Gergin, kızgın ve mutsuzum.

İlk zamanlar hep alttan alırdım eşim küserdi hep ben gider barışırdım ama sonra roller değişti akıllandım haklıysam hiç tınlamıyorum o da adım atmayı öğrendi bence zamana ihtiyacınız var ama küslük ne kadar uzatsa huzursuzluk artar sen adım at ki zamanı gelince o sana gelecektir

Boşanıyorum... bizden bir şey olmazmış, bunu bugün anladım. :KK61:

Her seferinde sen adım atma.. Kocanı iyi gözlemle.. Bazı erkekler özür dilemez hep kadından bekler herseyi öyle olmasın cok yıpranırsın

Eşin ve senin burcunuz ne? astroloji işlerine baya meraklıyım da .. belki de burç uyumunuz iyi değildir .. normalde ilişkilerde bi tarafın kriz anında altttan alması gerekiyor ki sağlıklı iletişim olsun..Ama ben demiyorum ki sürekli aynı taraf alttan alsın öyle bir şey yok .. Anladığım kadarıyla ikiniz de alttan almıyorsunuz burada..

Eşin ve senin burcunuz ne? astroloji işlerine baya meraklıyım da .. belki de burç uyumunuz iyi değildir .. normalde ilişkilerde bi tarafın kriz anında altttan alması gerekiyor ki sağlıklı iletişim olsun..Ama ben demiyorum ki sürekli aynı taraf alttan alsın öyle bir şey yok .. Anladığım kadarıyla ikiniz de alttan almıyorsunuz burada..
Ben yay o kova.. attığı adımda hayir yok.. soğudum .. kendisi de aynı şekilde.. içimden gelmiyor hicbir şey. Ya da zihnimin oyunu bu sürekli olumsuzluğa sevk ediyor beni. O da sağolsun destekliyor bu durumu.

Ben yay o kova.. attığı adımda hayir yok.. soğudum .. kendisi de aynı şekilde.. içimden gelmiyor hicbir şey. Ya da zihnimin oyunu bu sürekli olumsuzluğa sevk ediyor beni. O da sağolsun destekliyor bu durumu.
Sen bu olay için boşanıyorsan hiç evlenmemeliydin.

Boşanıyorum... bizden bir şey olmazmış, bunu bugün anladım. :KK61:
Şaka mısınız siz Allah aşkına ? Ne garip insalar var ya hiç çabalamayacaksiniz neden evlendiniz madem siz evlilik ne demek bilmeden bir yola giriyorsunuz sonra böyle oluyor işte ! Allah'ım akıl fikir firaset versin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Saçmalama arkadaşım bu yüzden boşanılır mı? Hakim olsam boşamam ben.Kaç yaşındasınız siz 20 filan mı🙄
25-32. bilemiyorum biraz da hali altına supurulen konular etkili sanırım.. son kıvılcım yetiyor.
Şaka mısınız siz Allah aşkına ? Ne garip insalar var ya hiç çabalamayacaksiniz neden evlendiniz madem siz evlilik ne demek bilmeden bir yola giriyorsunuz sonra böyle oluyor işte ! Allah'ım akıl fikir firaset versin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Size de üslup düzgünlüğü versin inşallah. Son cümleniz hariç diğer cümle tarzında yazmayın konuma. Zaten canım sıkkın , iyice geriyorsunuz su çocuk azarlar gibi konuşmanizla.

25-32. bilemiyorum biraz da hali altına supurulen konular etkili sanırım.. son kıvılcım yetiyor.

Size de üslup düzgünlüğü versin inşallah. Son cümleniz hariç diğer cümle tarzında yazmayın konuma. Zaten canım sıkkın , iyice geriyorsunuz su çocuk azarlar gibi konuşmanizla.
Ben azarlamak için yazmadım üslubum gayet düzgün fikir ve firaset hepimize lazım bu bir dua

Aboww adama bak bir de 32 yaşında🤦🏼‍♀️Fevri kararlar almayın bence.

Fevri davranmayin bence ofkeyle kalkan zararla oturur,alin karsiniza esinizi guzelce konusun kirmadan butun rahatsizliklarinizi anlatin ve onuda dinleyin birbirinizden beklentilerinizi dile getirin..su durumda gurur yapmak size zarardan bisey vermez..

Aynen canım benim yaşamayan bilmez .. sana tavsiyem kendini nasıl mutlu hissedeceksen o şekilde davranman.. Aynı evin içinde birbirinin suratına bakmadan , büyük bir huzursuzlukla yaşayabilmek insanı gerçekten Manevi anlamda çok fazla yıpratır.. seni çok iyi anlıyorum ..☹️

Aynen canım benim yaşamayan bilmez .. sana tavsiyem kendini nasıl mutlu hissedeceksen o şekilde davranman.. Aynı evin içinde birbirinin suratına bakmadan , büyük bir huzursuzlukla yaşayabilmek insanı gerçekten Manevi anlamda çok fazla yıpratır.. seni çok iyi anlıyorum ..☹
Adama karşı sevgin hala varsa gönlünü almaya çalış derim ... yani en azından büyüklük sende kalsın .. rahatsızlıklarını belirt ,hoşnut olmadığın konulardan bahset ,orta yolu bulmaya çalışın ..konuşmanız gerekiyor ..konuşmadan hiçbir konu çözülmez

Adama karşı sevgin hala varsa gönlünü almaya çalış derim ... yani en azından büyüklük sende kalsın .. rahatsızlıklarını belirt ,hoşnut olmadığın konulardan bahset ,orta yolu bulmaya çalışın ..konuşmanız gerekiyor ..konuşmadan hiçbir konu çözülmez
Valla oyle bir çözülür ki boyle evliliginin guzel gittigini zanneden bazilari da dizi çeviriyor oyle yurutuyor entrikayla biz o kadar dansoz olamadik malesef.keske olsaymisim bende esimle 5 gündür küsüm mesela..

Ne garip insanlar var yaa da mı dua :) neyse tesekkurler. Hepimize inşallah.
Kız Allah aşkına ortada bir şey yokken(ilk yazdığına göre tabi ki ) bir anda bosaniyorum yazmışsın şaşırmam normal değil mi
Kırdıysam özür dilerim ❤️

Back
X