gerek yok :)

kadifeligln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
399
40
43
O olayın baş kahramanı geri döndü ve pişmanmış haksızlık etmiş bana. Her şeyi telafi etmek istiyormuş. Benden sonra hem eski sevgilisine dönmüş hem de yeni biriyle de ilişkisi olmuş. Çok istemiştim bu anı intikam almak çok istemiştim. Ama farkettim ki onca zamandan sonra döndü ama hiçbir anlamı yok canım intikam bile almak istemiyor. Başkasına dokunmuşsun bundan sonra ne yüzle dönüyorsun dedim haklısın dedi sustu.

Bana verdiğiniz fikirlerden dolayı artık kendimi aşağılamıyorum. Çok teşekkürler.

Bu başlığı da benim gibi üzülen arkadaşlar için açtım er ya da geç dönecekler o yüzden benim gibi dört gözle dönmesini beklemeyin (geri barışmak için beklemedim dönmesini,ağzıma geleni saymak için beklemiştim) unutup önünüze bakmak en iyisiymiş. Keşke aylarımı heba etmeseydim direkt unutup önüme baksaydım.

Son düzenleme:

canım az da olsa için rahatlamışdır diye düşünüyorum.
bizde ayrılalı 9 gün oldu. Allah a hep dua ediyorum pişman olsun dönsün diye.
barışmak için degil, çaldığı kapıyı yüzüne kapatmak için.
pişman olur mu? döner mi? bilmem ama ben bunu çook istiyorum..

Biriyle birlikte oldunuz diye annenizin sizi dövmesi tartaklaması ne demek ya. Eski konunuzu okudum az önce, inşallah bi nebzede olsa düzelmişsinizdir ya.

Kendinize neler etmişsiniz sanki adam öldürmüşsünüz gibi, zaten pişmanda olmuşsunuz bu kadar yıpratmayın kendinizi.

Dönen sevgilinize gelince ben olsam dönmezdim, umarım sizde birlikte oldunuz diye dönmezsiniz :26:

Bu düşünceyi anlayamıyorum işte .
Çok üzüldüm yaşadıklarına ama annene de kızdım .
Ne desem bilemedim ama eğer hala içinde bir şeyler varsa dön derim .
Off .
Ruhum sıkıldı inan ki .

Kesin döncek ama sen bekleme dediğim gibi.

Yok dönmem. Aynı hatayı iki kez yapmak ahmaklıktır burdan bi arkadaş demişti. Eşek bile aynı çamura ikinci kez düşmez. Annem çok iyi davranıyor bana inanır mısın anlayamıyorum bazen hiç kızmıyor bana eskiden bu olaylar olmadan önce kızardı şimdi hiç kızmıyor ve sürekli senin üzülmeni hiç istemiyorum diyor.

Bu düşünceyi anlayamıyorum işte .
Çok üzüldüm yaşadıklarına ama annene de kızdım .
Ne desem bilemedim ama eğer hala içinde bir şeyler varsa dön derim .
Off .
Ruhum sıkıldı inan ki .

Başlığı açtığım günden bu yana daha daha iyiyim. Annemle de çok iyi aramız maşallah. İçimde artık nefret bile yok iğrençlik duygusu var ona karşı. Yaşadığımız her şey teker teker siliniyor aklımdan o kadar çok düşündüm ki onu yaşananları artık düşünecek bi şey kalmadı kabuslar bile görüyodum sürekli. İntikam bile almaya değmez. Pisliğinde boğulsun.

Ben genel olarak düşünülenin aksine evlenmeden önce birlikte olmayı yanlış bulmuyorum, ailemden ötürü müdür bilmiyorum, bunu ayıp yanlış kirlenmiş gibi de düşünmüyorum.

Ama seni de anlıyorum bu şekilde doğrularının olması, eskiden gelen kafamıza kazınmış bir öğreti var. Ama şöyle düşün bence senin bu olaydaki en büyük zararın evlenmeden önce birlikte olmak değil, birlikte olduguna pişman olmak.

