- Emoji Skoru
- 63
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi hanim hanim
-
Peki milletin yorumundan sana neSizce de bazen bu platformda bazılarımız fazlasıyla birbirine karşı gergin değil mi?
Bazı konuları okuyorum, çok basit bir şeyde bile hemen ordan sert üslupla konuşan birileri çıkmış.
Herkesin duyguları var ve değişiklik gösterebilir öyle değil mi? Bazımızın hiç umursamayacağı bir meseleyi bazımız kafasına takabilir.
Etrafındakilere hep yumuşak ve yapıcı, çözüm üretici şekilde yaklaşanlara hep hayranım…
Çoğu zaman açıkça burda bir fikrimi yada bir duygumu belirtmekten çekinirim hemen sert yorum yapan gelir mi diye.
Herkesin arka planda mücadele ettiği başka şeyler var, duygular, hassasiyetler var. Hayat zaten yeterince zor birbirimize bu kadar sert yaklaşmaya değmeyecek kadar..
Belki bu konumun altına da hemen sert yorumla eleştirici yorumla gelen arkadaşlar olacaktır…
Gibi mi?Peki milletin yorumundan sana ne
Geri kafalılığı sebebiyle bir sürü azar yedi de ondan.Peki milletin yorumundan sana ne
Öyle oluyor zaten "yorumu beğenmedi" diye hemen bı çamur, bı çirkef, laf sokmalı, ders vermeli yorumlar, konularGeri kafalılığı sebebiyle bir sürü azar yedi de ondan.
Çok incesiniz, umarım hayatınız boyunca inceliğinizin güzel karşılığını alırsınızGerginliği bilmem de..
Mümkün olduğu kadar kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyorum.
Tanımasam bile üzerimde bir yük olsun istemiyorum.
Biraz bakındım ama ilgili yeri bulamadım sanirim. Konu sahibi de gebe kalmaya çalışıyor sanırım. Ay suan merak ettim bu kelime niye nerde kime kullanılmışÇocuğu olmayan kadına eksik! Diyen sensin ama
Bundan hemen önceki konumdan dolayı böyle söylüyorBiraz bakındım ama ilgili yeri bulamadım sanirim. Konu sahibi de gebe kalmaya çalışıyor sanırım. Ay suan merak ettim bu kelime niye nerde kime kullanılmış
Haksız yere demedim, bunu diyemem. Fakat yapıcı ve güzel bir üslupla eleştirebiliriz benceBen burada haksız yere eleştirilen kimseyi görmedim.
Biraz bakındım ama ilgili yeri bulamadım sanirim. Konu sahibi de gebe kalmaya çalışıyor sanırım. Ay suan merak ettim bu kelime niye nerde kime kullanılmış
Yani her insanın mizacı farklıdır,kimi insana espri yaparsın ciddiyetsiz der espriyi bile ciddiye alır tavır takınır kimiside gülüp geçer,sizin ne anlattığınızdan çok karşınızdakinin ne anladığı önemli,yazılanları herkes okuyor ama herkes onumu anlıyor,bende bariz şekilde açık ve net yazdığım bazı yorumlarda yanlış anlaşılıyorum yahu ben bunumu söyledim diye defalarca okuyorum cümlenin kıyısından köşesinden tek bir kelime cımbızlayıp oradan yürüyorlar,insan psikolojisi işte sonradan farkettiğim bir durum bu,çoğu insanın travması var yorum yaparken oraya denk geldinizmi ne anlattığınızın bir önemi yok oradan tetikleniyorlar ve bu her insanın yaşadığı bir durum,o yüzden iyi kötü her türlü yorumu göze alarak açacaksınız bir konuyu açarken.Sizce de bazen bu platformda bazılarımız fazlasıyla birbirine karşı gergin değil mi?
Bazı konuları okuyorum, çok basit bir şeyde bile hemen ordan sert üslupla konuşan birileri çıkmış.
Herkesin duyguları var ve değişiklik gösterebilir öyle değil mi? Bazımızın hiç umursamayacağı bir meseleyi bazımız kafasına takabilir.
Etrafındakilere hep yumuşak ve yapıcı, çözüm üretici şekilde yaklaşanlara hep hayranım…
Çoğu zaman açıkça burda bir fikrimi yada bir duygumu belirtmekten çekinirim hemen sert yorum yapan gelir mi diye.
Herkesin arka planda mücadele ettiği başka şeyler var, duygular, hassasiyetler var. Hayat zaten yeterince zor birbirimize bu kadar sert yaklaşmaya değmeyecek kadar..
Belki bu konumun altına da hemen sert yorumla eleştirici yorumla gelen arkadaşlar olacaktır…
Evet doğru söylüyorsunuz..Yani her insanın mizacı farklıdır,kimi insana espri yaparsın ciddiyetsiz der espriyi bile ciddiye alır tavır takınır kimiside gülüp geçer,sizin ne anlattığınızdan çok karşınızdakinin ne anladığı önemli,yazılanları herkes okuyor ama herkes onumu anlıyor,bende bariz şekilde açık ve net yazdığım bazı yorumlarda yanlış anlaşılıyorum yahu ben bunumu söyledim diye defalarca okuyorum cümlenin kıyısından köşesinden tek bir kelime cımbızlayıp oradan yürüyorlar,insan psikolojisi işte sonradan farkettiğim bir durum bu,çoğu insanın travması var yorum yaparken oraya denk geldinizmi ne anlattığınızın bir önemi yok oradan tetikleniyorlar ve bu her insanın yaşadığı bir durum,o yüzden iyi kötü her türlü yorumu göze alarak açacaksınız bir konuyu açarken.