Gerginiz :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hanim hanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63
Puanlar
48
Sizce de bazen bu platformda bazılarımız fazlasıyla birbirine karşı gergin değil mi?
Bazı konuları okuyorum, çok basit bir şeyde bile hemen ordan sert üslupla konuşan birileri çıkmış.
Herkesin duyguları var ve değişiklik gösterebilir öyle değil mi? Bazımızın hiç umursamayacağı bir meseleyi bazımız kafasına takabilir.
Etrafındakilere hep yumuşak ve yapıcı, çözüm üretici şekilde yaklaşanlara hep hayranım…

Çoğu zaman açıkça burda bir fikrimi yada bir duygumu belirtmekten çekinirim hemen sert yorum yapan gelir mi diye.

Herkesin arka planda mücadele ettiği başka şeyler var, duygular, hassasiyetler var. Hayat zaten yeterince zor birbirimize bu kadar sert yaklaşmaya değmeyecek kadar..

Belki bu konumun altına da hemen sert yorumla eleştirici yorumla gelen arkadaşlar olacaktır…

Peki milletin yorumundan sana ne

Gerginliği bilmem de..

Mümkün olduğu kadar kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyorum.

Tanımasam bile üzerimde bir yük olsun istemiyorum.

Gerginliği bilmem de..

Mümkün olduğu kadar kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyorum.

Tanımasam bile üzerimde bir yük olsun istemiyorum.
Çok incesiniz, umarım hayatınız boyunca inceliğinizin güzel karşılığını alırsınız

Çocuğu olmayan kadına eksik! Diyen sensin ama
Biraz bakındım ama ilgili yeri bulamadım sanirim. Konu sahibi de gebe kalmaya çalışıyor sanırım. Ay suan merak ettim bu kelime niye nerde kime kullanılmış

Biraz bakındım ama ilgili yeri bulamadım sanirim. Konu sahibi de gebe kalmaya çalışıyor sanırım. Ay suan merak ettim bu kelime niye nerde kime kullanılmış

“ aşılama olursam sanki çocuğu olmuyor diye bir bakış açısı oluşacak gibi hissediyorum. Hem de doğal yolla olmadığı için eksikmiş gibi hissetmekten korkuyorum.”

Yani her insanın mizacı farklıdır,kimi insana espri yaparsın ciddiyetsiz der espriyi bile ciddiye alır tavır takınır kimiside gülüp geçer,sizin ne anlattığınızdan çok karşınızdakinin ne anladığı önemli,yazılanları herkes okuyor ama herkes onumu anlıyor,bende bariz şekilde açık ve net yazdığım bazı yorumlarda yanlış anlaşılıyorum yahu ben bunumu söyledim diye defalarca okuyorum cümlenin kıyısından köşesinden tek bir kelime cımbızlayıp oradan yürüyorlar,insan psikolojisi işte sonradan farkettiğim bir durum bu,çoğu insanın travması var yorum yaparken oraya denk geldinizmi ne anlattığınızın bir önemi yok oradan tetikleniyorlar ve bu her insanın yaşadığı bir durum,o yüzden iyi kötü her türlü yorumu göze alarak açacaksınız bir konuyu açarken.

Evet hepimiz gerginiz 3 5 kişi akîl insan burda sadece.

Evet doğru söylüyorsunuz..

herkes kendini kusursuz tanrı zannediyor bir de bu çok garibime gidiyor. bir şey okuyorum, yazanın düşünce tarzı bana da çok saçma geliyor. ama saçma buldum diye tutup karşımdakini aşağılamaya çalışmıyorum, düzgünce fikrimi söylüyorum belki yardımcı olabilirim diye.

yeni üye oldum ama ilk gözlemim, bir eksiklik gören herkes birbirini aşağılamaya başlıyor burada. sakin olalım arkadaşlar herkesin hikayesi farklıdır. onun yaptığı sana göre saçma hatalı olabilir, güzel bir üslupla anlatmaya çalışalım onun yerinde sen olsan belki sen de o hataları yapacaktın. kırmaya dökmeye lüzum yok diye düşünüyorum. amaç karşıdakine yardımcı olmak fikir vermek mi kendini üstün hissetmek mi? çoğu insan kendini üstün hissetmeye çalışıyor sanki. üzücü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`