Aradaki fark ne dersen, çok sevdiğim bir adam olsa, düzgün bir zamanımda karşıma çıksa, aşık olsam, o da beni sevse, ve biz birlikte olsak, olduktan sonra, hatta çok sonra, çok başka bir sebepten ilişkimiz bitse, ben bundan pişman olmam. Hatta asla kendimi kirlenmiş falan da hissetmem. Kirlenmek çok başka şekillerde olur benim düşünceme göre, bu kirlenmek değil.

Ama durumumun kötü oldugu bir anda yada istemeden alalade birlikte olsam, sonra saçma bahanelerle bırakılsam, işte bundan pişmanlık duyarım bu benim canımı yakar. Ama dediğinde çok doğru, gerçekten geri dönüyorlar. Bak sen gör hayatına birini al ne tutuşur bu. Sen benim oldun da başkası sana dokunamazda bilmemne.

Annene de çok sevindim :) O da anlamış demekki hatasını, adam öldürmemişsin birinin hakkına girmemişsin, birinin hakkını yememiş zarar vermemişsin? Ne kirliliği ne acısı? Bilmiyorum ben mi çok sıra dışı düşünüyorum, ama cidden ya, bekaret bacakların arasında değil beyindedir.

Senin geçmişine dönüp baktıgında vicdanın temiz mi? Birine bir zarar verdin mi? Hak yedin mi? Cevabın hayırsa yoluna bak. Sen benim için bir çok eldeğmemiş kızdan çok daha temiz olursun :)

Hem unutma, sen kendine ne değer verirsen insanlarda sana onu verir, sakın ha bunun ezikliğini hayatına girecek bir başkasına yansıtma

Yorumun için çok teşekkürler. Uzun uzun yazmanla kendimi değerli hissettirdin. Dediğin gibi birlikte olup başka bi sebepten ayrılsaydık uzun zaman sonra tabiki bu kadar bunalım da olmazdım. Ama salak yerine konmak çok kötü bir şey. Ve tamamen kullanılmak oluyor bu. Ve onun oyununa nasıl geldim diye kendimi affetmiyorum çünkü önceden de ilişkim olmuştu ve yakınlaşmalarım olmuştu onları doğal karşılamıştım. Çünkü zihnim açıktı ve ne istediğimi biliyordum. Ama benim pasif olmamdan yararlandı bu şahsiyet. Üstümdeki eziklik geçince ancak yeni bir kişi hayatıma girebilir. O zamana kadar da o şahsiyet 10 kişiyi hayatına almış olur herhalde. Beni de unutur.Şu an başkasıyla avunmak olur yeni bir kişiyle görüşmem çünkü güven duygusu depolarım tamamen boş.

Ne yuzle donmus acaba Bosver canim hayatini karistirmasina izin verme hem alismissin bak canim intikam bile almak istemiyor diyorsun ama sunu soyleyim en iyi intikam geri dondugu anda tekmeyi basmak ve yoluna devam etmek olur

Son düzenleme:

Ne demek, sana biraz iyi geldiysem çok mutlu olurum.

Oluyor işte, bana da bu tarz birşey oldu. Ben yanlış bir insan söz konusu oldugunda, birlikte olmayı da el ele tutmayı da aynı kefeye koyuyorum. Yani sen o adamla birlikte olmasan bile böyle bir insanla el ele tuttugun için zaman geçirdiğin için onu hayatına aldıgın için pişmanlık duyacaktın değil mi?

Eee bak o zaman birlikte olmak tek derdin değilmiş. Aslında sende birlikte olmana değil, kandırılmana, senin zor bir anında gafletinden yararlanmasına kırılmışsın üzülmüşsün.

Boşver, dön bak önüne, hem unutma, karşısına çıkıyor birileri, yeniden güveniyorsun yeniden seviyorsun. Şimdi yaşadıgın o acı varya, seneye bu zaman bu kadar yakamayacak canını.

