Geri adım atmayı bilmeyen eş

JustTired

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
133
74
98
Merhaba kızlar.
Birilerine hayatımdan bahsetmek hep zor gelmiştir bana.
En yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum şu an. Ağlamaktan şişmiş gözlerle geldim işe bugün.
2yıldır evliyim. Eşim iyi olduğunda ondan iyisi yoktur ama küçücük bir şey bile ılsa tartıştık mı kendimi onun düşmanıymışım gibi hissettiriyor.
Haksız olsa dahi geri adım atmıyor. Atmadı. Başlarda umursamayıp gururumu bırakıp ben barışıyordum. Öyle hemen de barışmaz zaten konuşmamasına ve ya iyi konuşmamasına rağmen uğraşıyordum.
Yine tartıştık bu sefer başka odada uyudu. Ben yine denedim konuşmasakta gel beraber uyuyalım dedim. Kaç yaşında insanlarız konuşarak hallededim dedim. Sorunun ne olduğunu bilmiyorsan zaten bilmene gerek yok dedi çekti gitti diğer odaya.
Ben de ağlaya ağlaya uyudum. O kadar küçük mevzular ki...
Bugünse bir şey için onu aramam gerekti aramaya çalıştım meşgyle düştü. Sonra anladım ki numaramı bloklamış. Şok oldum. Ama bilmemezliğe gelip msj attım onu arayamadığımı beni müsait olduğunda aramasını söyledim. Mesajını gördüğü halde ne yazdı ne aradı.
O kadar yoruldum ki.. Diyecek söz bulamıyorum. Nerdeyse işyerinde oturup ağlıyacam.
Bir insan nasıl her kavgada nefret derecesine gelir. Ben çözemiyorum zaten eşim yaşça büyük benden. Beni anlıyor diye sevinirken bu huyunu öğrendiğimden beri üzülüyorum.
Ayda rahat 2 kere bu tartışma oluyor. Yani ayda 2 kere gururumu ayaklar altına alıyorum. Ama ayrı yatması ve beni telefonda bloklaması resmen yıktı beni. Ne yapmalıyım yardım edin...

Merhaba kızlar.
En yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum şu an. Ağlamaktan şişmiş gözlerle geldim işe bugün.
2yıldır evliyim. Eşim iyi olduğunda ondan iyisi yoktur ama küçücük bir şey bile ılsa tartıştık mı kendimi onun düşmanıymışım gibi hissettiriyor.
Haksız olsa dahi geri adım atmıyor. Atmadı. Başlarda umursamayıp gururumu bırakıp ben barışıyordum. Öyle hemen de barışmaz zaten konuşmamasına ve ya iyi konuşmamasına rağmen uğraşıyordum.
Yine tartıştık bu sefer başka odada uyudu. Ben yine denedim konuşmasakta gel beraber uyuyalım dedim. Kaç yaşında insanlarız konuşarak hallededim dedim. Sorunun ne olduğunu bilmiyorsan zaten bilmene gerek yok dedi çekti gitti diğer odaya.
Bugünse bir şey için onu aramam gerekti aramaya çalıştım meşgyle düştü. Sonra anladım ki numaramı bloklamış. Şok oldum. Ama bilmemezliğe gelip msj attım onu arayamadığımı beni müsait olduğunda aramasını söyledim. Mesajını gördüğü halde ne yazdı ne aradı.
O kadar yoruldum ki.. Diyecek söz bulamıyorum. Nerdeyse işyerinde oturup ağlıyacam.
Bir insan nasıl her kavgada nefret derecesine gelir. Ben çözemiyorum zaten eşim yaşça büyük benden. Beni anlıyor diye sevinirken bu huyunu öğrendiğimden beri üzülüyorum.
Ayda rahat 2 kere bu tartışma oluyor. Yani ayda 2 kere gururumu ayaklar altına alıyorum. Ama ayrı yatması ve beni telefonda bloklaması resmen yıktı beni. Ne yapmalıyım yardım edin...
Kocan tam bir ergen.

Merhaba kızlar.

Alışmış senin alttan almana, arayı düzeltmek için çabalamana.

bu kez sen de daha katı davranıp, ne yaparsa yapsın umursama bence. Yanlış anlaşılmasın surat as, tavır yap filan demiyorum. Umursama, yokmuş gibi davran. Hatta gece yat uyu. noluyoruz desin bi kendi kendine.

