gerdek gecesi kanaması ve bebiş...

qelebeq33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
294
190
mrh arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz.
gerdek gecesinde kanaması çok olan zor hamile kalıyormuş doğrumu böyle birşey olabilir mi yardm lütfen içimi rahatlatın..

mrh arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz.
gerdek gecesinde kanaması çok olan zor hamile kalıyormuş doğrumu böyle birşey olabilir mi yardm lütfen içimi rahatlatın..

Alakası yok. Gerdek gecesi kanaması kızlık zarının yırtılmasıyla oluşuyor ve kızlık zarı ile üreme organlarının bir alakası yok zira kızlık zarı vajina girişinde olan aslında işlevi sadece bebekken geçerli olan bir zar. Bir doktora gidip çocuk sahibi olamamanızla ilgili muayene olup detaylı bilgi alabilirsiniz.

yok öyle birşey..benim çok gelmedi ama 11 aydır hamile kalamıyorum mesela..

canım 1 yılda 10 defa gittim belkide ama doktor banada eşimede bi rahatsızlığınz yok diyor olur diyor gönderiyor

yahu kadın anatomisinden bihaber olup da çocuk istemek de ayrı bir vaka.
yok arkadaşım alakası yok. kızlık zarı nere, yumurtalıklar nere, döl yolu nere. nerden duyuyorsunuz şöyle hurafeleri bil bilsem. sakın o insanların lafına inanıp abuk sabuk şeyler sokma içine.
sende sorun yok da eşin gitti mi? sperm sayısı normal mi? kalitesi nasıl? o da önemli

yahu kadın anatomisinden bihaber olup da çocuk istemek de ayrı bir vaka.
yok arkadaşım alakası yok. kızlık zarı nere, yumurtalıklar nere, döl yolu nere. nerden duyuyorsunuz şöyle hurafeleri bil bilsem. sakın o insanların lafına inanıp abuk sabuk şeyler sokma içine.
sen de sorun yok da eşin gitti mi? sperm sayısı normal mi? kalitesi nasıl? o da önemli
haklısınız canm
gitti eşimde herşey normal
işte herşey normal olunca böyle şeyleride duyunca insan ister istemez merak ediyor olabilir mi diyor saolun arkadaşlar içime su serptiniz :))

Önce hurafelerden sıyrılmak için bence organını bedenini tanı eşinin organını bedenini tanı. Sonra bilinçli şekilde hamile kalmaya çalış bu hurafeli psikolojiyle gebe kalma. hem senin için hem bebeğin için sağlıklı bir gebelik olmaz. Çünkü bu hurafeye inanan siz mazallah gebelikte neler neler duyacaksınız. Allah sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin

bardaktan boşalırcasına mı geldi? yaw böyle şeyler söyleniyor sonra da gelsin psikolojik inanışlar

Esofmanla surtunerek iliskiye girdim hamilemiyim vakalarinin bir ust versiyonu bu herhalde.

Inanma guzel kardesim boyle seylere sacmaliktan ibaret.

Cinsellik Eğitimi verilmeli artık ülkemizde de !!! (Çok yolu var biliyorum da umut dünyası işte)

Vücudunuz hamilelik için hazır değil demek ki , doktor sorununuz yok demiş , telaş yapmayın.

X