gecmis oluyor sacmaliklar diz boyu

Cevap buysa aslında sana tek sorum neyi bekliyorsun ??
Sonu şimdiden belli .. Kendini ateşe mi atmak niyetin ..
İş hayatimin baslangicini yapip duzene koymayi bekliyorum..suan degerlendirecegim iş kapilari var.hayirlisiyla bi yerden baslayip ayaklarimin uzerinde durup bu iskenceyi sonlandircam

İş hayatimin baslangicini yapip duzene koymayi bekliyorum..suan degerlendirecegim iş kapilari var.hayirlisiyla bi yerden baslayip ayaklarimin uzerinde durup bu iskenceyi sonlandircam

Kendini oyalıyorsun .. Şuan sonlandırıp yeni bir başlangıç yapabilirsin ..
Emin ol bu şekilde seni hayatındaki her alanda etkileyecek ..
Ve çok şanslısın ki evlenmeden resmen gözüne sokmuş nişanlın kötü taraflarını ve bir teraziye koyduğunda eksiler ağır basmış ki şuan bu durumdasın ..

Back
X