Herkes hata yapıyor? Hangimiz temiziz ki? Dedim ya bende anlık boşluğumda olmayacak bir insanla çıkmıştım, hala pişmanım bak hala, 3 sene geçti üzerinden. Ama ben nefret etmiyorum geçmişimden. Oda benim hayatım, o da benim yanlışım diyorum.

Hatta bazen, belki dersin ne hayrı var bunu yaşamanın diye ama, hayırlı bile oldugunu düşündüğüm anlar oluyor, neden biliyor musun? Çünkü ben biliyorum ki, bir daha böyle bir anımda kimse benden yararlanamaycak! İşte bu benim hayatım için en büyük ders.

Sen unut onu, onun düşündüklerini yada ne düşüneceğini de unut. Tüm bağını baglantını kes o adamla. Numaranı vs herşeyini değiştir, ulaşamasın sana, çünkü bazen istediğini elde edemeyen insanlar çirkin yollara başvuruyorlar.

Bir an önce uzaklaştır o adamı hayatından ki bundan sonraki birlikteliklerinde karşına çıkmasın

Ne yuzle donmus acaba Bosver canim hayatini karistirmasina izin verme hem alismissin bak canim intikam bile almak istemiyor diyorsun ama sunu soyleyim en iyi intikam geri dondugu anda tekmeyi basmak ve yoluna devam etmek olur

Tekmeyi bastim ama neden olarak baskalarina dokunmasini sundum. Hircin olmadim guzelce tekmeledim. :))

Aslinda birlikte olmak istemezdim evlilikten once. O anin degecek birine hakeden birine ait olmasini isterdim. Olcak olsaydi ondan once cok sevdigim biriyle olurdu ama olmadi cunku o anin yeri ve zamani degildi. Onume bakmaliyim ...

Geçmiş olsun canım... Ben de evlilik dışı birlikteliğe kesinlikle karşıyım. Üç neden dolayı:
1) Bu tür ilişkilerde hamilelik durumunda çocuk ya öldürülüyor (kürtajla) ya da aile ortamından, sıcaklığından uzak büyüyor. İyi bakılmazsa, eğitim görmezse toplumun başına bela oluyor.
2) Kadını değersizleştiriyor, bundan kastım Türkiye gibi tabulu ülkelerde, özellikle erkeği yüceltip (erkeksin elinin kiri olayları) kadını ucuzlaştırıyor. Şunu kabul edelim toplumumuz böyle malesefki namus kavramı inanılmaz ölçüde çarpıtılmış. İnsanların kendi değer yargıları vardır, dersiniz ki bu adam (atıyorum) sevgilim ve ömür boyu yanımda olacak. Onu yaşarsınız o adam da sizi böyle bir ülkede, toplumda değersizleştirmez ve sen or....sun deyip bırakmaz ise kim karışır? Sizin vicdanınızla alakalıdır o. Ancak Türkiye de böyle adam yok, ya da çok az. O yüzden kendinizi garantiye alıp klasik "evlenmeden olmaz" ilkesini unutmamalı Türk kızları..

Üç ise dînî yönü. Tabi o sizin inancınızla alakalıdır. evet, kirlendiğimi düşünürüm ama erkekte kirlidir gözümde, çünkü tek başına işlenmiyor o günah.. Neyse ki sen acı tecrübeyle anlamışsın. Bundan sonra hayatında her adımını sağlama atacağına inanıyorum :)

KK'nu neden sevıyorum cunku kendımden bırseyler buluyorum.

Ben de 4 senelık ılıskımdekı cocukla bırlıkte oldum buna pısman degılım ısteyerek oldum. Fakat pısmanlık keske degseymıs dıyorum. 4 sene aldatılıp enayı yerıne konduguma yanıyorum.

Evet gerı donuluyor fakat ıcınde hıcbır hıs kalmıyor. Guvenı ne gerı getırebılır kı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…