Gereksiz bir mutsuzluk içindeyim kendimle duygularımla başedemiyorum:(

istismar mı? kimden?
Aramizda 10 yas olan bekar bir amcam vardi bir donem bizimle yasamisti babannem dedem köyde yasiyorlardi oda calismak icin istanbula geldiginden 5 sene kadar bizimle yasadi cocuklugumu kabus olarak zihnime kaziyan o insan suan yataga bagli yasiyor

Aramizda 10 yas olan bekar bir amcam vardi bir donem bizimle yasamisti babannem dedem köyde yasiyorlardi oda calismak icin istanbula geldiginden 5 sene kadar bizimle yasadi cocuklugumu kabus olarak zihnime kaziyan o insan suan yataga bagli yasiyor
ettiğini bulmuş, ahh çok üzüldüm, asıl bence bu olay sizin erkeklere olan güveninizi sarsmış, çok haklısınız bu duyguları yaşamakta, bir uzmana gittiniz mi

ettiğini bulmuş, ahh çok üzüldüm, asıl bence bu olay sizin erkeklere olan güveninizi sarsmış, çok haklısınız bu duyguları yaşamakta, bir uzmana gittiniz mi
Evet uzun yillar bu tranva icin tedavi gordum ama suan 33 yasindayim 20 yil gecti nu olayin ustunden .burda bu konuyuda anlatma sebebim o donem esimi kendimden uzaklastirmistim oda kendinde bu hakki bulmus bir arayisa girmis asil beynimi yoran onun o kizlarla yaptigi yazismalar aklimdan cikmiyor ofkem tazeleniyor donem donem sikinti bu

Kolay değil, eş diye aldığın adam koca diye aldığın adam nikahta sana sadakat sözü verdi, onu çiğneyip seni oğlunu çiğneyip başka kadınlara zevklenen ilk fırsatta yapacak olan adamdan nefret etmen normal, sen normalsin o anormal, seni anormal düşündürmesine izin verme, ben asla affetmem gözümü ne kendim görür ne çocuk, çünkü kendimi tanıyorum, bitirmeyi seçen biri için kendimi parçalayarak devam ettirmem

Bu adilik, eşinin yaptığıda farkı yok bana göre, sen istismar gördün cinsellikle boğuşurken ben de çükü mü tutamadım, boşan öyle yap bre midesiz, sana ihanet edip sana hastalık getirecek savunması da hazır, aynısını sen yap bakalım, sen internetten eskort bakarken beni ihmal ettin bende erkek baktım de ne diyecek

Bunun çözümü psikoterapi

Merhabalar konunuza benzer bir konu açmıştım. Ne yazık ki kendimi sizin kadar net ifade edemediğimden burada birtakım eleştirilere maruz kalmıştım. Sadakatsizlik gerçekten yakın birini kaybetmenin acısına eş değer, ruhta kalıcı hasarlara yol açabiliyor.. Benimki nişanlıyken gerceklesmis bir durumdu ben evliyken öğrendiğimde benzer bir süreç yaşadım, birkaç aydır çift terapisine gidiyoruz. Bu süreçte bireysel seanslar da aldım. Ne yazık ki eskiden yasadığımız travmalar su ankini besliyor ve tetikliyor. Sizin kendi içinizdeki ve gecmisinizdeki sorunlardan baslamanız gerektiği kanısındayım. Uzun zamandır ilk kez nefes almaya baslıyorum, tavsiye ediyorum. Kalmak gitmek çözüm değil evliliğiniz devam etsede etmese de sizin bu kısır döngüden kurtulabilmeniz adına çok önemli hele ki çocuğunuz varmıs Allah bagıslasın. Her sey gönlünüzce ve güzel olsun:)

İşte bu affetmek olmuyor, yuzune bakınca hatırlıyorsan malesef affedememıssın.

Bosanmayı dusunmez mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…