- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
Ayneeeennnnn bizi yıkmak istiyorlar bacımmmm..Aslinda bunların hepsi dış mihraklarin oyunu.

Meggim bizim Meg onun değil halbuki gelde anlat...
Köstebek mi varki aramızda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayneeeennnnn bizi yıkmak istiyorlar bacımmmm..Aslinda bunların hepsi dış mihraklarin oyunu.
3 ziyaretçi var yüksek ihtimalSuan konunu okuyor bence bu kadar seyi bildigi halde merak ettigine gore![]()
Kız deme megim öyle3 ziyaretçi var yüksek ihtimal![]()
Ovv isin zor3 ziyaretçi var yüksek ihtimal![]()
Ben enisyebey abiye olayı anlatım siz beceremediniz.abi şimdi meg ama bizim olan meg bu üyeliği aldı.a ldi ama sahip çıkamadı.n e oldu telefonunu kaybetti.kaybplunca bulan kişi megin adını kullandı ama halbuki meg değil.e şaş meg telefonunu arior.sonra meg olmayan meg bu konuları açtı.sonra meg olan meg esas bizim meg yani kazene başvurup geri bikini ldi gene bizim meg oldu.ama obur meg yani meg olmayaneg çoktan ortalığı karistirmisti.anlatabildimmiAyneeeennnnn bizi yıkmak istiyorlar bacımmmm..
Meggim bizim Meg onun değil halbuki gelde anlat...
Köstebek mi varki aramızda![]()
Enistenin kafa aynen buBen enisyebey abiye olayı anlatım siz beceremediniz.abi şimdi meg ama bizim olan meg bu üyeliği aldı.a ldi ama sahip çıkamadı.n e oldu telefonunu kaybetti.kaybplunca bulan kişi megin adını kullandı ama halbuki meg değil.e şaş meg telefonunu arior.sonra meg olmayan meg bu konuları açtı.sonra meg olan meg esas bizim meg yani kazene başvurup geri bikini ldi gene bizim meg oldu.ama obur meg yani meg olmayaneg çoktan ortalığı karistirmisti.anlatabildimmi![]()
yine mi abdAslinda bunların hepsi dış mihraklarin oyunu.
Ben israildende supeleniyorumyine mi abd![]()
Valla gurur duydum Mazefimm bir konu bukadar sade net ve anlaşılır olur yaBen enisyebey abiye olayı anlatım siz beceremediniz.abi şimdi meg ama bizim olan meg bu üyeliği aldı.a ldi ama sahip çıkamadı.n e oldu telefonunu kaybetti.kaybplunca bulan kişi megin adını kullandı ama halbuki meg değil.e şaş meg telefonunu arior.sonra meg olmayan meg bu konuları açtı.sonra meg olan meg esas bizim meg yani kazene başvurup geri bikini ldi gene bizim meg oldu.ama obur meg yani meg olmayaneg çoktan ortalığı karistirmisti.anlatabildimmi![]()
Bende bir an karışıkmı anlttim diye korkmustumValla gurur duydum Mazefimm bir konu bukadar sade net ve anlaşılır olur ya
Aslında o Meg bu Meg değil ama düşününce yeni Meg Meg olmuyo gibi e eniste de bunu anlaması lazım yani![]()
Deme kız öyle valla benimde aklıma ışid geldiyine mi abd![]()
Bunu ona okutucam ve sorunu kökten çözücem tişikkirlirBen enisyebey abiye olayı anlatım siz beceremediniz.abi şimdi meg ama bizim olan meg bu üyeliği aldı.a ldi ama sahip çıkamadı.n e oldu telefonunu kaybetti.kaybplunca bulan kişi megin adını kullandı ama halbuki meg değil.e şaş meg telefonunu arior.sonra meg olmayan meg bu konuları açtı.sonra meg olan meg esas bizim meg yani kazene başvurup geri bikini ldi gene bizim meg oldu.ama obur meg yani meg olmayaneg çoktan ortalığı karistirmisti.anlatabildimmi![]()
Lütfennnn amaaaa olurmu bunu kendine yakıştırman bile çok saçma nr kadar netti bikeremBende bir an karışıkmı anlttim diye korkmustum![]()
taktıysa bakar ve görecektirUzun zamandır konu açmamıştım çokta mühim değil ama başımı didikleyen biri var açma gereksinimi duydum
Kızlar erkek arkadaşıma buradan bahsediyordum laf arasında, buranın bana çok katkısı oldu bi nevi kendimi törpüledim diyebilirim olaylara yaklaşım davranış açısından vs.
Bigün buluştuğumuzda yanındayken KK'ya bakmıştım ama o zaman kullanıcı adımı görememişti.
Bazen BDV'de konuları okurken mesaj atmayı bile unutabiliyorum bu çok nadir olsa da hep bunu yapıyormuşum gibi "yine kadınlar kulübüne daldın gittin dimi" diyor.
En son dün burada bir evin dekorasyonunu çok beğenmiştim onu gösterecektim (göstermez olaydım) yine kullanıcı adım ne diye sormaya başladı. Diyorum ya, orası kadınlara özel erkeklere ne? Söylemediğine göre var bişi neler yazdın bakalım diyor.
Söylemek istemiyorum çünkü eski sevgililerimle ilgili açtığım saçma konular da var görsün istemem yani.
Ben konulara tek tek bakıp seni bulucam diye inat yaptı. Belki de kendi kuyumu kendim kazdım şu an, bu konuyu gördüyse ekmeğine yağ sürmüşümdür belkideee
Bu durumu yaşayan var mı? Herkesin fikrini istiyorum nickimi sorgulamasından nasıl vazgeçirtebilirim aceba?
Not: Bu üyeliğimi iptal ettirip yeni üyelik alayım diye bile düşündüm ama nickimi seviyorum ondan bu seçeneği eledim + 2009'dan beri üye olduğumu biliyor, ne çok bilgi vermişim bende pf![]()
Ama okuduktan sonra enişte bey kökten kullanım dışı kalabilirBunu ona okutucam ve sorunu kökten çözücem tişikkirlir![]()
Belki bi yardım bi çıkış yolu umut etmiştim emme konum geyiğe çevrildi halbukim gayet cüddü bi meseletaktıysa bakar ve görecektir
hakikaten ne cesaret açtın bu konuyu![]()
Ben en çok bu seferde bu kadar kırık hatunun yanında ne işin var demesinden korkuyom suanAma okuduktan sonra enişte bey kökten kullanım dışı kalabilir![]()
Sen bana kizdinmiBelki bi yardım bi çıkış yolu umut etmiştim emme konum geyiğe çevrildi halbukim gayet cüddü bi mesele![]()