- 11 Eylül 2013
- 399
- 40
- 43
- Konu Sahibi kadifeligln
O olayın baş kahramanı geri döndü ve pişmanmış haksızlık etmiş bana. Her şeyi telafi etmek istiyormuş. Benden sonra hem eski sevgilisine dönmüş hem de yeni biriyle de ilişkisi olmuş. Çok istemiştim bu anı intikam almak çok istemiştim. Ama farkettim ki onca zamandan sonra döndü ama hiçbir anlamı yok canım intikam bile almak istemiyor. Başkasına dokunmuşsun bundan sonra ne yüzle dönüyorsun dedim haklısın dedi sustu.
Bana verdiğiniz fikirlerden dolayı artık kendimi aşağılamıyorum. Çok teşekkürler.
Bu başlığı da benim gibi üzülen arkadaşlar için açtım er ya da geç dönecekler o yüzden benim gibi dört gözle dönmesini beklemeyin (geri barışmak için beklemedim dönmesini,ağzıma geleni saymak için beklemiştim) unutup önünüze bakmak en iyisiymiş. Keşke aylarımı heba etmeseydim direkt unutup önüme baksaydım.
Bana verdiğiniz fikirlerden dolayı artık kendimi aşağılamıyorum. Çok teşekkürler.
Bu başlığı da benim gibi üzülen arkadaşlar için açtım er ya da geç dönecekler o yüzden benim gibi dört gözle dönmesini beklemeyin (geri barışmak için beklemedim dönmesini,ağzıma geleni saymak için beklemiştim) unutup önünüze bakmak en iyisiymiş. Keşke aylarımı heba etmeseydim direkt unutup önüme baksaydım.
Son düzenleme: