Gerekten Elerimize hereyi anlatmal myz?

kadifegul

tatlı kızıma kavuştum...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
2.996
8
116
Kocaeli
merhaba arkadaşlar,
benim sürekli kafamı karıştıran ve ikilemde kaldığım bir konu var. eşimle her şeyi paylaşmalımıyım. eşimden gizleyince içim rahat etmiyor ama anlatınca büyük tepkiler veriyor kontrolü elimden almaya çalışıyor müdehale edip işleri daha kötü hale getirebiliyor.
şimdi de 40 yaşlarında bir adam durduk yere bana, eşinle sen yanyana soytarı ve manken gibi çok komik görünüyorsunuz. evlenirken gözün kör müydü bu çirkinliği insan görmesede hisseder evlenmez. eşini aldatmak sana haktır. hani yüzüme karşı diyemiyor ama bir şekilde bana iletiyor bu lafları. görünüşüm çok güzel değil ama dikkat çekici uzun ve belirgin hatlıyım. eşimde görünüş olarak çok yakışıklı sayılmaz. bunu gören bazı terbiyesizler eşimi aldatma potansiyelimin olduğunu düşünüyorlar galiba. aslında sert mizaçlı biriyim öyle yılışık kakır kikir biri değilim kimseye ışık yaktığım yüz verdiğim yok ama maalesef genelde yaşça benden büyük insanlar benimle çok uğraşıyor.

hepsini eşime söyleyemiyorum çünkü delilik yapmasından korkuyorum çünkü fevri ve aşırı sinirli bir insan. sizce ne yapmalıyım?

canım hersey eşlere söylenmemeli bence ben işyerindeyken kaç kişi oğluna istedi hatta oğlunu getirdi bana göstermeye eğer bunları eşime söyleseydim olay olurdu herhald eki o kadarda kıskanç biri değildir eşim biz bayanların her zaman başlarına gelecek şeyler bunlar bence herşeyi eşine söylememelisin ben özellikle ailem hakkında herseyı soylememeye gayret ediyorum tabiki son karar senin benimki bi fikirdi

bencede herşey eşe sölenmez sen onu seviyorsan aklında öle bi düşünce yoksa herkesin sölediklerinide kafaya takma bence senin evliliğini bile bozmaya çalışabilirler herkese güven olmuyor benimki naçizane bi fikir

Ama sizin bu anlattığınız olayda eşe herşeyi anlatmak konusu pek bağdaşmamış bence..
Şaşkınlıkla okudum..:1shok:
Hangi adam,ne haddine sizinle öyle konuşmak????
Yüzünüze karşı diyemiyor ama iletiyor size?
Nasıl bir iletim raporudur bu böyle!!!!lmaz:

bence size bunları iletenler ya da söyleyenlerin amacı kafanızı karıştırmak...ve bununda başarmışlar
okuduklarım bana bunu hissettirdi....eşinize bunları söylerseniz adam tabi ki de üzülür tatsızlıklar çıkabilir...siz o insanları uzak tutun önce kendinizden...
[/B]sağlam bi ilişki istiyorsanız!!

hangi hakla sana öyle söyleyebiliyor .

Bir kendini bilmez sizin kişiliğinize, namusunuza, eşinize bu şekilde terbiyesizce laf edebiliyor ve siz suskun mu kalıyorsunuz? :bbo:
Yani eşe elbette her şey söylenmez ama vur deyince de öldürülmez.

Ben o lafları edecek adamı alır sekize katlar, ikiyle çarpar, kendinden çıkartırım klava: bu nasıl bir hadsizliktir böyle

bunu soyleyen insanlara gereken cewabi en sert sekilde wermelisin,onemli olan esini sewip sewmedigindir???

şaka gibi ne bu böyle !!:1shok: sana bunu bir şekilde ileten kişiye haddini bildir derim ama bu arada sana bu haberi getiren kişi sence sana doğruyumu söylüyor :uhm:yoksa seni çekemiyorda uyduruyormu senin sinirlerin bozulsun diye!?

arkadaşlar tabi bana bunları söyleyen insana gereken cevabı verdim ama asıl konu o adamın bana neler dediği olmadığı için o ne dedi ben ne cevap verdim ayrıntılı anlatmadım. o sadece bir örnekti.(bu arada böyle insanlar bir iş arkadaşı olabiliyor bir komşu olabiliyor yada aynı ortamda olmak zorunda olduğunuz biride olabiliyor.iş arkadaşımsa telefon numarama çok rahat ulaşıp mesaj atabiliyor, msn den hiç umulmadık anda laf açabiliyor, yüzüme karşı söyleyeceklerde eşim hakkında böyle şeyler ben o kişiyi orada oymayacağım.)
arkadaşlar verdiğim örneği yakında yaşadım msn imi bilen hiç ummadığım bir meslektaşım hakkında işle ilgili bişi konuşurken böyle demeye başladı. olayı yeni yaşadığım için sinirimi henüz atamadığımdan asıl konudan çok bu son yaşadığım örneğin üzerinde daha fazla yazdım ve sanırım ondan birazda yanlış anlaşıldım. ben eşime aşık bir insanım ki zaten biz uzun bir sevgililik sürdük o zaman da diyen patavazsızlar oluyodu ama lafını verip önemsemiyordum. çünkü kim ne derse desin ben onu o kadar çok seviyorum ki gözümde o dünyanın en yakışıklı erkeği. kafamın karıştığı da yok ama hani evli olduğumu bile bile bana böyle bişi denmesi resmen o... pu yerine koymaları çok sinir bozucu.
neyse bu örnek üzerine daha fazla durup asıl konunun değişmesini istemiyorum. en son ve en sinir bozucu bu olduğu için bunu yazdım. yoksa bir arkadaşım abisi sandığım kişinin metresiymiş, ve abisi sandığım kişiyi aldatmış ve aldattığı kişi ile arasını benim yaptığımı söylemiş. adam elinde silah bana hesap sormaya geldi. bekaken ki ev arkadaşım lezbiyenmiş bir gece kapıma dayandı. sadece erkekler konusu değil yani.

