• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gereksiz alıngan arkadaşa nasıl davranmalı?

Elaaa06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
6
2
1
33
Öncelikle merhaba forumda yeniyim birebir arkadaşlık ilişkilerinde problemleri çözmek hep bana düştüğü için artık bıkkınlık geldi bende sorunlarımı buraya yazma kararı aldım değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgilim ile 3-4 aylık yeni tanıştığımız ve birlikte keyifli vakit geçirdiğimiz bir arkadaş ortamımız oldu. Başta herşey çok güzeldi aşırı keyifli vakit geçiriyoruz kafalarımız denk hemen hemen hergün beraber takılıyoruz çift olarak falan, son 1 aydır dıger çiftler triplere girmeye başladılar. Başka arkadaşliklarimizi tahammül edemediler. Dıger çiftten bayan arkadaş bana küsmüş benim haberim yok falan aramadı etmedi. Daha bir sürü mesele başkalarına anlatıp bana iletmesini istemişler küsme nedeni bir şarkı vardı dinledikleri erkeklerin arasinda espri gibi o çift bu yuzden kavga etmiş ve ben neden dinliyomusum ve karşı çiftteki erkek arkadaşta dinliyomus ne demek oluyomus bunun gibi bir sürü saçma sapan olaylar ben onemsemedim gereksiz diye ama ben aramayınca demekki sucluki aramiyor demiş ne yapmalıyım sizce bu entrika arayan arkadaşa :(

Ooo kız baya baya normal değil. Sevgilisiyle arası bozulmuş ve sizi kıskanıyor gibi. Erkek arkadaşımla birlikte dinliyoruz şarkıyı ne var bunda diyin. Yakında o ekmek yiyor sevgilimde ekmek yiyor aralarında ne var da der.

Ooo kız baya baya normal değil. Sevgilisiyle arası bozulmuş ve sizi kıskanıyor gibi. Erkek arkadaşımla birlikte dinliyoruz şarkıyı ne var bunda diyin. Yakında o ekmek yiyor sevgilimde ekmek yiyor aralarında ne var da der.
Üzücü bir durum bu arkadaşa çizgi çekmelimi ne yapmalı

Öncelikle merhaba forumda yeniyim birebir arkadaşlık ilişkilerinde problemleri çözmek hep bana düştüğü için artık bıkkınlık geldi bende sorunlarımı buraya yazma kararı aldım değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgilim ile 3-4 aylık yeni tanıştığımız ve birlikte keyifli vakit geçirdiğimiz bir arkadaş ortamımız oldu. Başta herşey çok güzeldi aşırı keyifli vakit geçiriyoruz kafalarımız denk hemen hemen hergün beraber takılıyoruz çift olarak falan, son 1 aydır dıger çiftler triplere girmeye başladılar. Başka arkadaşliklarimizi tahammül edemediler. Dıger çiftten bayan arkadaş bana küsmüş benim haberim yok falan aramadı etmedi. Daha bir sürü mesele başkalarına anlatıp bana iletmesini istemişler küsme nedeni bir şarkı vardı dinledikleri erkeklerin arasinda espri gibi o çift bu yuzden kavga etmiş ve ben neden dinliyomusum ve karşı çiftteki erkek arkadaşta dinliyomus ne demek oluyomus bunun gibi bir sürü saçma sapan olaylar ben onemsemedim gereksiz diye ama ben aramayınca demekki sucluki aramiyor demiş ne yapmalıyım sizce bu entrika arayan arkadaşa :KK43:
Olabildiğince uzak durun gereksiz insanlar

bence arkanıza bakmadan kaçarak uzaklaşın . sizi erkek arkadaşından kıskanmış ve görüşmeye devam ettikçe dahada çirkinleşir . özür dilese dahi kabul etmeyin bu tarz insanlardan herzaman zarar gelir

Erkek arkadaşıma devrettim bu konuyu o konuşcak diğer çocukla bizim bu şekilde boş şeylere vaktimiz yok kesinlikle sevgilim görüşmek istemiyor bir çizik attı diye ki bizim wp grubu vardı 3 kişilik ben ordan çıktım alkış emojileri atmış buna nediyosnz

Back
X