Öncelikle merhaba forumda yeniyim birebir arkadaşlık ilişkilerinde problemleri çözmek hep bana düştüğü için artık bıkkınlık geldi bende sorunlarımı buraya yazma kararı aldım değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgilim ile 3-4 aylık yeni tanıştığımız ve birlikte keyifli vakit geçirdiğimiz bir arkadaş ortamımız oldu. Başta herşey çok güzeldi aşırı keyifli vakit geçiriyoruz kafalarımız denk hemen hemen hergün beraber takılıyoruz çift olarak falan, son 1 aydır dıger çiftler triplere girmeye başladılar. Başka arkadaşliklarimizi tahammül edemediler. Dıger çiftten bayan arkadaş bana küsmüş benim haberim yok falan aramadı etmedi. Daha bir sürü mesele başkalarına anlatıp bana iletmesini istemişler küsme nedeni bir şarkı vardı dinledikleri erkeklerin arasinda espri gibi o çift bu yuzden kavga etmiş ve ben neden dinliyomusum ve karşı çiftteki erkek arkadaşta dinliyomus ne demek oluyomus bunun gibi bir sürü saçma sapan olaylar ben onemsemedim gereksiz diye ama ben aramayınca demekki sucluki aramiyor demiş ne yapmalıyım sizce bu entrika arayan arkadaşa