Hayır yani ben anlamıyorum..
Karşınızdaki insan bunca lafı sıralarken ya da msn de yazarken nasıl bu kadar çok söz sarfetmesine müsade ediyorsunuz ki?
Adamın 2 lafından sonra lafın nereye geleceği belli değil mi?
Siz hepsini bir güzel dinlemiş ya da okumuşsunuz..
2. konuyu hiç anlamadım da silahla kapınıza dayanmalar..
Allahım mutlaka çevrenizi değiştirin,inşallah o kişi de cezalandırılmışır..

aynen öyle monapisa,
herkes monotonluktan sıkılır ben olaylardan. bu yazdıklarım sadece içlerinden bazıları.

yok canım okuyup oturduğum tabi yok ama aslında en iyisi cevap bile vermeden engelleyip silmekti ben aptalı o anlık sinirle msn den verdim veriştirdim o yazdı ben yazdım. sinirim geçincede kendime kızdım niye muhattap alıp söz kavgasına girdim diye. o silahlı olayı ilk görev yerimde bir ilçede yaşamıştım zaten ilçe mübarek küçük texastı. gün geçmesin ki bir intahar bir cinayet duymayalım. Orayı zaten ilk fırsatta değiştirdim. çünkü çevre çok önemli.

aynen öyle monapisa,
herkes monotonluktan sıkılır ben olaylardan. bu yazdıklarım sadece içlerinden bazıları.

Güzelim şimdi senin yaşadığın şeyler "Amaan bunu söylemesem de olur bişey olmaz" türünde şeyler değil ki. Hani insan neyi söylemez eşine, yemeği yakarsın bi daha pişirirsin söylemezsin, arkadaşınla bilmem kimin dedikodusunu yaparsın ama bunu anlatmazsın ne bilim çok beğendiğin bi elbise vardır sen 5e alırsın 4 dersin... bunu anlarım ama silahla tehdit etmeler, ev basmalar, insanların sana o.... muamelesi yapması.... bunlar saklanacak şeyler kesinlikle değil.

Sen bence de çevreni değiştir, bu kadar heyecana can dayanmaz yav.

Şimdiki çevrenizi de değiştirin..
Bugün size eşiniz hakkında bunları söyleyen adam yarın gider eşinize sizinle ilgili neler neler der..
Hele ki sizi o... yerine mi kouyuorlardı,o..... gözüyle mi bakıyorlardı neydi,tam hatırlayamadım..Kıskançlıktan mı uyduruyor insanlar nedir canım bu böyle? Eşiniz bunları başkasından duysa herhalde kan çıkar..
Önce eşinize size insanların neden o gözle baktığını açıklayın,sonra da hemen çevrenizi değiştirin..

bu arada arkadaşlar yazdığım örnekler gerçekten sinir bozucu ama belirttiğim gibi onları örnek olsun diye yazdım. yaşadığım ama eşime anlatmadığım olaylara örnek.(lezbiyen ev arkadaşı hariç, onu söyleyince yardım etti o akşamın sabahı evden ayrıldım). hani olayların üzerinde durmaktan çok siz ne yapıyorsunuz söyleyebilirsiniz varsa örnekleriniz anlatabilirsiniz
bir şeyleri anlatıp anlatmama gerçekten iki ucu pis deynek. bir de şöyle bişi var en basit bişi bile ben eşime söylemediğimde ve o sonradan duyduğunda Allah ım kıyamet kopuyor. hani çok uzun evliliğimiz yok 2.5 aylık falanız da, ben nişanlılık flört dönemi hepsini kapsayarak yazıyorum.

doğru söylüyorsunuz arkadaşlar basit şeyler gizlenir ama büyük şeyler bunlar. ama dediğim gibi eşimin tepkisinden başına bişi gelmesinden korkuyorum.
şu anda o yaşadığım olaylardan farklı bir şehirdeyim. ne eşim buralı ne ben. ben atandım geldim o da eş durumundan yanıma geldi. Allahtan henüz burada bir çatlak yok. (o pislik herif başka bir şehirde çalışan bir meslektaş.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…