• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gercekten yoruldum artik.ciglik atmak istiyorum

Benim çalıştığım yerde bir genç bayan vardı. Eşi askere gitmiş o da kendi ailesinin yanına gelmiş. Eşi ve eşinin Ailesi bizim yanımızda kalacaksın demişler. O da hayır demiş... eşi ile hergün telde kavga etmişler. Sonra eşini ziyarete gitmis. Bi bakmis ki kayinvalde kayinpeder de orada... bi ara tuvalete gitmis döndüğünde bebeği yok . Eşi bizzat elleri ile teslim etmiş. Kv kp bebegi kaçırmışlar... kız aramış yalvarmis daha sut bebegi o .. geri getirin diye... onlar da görmek istiyorsan burada kalacaksin demişler... kiz da istanbula geri dönmüş... onlarin yanına gitmem diyordu.. Akşamları bebek ağlarken telefon açıp dinletiyorlarmis -sadistlige bakar misiniz... -bebecik 2 kilo zayiflamis. - bi de zayiflamis fotografini yollamislar hainler... - ayrica eşi de buradan çıkmayı başardığım anda seni öldürecegim diyormus... YANI BASINA GELECEKLER BELLI BUNA RAGMEN DEVAM ETMEK ISTERSEN KARAR SENIN...

Bir gun hastaneye gidiyordum...tam karsiya gececektim ki bi kadin 40 45 yaslarinda yaninda 30 kusur yaslarinda bi adam kucaklarinda battaniye icinde bir bebek hizla hastaneden ciktilar... kadınla adamin bakislarindan o zehirli engerek bakislardan daha o anda bebegi kacirdiklarini anladım o oh olsun yuruyusunu omrum boyunca unutamam... hemen bi araca atlayip kactilar. Karsiya gectim o sirada hastane kapisindan kanlari aka aka karnini tuta tuta zorla yuruyen gencecik annesi cikti... '' bebemi veriiin '' diye diye kendini yerlere atti.... o hainler allahlarindan bulsunlar... hatta yuce Allah bana versin de o sansi ben atayim onlari cehennem cukuruna ... hatirladikca ben yikiliyorum annesini dusunemiyorum... ins yakalanmislardir da hapislerde curuyorlardir ikisi de...

Benim çalıştığım yerde bir genç bayan vardı. Eşi askere gitmiş o da kendi ailesinin yanına gelmiş. Eşi ve eşinin Ailesi bizim yanımızda kalacaksın demişler. O da hayır demiş... eşi ile hergün telde kavga etmişler. Sonra eşini ziyarete gitmis. Bi bakmis ki kayinvalde kayinpeder de orada... bi ara tuvalete gitmis döndüğünde bebeği yok . Eşi bizzat elleri ile teslim etmiş. Kv kp bebegi kaçırmışlar... kız aramış yalvarmis daha sut bebegi o .. geri getirin diye... onlar da görmek istiyorsan burada kalacaksin demişler... kiz da istanbula geri dönmüş... onlarin yanına gitmem diyordu.. Akşamları bebek ağlarken telefon açıp dinletiyorlarmis -sadistlige bakar misiniz... -bebecik 2 kilo zayiflamis. - bi de zayiflamis fotografini yollamislar hainler... - ayrica eşi de buradan çıkmayı başardığım anda seni öldürecegim diyormus... YANI BASINA GELECEKLER BELLI BUNA RAGMEN DEVAM ETMEK ISTERSEN KARAR SENIN...
O kadar ileri gidemezler ki cocuk dusunmuyorum am ben ona da soyledim ara ara ben seninle evlenmicem diye ciddiye almafi hic.3 gun oldu konusmuyoruz zaten boylece dayanamayip bitsin olck bu is

