Gereksiz kaprislerim

Lexxa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
44
18
18
27
Merhaba arkadaşlar birçok başlıga baktım ama bu sorunum için uygun bi yazı bulamadım .
Benim sorunum komik ama aşırı derecede kaprisli tripli olmam neden bilmiyorum ama biriyle görüşmeye başladıgımda a dese tripleniyorum b dese kapris üstüne kapris aslında ortada hiçbir şey yok niye böyleyim anlamıyorum kişilik bozuklugu heralde bu hafta psikiyatriye gidicemöncesinde sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum böyle olan vardır aranızda illaki ve Bu yüzden etrafımdaki herkesi kaçırıyorum nasıl kendimi düzeltebilirim?

Gereksiz olduğunu bile bile kapris yapmak :D
Bence kendinle alakalı bir sıkıntın var öz güven eksikliği gibi ne dese sana bir yerden laf çarpıyomuş gibi geliyor olabilir.

Merhaba arkadaşlar birçok başlıga baktım ama bu sorunum için uygun bi yazı bulamadım .
Benim sorunum komik ama aşırı derecede kaprisli tripli olmam neden bilmiyorum ama biriyle görüşmeye başladıgımda a dese tripleniyorum b dese kapris üstüne kapris aslında ortada hiçbir şey yok niye böyleyim anlamıyorum kişilik bozuklugu heralde bu hafta psikiyatriye gidicemöncesinde sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum böyle olan vardır aranızda illaki ve Bu yüzden etrafımdaki herkesi kaçırıyorum nasıl kendimi düzeltebilirim?

Yaptığının gereksiz olduğunun farkındasın ama bunun önüne geçemiyorsun. Normalde farkında olmak değiştirmek için ilk adımdır.

Ahhahaha sen ben misin acaba? :) ben de ayniyim.. yani sunu de kendine "onu kaybedebilirim boyle yaparsam" erkekler bu devirde trip cekmiyor artik bunu ogrenmemiz lazim

Bir ben gördüm sanki...yedi duvelin trip kraliçesi ben...Tripler şahı ve kraliçesi ben...aynı zaman da muhtemelen narsist ve sorunlu bir tip olan yine ben ...erkek olsam benimle ugrasmam...valla kendim için içime darallar geldi...yazik erkek milletine valla

Back
X