Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgili olma ile evli olma arasında dağlar var, bence eşinin bir psikolojik hastalığı kesin var benim merak ettiğim iş yerinde insanlarla diyaloğu nasıl
Biz görücü usulü evlendik zaten üç buçuk ayda genel olarak insanlarla pek diyaloğu yok kendi halinde ona sorulmadıkça birşey konuşmaz fikrini bile söylemez.
Biz görücü usulü evlendik zaten üç buçuk ayda genel olarak insanlarla pek diyaloğu yok kendi halinde ona sorulmadıkça birşey konuşmaz fikrini bile söylemez.
eşiniz çok sevimli konuşkan bir insan değilmiş sizin evlilik 2 Kişilik yalnızlık
Allah sana sabır versin
Evlilikte nede acele ettin
Kendini tanımadan neden hemencik evlendin birde hiç mi kırmızı sınırların yoktu
Çoğu insanın var sanırım, kaçışın kimden Di?
eşiniz çok sevimli konuşkan bir insan değilmiş sizin evlilik 2 Kişilik yalnızlık
Allah sana sabır versin
Evlilikte nede acele ettin
Kendini tanımadan neden hemencik evlendin birde hiç mi kırmızı sınırların yoktu
Çoğu insanın var sanırım, kaçışın kimden Di?
Bir kaçışım yoktu çok şükür ailemle aram iyiydi...Uzatmadan kısa sürede evlenmek istedim istedik sonuç bu... Görüşmede çok konuşamamıştık malesef ama abim nasıl bir insan olduğumu neler yaptığımı anlatmıştı ses etmemişti.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bir kaçışım yoktu çok şükür ailemle aram iyiydi...Uzatmadan kısa sürede evlenmek istedim istedik sonuç bu... Görüşmede çok konuşamamıştık malesef ama abim nasıl bir insan olduğumu neler yaptığımı anlatmıştı ses etmemişti.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evlenmeden once taniman gereken insani evlendikten sonra taniyip, bana gore değilmiş, ne yapmam gerek diye soruyorsun. Insanlar değişmez, ya devam ya tamam.