Mrb kizlar.2 yillik iliski 1 yillik nisanlilik belirsiz dugun bekleyisi ailesi vss cok yoruldum..kisa dönem yapicam diye bekliyor okulu..tutturdu özelde calisiyor müdürlük durumu var.arkadaslari yeni magazalar acilcak askerligi ertele demisler..3-4 sene sonraya yani.diyorumki ee evlenelim 2 sene icinde sonra ne zamn istersen yap.o zaman askerdeyken köyde annemlerde kalicaksin.ailenden cikip bize geciyosun ailende kalamazsin vss..anlatmaya calisiyorum bak canim biz aile kuruyoruz evlenirken senle evlenince ailemden ailene gecmiyorum yokk anlamiyor.ablasi haftanin 5 gunu kaynanamlarda kalir.kv hic kizim git kv adetimiz bizden ciktin demez..calisinca nasil olucak gece 9-10 da arabami var diyorum.anlamiyor..nerde gorulmus kocasi gidenin kendi ailesiyle kalmasi diyor.kendi evimizde kalirim annem gelir diyince benim ailem gelsin oluyo..dun yine bu mevzulardan tartistimm doldum tastim.en son yine soylenince lafini keserek he tamm he he oyle haklisin dedim.oooo lanlar kufurler havada..kapadim yuzune.dun aksamdan beri konusmadik..ayril diyeceksiniz inanin istiyorum da burdan gideyim yada bir işe gireyim de olsun..bilmiyorum ya..ailelerde konusmuyor suan..eltimden fazla altinim olmasin diye gram esitleyip hesap yapip verdikleri takimi aldilar geri vss.eski konularimda var..bitti diyemiyor insan..bekliyorum firsat kolluyorum hakkimda hayirlisi
Zihniyeti cahilce,saçma sapan hareketler,daha askerlik yok,küfürler saygısızlık cabası...hala evlenelim diyorsun pes.

Ya nişanlıyken yolun basındayken ki küüir işitiyosunuz Allah aşkına siz bu adamdan nasıl bir evlilik hayal ediyosunuz anlamıyorum arkadaş !

Ah cnm keske..benim ailem merkezde olucak bizde oyle.yani evlerimiz yurume mesafesi 5 dk bile olmicak cunku kucuk bir ildeyiz..hal boyleyken 20dk yol gidip kv kalmam sacma..adam evimde annemlerle kalmamida istemiyor..yine ailesi kalsin..gelenek gorenekmis nerde gorulmus esi askere gidince kizin anasinda kalmasi diyo..bugunde aramadi bunaldim gercekten.suçlu bide.kendi ablasi benki surekli koydeyim annemde kv kalmam eşim askere gitse yine annemde kalirim diyo..bunu ornek verincede ee kocasi dusunsun diyo.tamm dusunsunde kv bizde koyde kalcak diye doldururken oglunu kendi kizina niye gelenek gorenek yok..cok bencil bir kadin ve onun aşılamaları hep
İşte canım kafa yapılarını değiştirmek çok zor oluyor..İnşallah senin için hayırlısı olur ama gene de iyi düşün derim..

Aslında ayrilmaktan ziyade annemin tepkilerini cekmek korkutuyo..4 gundur konusmuyoruz haliyle telf elimde olmayinca hayirdir bisimi var konusmuyonuz vss diye sıkıstırıyo..simdi soylesem vahvahlanip hrrzamanki tartismamizdaki tepkiler gibi belliydi ben biliyodum yok oyle boyle soylenecek haftalarca.teselli den cok laflariyla bunalima iticek hal boyleyken sessiz kalmak daha cazip geliyo

Vee aksam oturup konustuk.6 gun sessizligin ardindan aradim..yine kendi fikirleri normal benimkiler anormal savubmasi yapti.bu duruma benim yuzumden geldigimizi soyledi.askerlik icin bunalttigimi evlilik icin bunalttigi soyledi ki askerlik onunde engel zayen hedefi yok.bi yere basvursa askerlik soruyolar falan.neyse uzlasamadik burnundan kil aldirmadi.ailenle konus daha fazka yipranmayalim huzursz bi evlilik istemiyorumdedim tamm dedi.

