Gerçekten yorumlariniza ihtiyacim var lütfen

4.5 yas ve 1 bucuk yas. Buyuk kizim aşırı kiskanc kucuge hic taviz vermiyor cocugu ittiriyor tersliyor. Ve surekli benimle birebir oyun oynamak istiyor okula yolladim sirf bu yuzden yarim gun ama okuldan gelince kapidan girer girmez hadi oyun oynayalim.diyor bir saat oynasam yeterli gelmiyor surekli israrci. Birazda kendin birseyler yap dedigimde agliyor.gecenlerde cok hastaydim okuldan geldi oyun oynayalim diye cok hastayim bugun goruyosun dedim yok deliriyo evin icinde. Aslinda bu yasta anlamasi gerek mesela hastayken tamam anne demesi gerek yada bu kadar hircin olmamasi gerek diyorum tv acayim diyorum hastayim bak lutfen dedim yok bir saat delirdi. Sizce kendi kendine de oyalanmasi gerekmezmi :KK43: telefon pek vermiyorum normalde istekli telefona hastayken telefon verdim onu bile kabul etmiyor ille yok oyun oyun....
Kardeşini kıskanıyor bariz şekilde. Ki bu yaşta çok normal.

Tutumunuzun hatalı tarafları var demek ki.

Pedagog desteği almanız gerekiyor.

Benimki de aynı. Türkiyenin sayılı çocuk psikiyatristlerinden birine götürdüm. Huyu bu, büyüyünce geçecek dedi. Önemsemedi bile. Sizinkinin altında kardeş kıskançlığı da yatıyor olabilir yalnız.

Back