- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Ne alaka gelin ama sevismeyini dicem sacmalamayin.Evi randevu evine ceviren sizsiniz. Neden sucluyorsunuzki arkadaşlarınızı.
Daha önce de rahatsiz oluyordum ama dile getirememistim kirilmasinlar diye.Seslerden rahatsız olmanı anlayabilirim. Her ne gerekçeyle olursa olsun davranışlarını hoş karşılamamanı da anlayabilirim. Ama daha önceden bir sorun yokken sevgilin oldu diye neden sorun çıktı onu anlamadım.
Paraları kadar sevişsinlerİyi aksamlar kizlar,
Şehir dişinda üniversite okuyorum.
Konuya hemen giriyorum ki sıkılmayın.
Okuduğum üniversiteden tanidigim iki yakin arkadasimin arasini yapmistim.Aramiz iyi çok sık olmasa da görüşürüz.
Ben 1+1 evde kaliyorum arkadaşlarım bana gelir kalirlar.Eyvallah gelsinler basimin üstünde yerleri var da çok rahatlar.
Benim yanimda öpüşmeler,ben diğer odadayken sevismeler.Ev çok küçük mecburen duyuyorum seslerini rahatsız oluyorum.Kendi evimde onlar geldiği zaman hapsoluyordum odama isleri bitene kadar cikamiyordum.
Her neyse bunlar benim sevgilim yokken olanlar ikisi de yakinim diye kalplerini kiramadim.Sevismeyin dicek halim yoktu ya kendileri düşünmesi lazimdi.
Kendimi kullanilmis hissediyordum.
Neyse yine bugün gelip kalmak istediler dayanamadim artik kiza kanka sevismicekseniz gelin kalin dedim.
O da sence bu mümkün mu? Dedi..
Bence de değil kanka sizi biliyorum ama benim de artik sevgilim var burada kalip maglum işlere kalkismaniz hoş olmaz dedim.
Tamam canim peki öyleyse paramiz az diye sana sorduk yoksa sormazdim gibi biseyler geveledi kapattik.
Simdi arkadasim paramiz az kalicak yerimiz yok manasında birşey deyince vicdan yaptim.Tabi gelin kalın diyemem ama üzüldüm iste ne biliyim para sikintisi var deyince
Tekrar arayip gelin kalın diyemem gerisi de gelir yüz bulurlar.Sevgilimle de aram bozulur.
Not:İkisi de öğrenci biri mezun oldu kiz olan 15 günde bir gorusuyorlar bir iki gün rahatça goruşsunler diye bende kaliyorlardi.Çocuk burali
Not 2: bu nasil gençlik der dediginizi duyar gibiyim çok rahatlar napiyim.Bende aralarini yaptigim için benden cekinmiyorlar herhalde diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?