Mrb kizlar.2 yillik iliski 1 yillik nisanlilik belirsiz dugun bekleyisi ailesi vss cok yoruldum..kisa dönem yapicam diye bekliyor okulu..tutturdu özelde calisiyor müdürlük durumu var.arkadaslari yeni magazalar acilcak askerligi ertele demisler..3-4 sene sonraya yani.diyorumki ee evlenelim 2 sene icinde sonra ne zamn istersen yap.o zaman askerdeyken köyde annemlerde kalicaksin.ailenden cikip bize geciyosun ailende kalamazsin vss..anlatmaya calisiyorum bak canim biz aile kuruyoruz evlenirken senle evlenince ailemden ailene gecmiyorum yokk anlamiyor.ablasi haftanin 5 gunu kaynanamlarda kalir.kv hic kizim git kv adetimiz bizden ciktin demez..calisinca nasil olucak gece 9-10 da arabami var diyorum.anlamiyor..nerde gorulmus kocasi gidenin kendi ailesiyle kalmasi diyor.kendi evimizde kalirim annem gelir diyince benim ailem gelsin oluyo..dun yine bu mevzulardan tartistimm doldum tastim.en son yine soylenince lafini keserek he tamm he he oyle haklisin dedim.oooo lanlar kufurler havada..kapadim yuzune.dun aksamdan beri konusmadik..ayril diyeceksiniz inanin istiyorum da burdan gideyim yada bir işe gireyim de olsun..bilmiyorum ya..ailelerde konusmuyor suan..eltimden fazla altinim olmasin diye gram esitleyip hesap yapip verdikleri takimi aldilar geri vss.eski konularimda var..bitti diyemiyor insan..bekliyorum firsat kolluyorum hakkimda hayirlisi

Küfürden bende cok cektim benim nisanlimin babasida ertledi dugunu yaza atti sebebide abisi icin hayrli isin uzamasi hep sorun yaratiyor
benim arkdsm evlendi canim esi 1 yil sonra askere gitti kiz kendi ailesyle kaldi hem kizin ailesi trabzndaydi kayinvalidesi bursadaydi ama hic te sorun olmadi hemde cok uzaktaydi kayinvalidesinden. Tabi bu konudan dolayi ayrilma sebebi olmaz. nedemek aileden çıkmak sen herzmaan ailenin kizisin bunu unutma canim cozersiniz INŞALLAH

Ben sana diyeyim siz evlenirseniz ayri eve bile cikamazsiniz. Bir bahane bulur ve ayni evde yasarsiniz. Benden soylemesi...

Bu adam seni daha çok üzer yol yakınken dön. Yoksa hiçbirşey hayal ettiğin gibi olmayacak

Sana aileni unut diyor adam açıkça. O an vurmustum agzının ortasına ve kaçarak uzaklasmistim ordan. Sizdeki rahatlığı çözemedim. ..

Küfürden bende cok cektim benim nisanlimin babasida ertledi dugunu yaza atti sebebide abisi icin hayrli isin uzamasi hep sorun yaratiyor
benim arkdsm evlendi canim esi 1 yil sonra askere gitti kiz kendi ailesyle kaldi hem kizin ailesi trabzndaydi kayinvalidesi bursadaydi ama hic te sorun olmadi hemde cok uzaktaydi kayinvalidesinden. Tabi bu konudan dolayi ayrilma sebebi olmaz. nedemek aileden çıkmak sen herzmaan ailenin kizisin bunu unutma canim cozersiniz INŞALLAH
Eski konularima bkma firsatiniz olursa cok neden var aslinda..hala benim ona boyun egip hakli bulup kabullenmemi bekledi..suçladi vs.bklm ailesiyle konussun

Eski konularima bkma firsatiniz olursa cok neden var aslinda..hala benim ona boyun egip hakli bulup kabullenmemi bekledi..suçladi vs.bklm ailesiyle konussun

Konularinizi bilmedigim icin öyle yorum yaptım hep bu duruma dusen neyazikki bizleriz
hakinizda en doğrusu neyse o olsun İNŞALLAH

Back
X