- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.583
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 904767
Görüntü kalitesinden dolayı kusura bakma kabinde çekmiştim, elbisem buydu tabi biraz kötü çıkmış ama fırfırlı askılı, belinde pembe ip kemer olan bir elbiseydi. Altına da dolgu topuklu giymiştim boyum 170 falan olmuştu. İlk giydiğimde arkadaş ortamında en sevmediğim ama bir arada zorunluluktan dolayı bulunduğum bir arkadaşım (!) bana 'ahahaha perdeyi giymiş gelmiş' demişti.Nasıl üzülmüştüm anlatamam gözlerim dolmuştu. Bir de bunu herkesin önünde söylemişti. Ama sonra noldu? Yine aynı arkadaş grubuyla bir kafede otururken yolun kenarından bana perde giymişsin diyen arkadaş aynı perdeden
giymiş yürüyordu
Yanımıza çağırdık bizi gördü, gelince de 'Perdemi çok beğenmişsin galiba aynısından aldığına göre' demiştim herkesin içinde![]()
Benim de sırf hevesimi kırdılar diye giymediğim o kadar çok kıyafetim varki :26: İnsanın hevesini kırmakla ne anlıyor bu insanlar hiç bilmiyorumSenin elbisen çok güzel bence hiç hevesin kırılmasın elbiseden sıkılana kadar giy
Bende bu aralar tayt giymeyi düşünüyorum ama arkadaşlarımın değerli yorumlarından çekindiğim için giyemiyorum
![]()
canım belkide giydiğin elbisenin tarzını filan beğenmemiştir o yüzden böyle eleştiriler yapmıştır bi daha giyme diye
ama bacakların hakkında söyledikleri çok saçma orası ayrı
gösterdiğin elbise uzun herkese yakışmaz o tarz elbiseler
şahsen benim de tarzım değil
bence biraz da o yüzden eleştirmiş gibi
ama sen yakıştırıyosan giyebilirsin tabi
bu arada sen sürekli uzun elbise mi giyiyosun
yoksa kısa elbiseler giydiğinde eleştiriyo mu
Keşke benim de boyum sizin kadar olsa.
Bence sizin boyunuzda ki bayanlarda kilo fazlası da yoksa çok hoş durur elbiseler.
Arkadaşınız sizi kıskandığı için öyle söylemiş.
Siz onunla her karşılaştığınızda çaktırmadan poponuzu kaşıyın bence.![]()
Merhaba kızlar,
Üniversite 2. sınıftayım,boyum 175 sınıftaki kızlara göre uzunum biraz..
Günlük uzun elbiseler giymeyi çok seviyorum çok da beğeniyorum,
Ama bi tane arkadaşım ne zaman elbise giysem sirklerdeki tahta bacağa benzemiş diyip gülüyor
Fazla belli etmiyorum ama çok kırılıyorum
Gerçektende uzunlara,uzun elbiseler yakışmıyor mu
Tahta bacak gibi görünüyor![]()
konu sahibi aynen hayyal gibiymişsin,gönül rahatlığı ile söyleyeyim hayyalin fiziği çok çok güzel.kesin fesatlanmış arkadaşın![]()
![]()
Sanırım haklısınız o günden beri hasta yatıyorum,bir haftadır gidemiyorum okula :18:
Bu insanlardaki dış görünüşle dalga geçme merakını hiçbir zaman anlayamadım.Merhaba kızlar,
Ama bi tane arkadaşım ne zaman elbise giysem sirklerdeki tahta bacağa benzemiş diyip gülüyor
Merhaba kızlar,