gereksiz vicdan yaptım beni kendime getirin

Sizi garsoniyer bellemişler. Sevişsinler lafım yok da bunu senin evinde yüzsüzce yapmaları iğrennnççç. Sen niye bunu söylemeye çekindin bu kadar zamandır sevgilin olsa ne olmasa ne? Ay tiksindim

Daha önce de rahatsiz oluyordum ama dile getirememistim kirilmasinlar diye.
Sevgilim olup olmaması fark etmedi yani sadece bu benim artik onlara karsi kullanabilecegim bi bahanem gibi oldu.

Hiçte vicdan yapmanı gerektiren bişey yok ev senin. Ha insanlar kapılarını kapatınca ne yaşarsa yaşasın ama seni rahatsız etmeselermiş keşke. Bu kadar göz önünde yaşanması iğrençlik. Madem çekinceleri yok daha umumi yerlere gitsinler

Ben avrupada yaşıyorum. burada bile başkalari ile bi arada yanyanayken kimse öpüşmüyor(kacamak öpmeler veya sokakta bunları saymıyorum).
Bide bunlar hic sana ses gelir diye utanmıyorlar. kınamak istemem ama bazı şeylere bari dikkat etsinler. ben bu kadar rahat insanları sevemiyorum. paraları azmış hmm kız bildiğin size otel muamelesi yapıyor o işi yapmak için. :/

Paraları kadar sevişsinler

bu seyleri rahat yasyan bir tip olsam bile arkadasımın seviştiğini bilmek istemezdim .hemde benim evimde

yapmayın dediğinde utanmayıp kızarmayıp özür dilemeyip "öyle bişe mümkün mü sence" diyen arkadaşına mı vicdan yapıyorsun
senin, kendi keyfini düşündüğü için, psikolojini umursamayan arkadaşına mı vicdan yapıyorsun..
yapma

Senin vicdan yapmanı gerektirecek bir durum yok. Onların bir yolunu bulur dert etme.

"Paramiz az diye sana sorduk, yoksa sormazdik" cok agir bir laf aslinda. Vurgu paraya yapilmis gibi gorunuyor ama oyle degil. Bir de durum "birisine cok iyilik yap bir kere hayir de sen kotu olursun" vakasina ornek. Insan iyilik yaparken bununla karsilasmayi beklemiyor tabi. Kesinlikle vicdan yapmalik bir durum yok.

Yorumcu arkadaslar sayenizde garsoniyer kelimesini ogrendim. Tesekkur ederim.

Paramız yoktu da ne demek?! Nekadar iğrenç bi laf. Ben çok bozulurdum bu lafa. Yani sana geliyorlarda iş sevişmeye gidiyor değil. Direk sevişmeye yer arıyorlar. Para yok diyede evini garsoniyer niyetine kullanıyorlar.

Gercek mi bu yaaa. Ve vicdan yapilan meseleye bakar misiniz. Paralari yook zina yapaniyorlar iye arakadas vicdan yapiyor. EVET VICDAN YAPMALISIN. Bu gunaha ortak oldugun icin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…