• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten zamanla düzeliyor mu ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bayanlar kafamda çözemedigım bi sorun var. Size danışmak istedim. Eşimle evlendikten 4 yıl sonra bir bebeğimiz oldu çok şükür. Gel gelelim maalesef bebekten önce ben hem fizik hem psikoloji olarak şu andan çok çok iyi durumdaydım. Doğum zamanı kv nin yaptıkları lohusalik vs derken eşimle inanılmaz uzaklastik. . Cok kavga ettik.. Bebeğim olmadan önce gözümün içine bakan eşim gitti. Yerine sürekli "artık sorun istemiyorum çok yoruldum kafam kaldırmiyor doğum zamanı annemin yaptıklarının acısını benden çıkardın ustume gelme yoruldum" vs diyen bir insan geldi.. simdi size soruyorum. Gerçekten düzelme şansı var mı ? İkimizde bebeğimize çok düşkünüz. Bebeğim herşeyim onun zerre kadar payı yok bu durumda. Ama Onun mutlu bir aile ortamında yaşaması benim için herseyden önemli. Bunun için eşimle eskisi gibi olmak istiyorum. Maalesef kilolarımi hala veremedim. Tabu bu da etkiliyor bence. Sizce nasıl bir yol izlemeli ?

Kafa olarak degısmen lazımeşin açıkça soylemıs. Kılo verdıgınde eskisi gibi olmayacaksın kafamı degıstırdıgınde olabılırsın

Düzelir diyorum ben.Ama bu sorunları çözmek için belli ki artık iki tarafta yetersiz kalıyor.Mutlaka uzman yardımı alın.

Kilo işini de bir anda çözmeye çalışmayın.Azalta azalta gidin öğünlerinizi.Diyette olduğunuzu hissetmeden diyet yapın.

Birşeyler tamamen bitmediyse düzelebilir diye düşünüyorum. Bebeğiniz var en mutlu olmanız gereken zamanlar, problemleri görmezden gelin, anlaşmaya çalışın. Eski konuları filan açmayın.

bir birinize sim ski sarilik sil bastan baslayin. cok cok konusun dertlesib hisslerinizi paylasin. emin ol bu daha cok sizi baglar bir birinize. en önemlisi onu yargilamadan icinden gecenleri anlat.

kilo verirsin bal ben hamileligimde 30 kilo aldim dana gibiydim resmen emzirirken sadece 15 kilo verdim emzirmeyi biraktim bütün gün bebegin pesinde kosmaktan ev temizlik köpekle gez derken su an eskisinden daha zayifim. 55 dim hamile olmadan önce simdi 50. yani hersey zaman üzülme

bir birinize sim ski sarilik sil bastan baslayin. cok cok konusun dertlesib hisslerinizi paylasin. emin ol bu daha cok sizi baglar bir birinize. en önemlisi onu yargilamadan icinden gecenleri anlat.

kilo verirsin bal ben hamileligimde 30 kilo aldim dana gibiydim resmen emzirirken sadece 15 kilo verdim emzirmeyi biraktim bütün gün bebegin pesinde kosmaktan ev temizlik köpekle gez derken su an eskisinden daha zayifim. 55 dim hamile olmadan önce simdi 50. yani hersey zaman üzülme
Moral oldu bana çok teşekkür ediyorum

Back
X