Bende asla alttan alamam.
Ama eşinizin yaptığı aşırı saçmalık.
Sizde gururunuzu ayaklar altına almayın.
Onun da vazgeçilebilir olduğunu düşündürün yaşatın :kahve:

Aynı şeyleri yaşadım. 2 yıldan sonra bosandık.
İnan rahatladım. Böyle insanla ömür geçmiyor.
Değişmiyor. Değiştiğini sanmıştım bir süre iyiydik sonra küçük bi tartışmayı öyle buyuttu ki bu iyileştigimizı sanmam da benim en büyük hatam oldu. Çünkü daha büyük hayalkirikligi oldu .
Çocuğun yoksa yavaş yavaş kendini geri çek ve düşün.
Bi psikolojik destek alabilirsin

Ne bu, şizofren gibi hareketler....Kaç yaşında eşiniz?

Bir de farklı bir yöntem deneseniz. Hiç umursamayın, bişey olmamış gibi hayatınıza devam edin. Sadece çok gerektiği zaman konuşun. Yemek hazır, ben yatıyorum, çıkıyorum gibi...

Tel de ulaşamadığınızı bile söylemeyin. O düşünsün beni hiç aramamış mı diye. Bakalım ne olacak.

Ay çok mu lazım suratsız adam, haklı olsanız bile peşinde koşuyorsunuz? Onun keyfi gelene kadar, siz evinizde kendi sefanızı sürün ya. O dert etsin bensiz de yüzü gülüyormuş diye.

gulden_88 gulden_88 deniyorum ama fazla romantik bir bayanım belki de ama dayanamayıp alttan alıyorum saf gibi
celebrian celebrian öyle bir inat var ki adamda ayrılmazda öyle ayrı ayrı yaşar benle bence
F flower world evlenirken ailemi zor ikna etmiştim şimdi geri dönemem sözümden :/

Bence sizde geri adım atmayın , bekleyin bakalım ne olacak

sizde inat olun o zaman sürekli alttan alıp kendinizi üzüp hayatı kendinize zehir edeceğinize bırakın konuşmasın ya mümkün değil uzun süre küs kalması aynı evin içi bu nihayetinde

benim yaptığım hiç ilgilenmem peşine düşmem bile konuşmam yokmuş gibi davranırım
yemeğimi koyar karşısında yerim en nefret ettiği olaydır
göz ucuyla bakarım o zamanları bana sataşır bir süre sonra asla gelip konuşmaz

Bu kadar gururunu ayaklar altına aalcak muhtaçlığını merak ettim. Affına sığınarak.

Arkadaşlara katılıyorum,eşiniz ergenlikten cikamamiş,gururunuzu ayak altından alin başınızın üstüne koyun.yaptıklarını unutmayın size ne yapıyorsa onu yapın sizde no. bloklayin.çalışıyormuşsunuz ne guzel.oturun bir yerde kahve için kaybettiğiniz benliğinizi geri bulun.sakinleşince sakin bir şekilde neden boyle yaptığını? sorun.Ne yapmak istiyormuş bi anlatsın sizde ona gore bir plan yaparsınız

hiç sevmem bu tipleri. Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. Ne bu ergen felan mı, bir açıklama zahmetine bile girmiyor ''sorunu bilmiyorsan bilmene de gerek yok'' bak bak bak. Nasıl sinirlendim geçenlerde aynı saçma sapan muhabbet bizde de vardı. Kaldırma bir tarafını eşinin sen ondan soğuk davran üç gün sonra yan yan yanaşır yanında yatmak için. Akıttığın her damla göz yaşına yazık değilmi. Biraz dik durun lütfen.

belmiyum belmiyum o zaman beni en iyi sen anlarsın, o kadar yoruldum ki konuşacak kimsem de yok. Adamda ki inadı da kıramıyorum. Belki de ben hep alttan aldığım için böyle oldu bilmiyorum ki

Samsonn Samsonn 30u yarıladı eşim... yaşına da yakışmıyor ki... benden olgun olur sanmıştım ama... bayramda ailemin yanına gidecez ondan hemen kapandın konu diye uğraşıyorum. Yoksa aileme ne derim...
Bir bilsen normalde öyle romantiktir ki yeri gelir ayakkabılarımı bağlar yemeği yapar temizliği yapar ama bir tartışma oldu mu öyle bir surat yapar ki konuştuğuma konuşacağıma pişman eder....

I istaremm siz nasıl çözdünüz sorunu ? Ben de alttan almak istemedim bu sefer ama bir hafta sonra ailemin yanına gidecez diye kapansın istiyorum konu. Ama çocuk gibi uzattıkça uzatıyor. Gururumdan taviz vermek istemiyorum ama böyle davranması o kaar üzüyor ki şaşırıp kalıyorum ne yapacağım diye

@Elysionight belki de suç benim benim yüzümden böyle oluyor

Back
X