- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.485
- 798
- 35
Dolandırıcılık haberi çıktı diye mi ?Ben almazdim.
Virüs nedeniyle mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolandırıcılık haberi çıktı diye mi ?Ben almazdim.
Dolandırıcılık haberi çıktı diye mi ?
Virüs nedeniyle mi
Şimdi şöyle bir durum var. Adam hata yapmış cezasını çekmiş akillanmis ve dürüst bir şekilde çalışmak istiyor olabilir. Kullanıcı yorumları iyiyse ve gerçek müşteriler yorum yapmışsa denenebilir. Eğer dolandırıcılik kanına işlemişse, instagramda dolandırıcı sayfaları ifşa eden sayfalar var. İllaki oraya düşmüştür. Ordan bakabilirsinizMerhaba herkese
Malum hepimiz evdeyiz. Heryer kapalı olduğu için internetten alışveriş yapıyorum. Bir site var önceden hiç alışveriş yapmadım oradan zaten yeni ama çabuk büyüyen biryer. Tanımadığım biryer olduğu için de güvenilir mi diye arattım internetten. Karşıma ilginç birşey çıktı sahibi eskiden çalıştığı yeri dolandırmış sonra kaçmış yakalanmış vs doğrudan yazınca çıktı. Detayı da var ama burada yazamam Haber doğruysa öyle birine para kazandırmak istemem. Ama ürünleri de beğendim siz olsanız alır mıydınız yoksa gereksiz mi hassas davranıyorum ?
Fikirleriniz için teşekkürler
Öyle pek şikayet yoktu sayfa hakkındaŞimdi şöyle bir durum var. Adam hata yapmış cezasını çekmiş akillanmis ve dürüst bir şekilde çalışmak istiyor olabilir. Kullanıcı yorumları iyiyse ve gerçek müşteriler yorum yapmışsa denenebilir. Eğer dolandırıcılik kanına işlemişse, instagramda dolandırıcı sayfaları ifşa eden sayfalar var. İllaki oraya düşmüştür. Ordan bakabilirsiniz
Hmmm. Icinize sinmiyorsa almayın en iyisi. Hani ne bileyim ameliyat parası yetişmez, ürünlerde sıkıntı çıkar da sipariş teslim edemez, dolandırıcıliktan yargılanır diyecem ama o kadar kıyafeti kendine aldıysa olmaz o işÖyle pek şikayet yoktu sayfa hakkında
Zaten büyümeye çalışan bir yere benziyor.
Sahibi Kadın bu arada.
Habere göre dolandırdığı paralarla yüklü milyarda giysi almış.
Haberde lüks yaşantı elde etmek için dolandırmış yazıyordu.Hmmm. Icinize sinmiyorsa almayın en iyisi. Hani ne bileyim ameliyat parası yetişmez, ürünlerde sıkıntı çıkar da sipariş teslim edemez, dolandırıcıliktan yargılanır diyecem ama o kadar kıyafeti kendine aldıysa olmaz o iş
Yok almamak en mantıklısı. Yukarıda yazdıklarım da yapılması doğru değil ancak olmaz dersin zor durumda kalırsın, neyse ama bu resmen ilk dolandırdığı parayla sermaye yapmış, sonra butik açmış.Haberde lüks yaşantı elde etmek için dolandırmış yazıyordu.
Bir de o kadar kıyafet alıp butik açması çok enteresan
Zaten butiği gazete haberinden bir sene sonra açmış
görmeden bilmeden de birşey diyemem ama uzaktan bakınca manzara biraz öyle görünüyor.Yok almamak en mantıklısı. Yukarıda yazdıklarım da yapılması doğru değil ancak olmaz dersin zor durumda kalırsın, neyse ama bu resmen ilk dolandırdığı parayla sermaye yapmış, sonra butik açmış.
Haberde lüks yaşantı elde etmek için dolandırmış yazıyordu.
Bir de o kadar kıyafet alıp butik açması çok enteresan
Zaten butiği gazete haberinden bir sene sonra açmış
İyi ki almamışım.Ben almazdim
Kargo caisanlari konusunda haklisiniz ilk baslarda bende hassas davrandim. Ancak o satışlardan evine ekmek goturen kucuk esnafda var onu dusununcede tekrar alisverise basladim.Alacağınız şey hayati değilse almayın demeye geldim.
Kargo çalışanlarının çok ciddi iş yükü var, gereksiz meşgul etmemek daha doğru geliyor:)
Hem Kargo çalışanlarıKargo caisanlari konusunda haklisiniz ilk baslarda bende hassas davrandim. Ancak o satışlardan evine ekmek goturen kucuk esnafda var onu dusununcede tekrar alisverise basladim.