Geri adım atmayı bilmeyen eş

Bloklama disinda yasadigim ayni şeyler ayni hissiyat ne zaman duzeldi biliyomusun ben onu umursamamaya basladigim zaman kesinliklr barışmak için ayagina gitme bırak on gün kus dursun boyle yaptikca bo taraflari kalkiyo erkeklerin koşturunca kiymetli oluyosun dene sende umursamaz davran seni aglarken sakin gormesin uzuldugunu belli etme keyfine bak rahat takıl tv izle cekirdegini çit muzigi dinlerken söyle boyle gore gore öğrenecek kusmemeye çünkü yaptıginin karşılığını bekledigini bulamadiginda anlayacak ve birakacak

Sen de onun iki katını yap onun huyunu ona göster diyemeyeceğim ben çünkü zaten karakterin bu yönde olsa asla alttan alamazdın.

Aylarca küs kalabilen, düşmandan da düşman belleyen bir adamın çocuğu olarak yalvarırcasına rica ediyorum ki çocuk yapmayın. Senelerce annemi saçma sapan kavgalar yüzünden dünyanın en kötü insanı gibi yok sayan, yüzüne bok görmüş gibi bakan bir babaya sahibim. Bana da yapmaya başladığından beri keşke diyorum keşke annem zamanında sktiri çekebilseymiş. Keşke kendi kinli dünyasında kinlenebileceği başka insanlar arayıp dursaymış da çocukluk gençlik yıllarım ağlamakla geçmeseymiş.

Huy maalesef değişmiyor hele ki sizin gibi alttan alan birinin varlığına güvenerek ömür boyu aynı çizgide devam edecektir.

Şu da var ki bence en acısı kendileri acı çekip pişmanlık asla duymuyor siz üzülüp huzursuz olup yıpranırken. Sanki kavganızın sebebi onu bıçaklamanızmış gibi %100 haklı olduklarına inanan bir kafa yapısına sahip bu tipler. Allah yardımcın olsun.

KaraBiberim07 KaraBiberim07 @vidid ben de dün onun uyumak için gittiği odaya gidip bilgisayarla uğraştım mecbur yatak odasına gitti sonra ben de gittim fazla konuşmadık ama bu sabah hiçbirşey olmamış gibiydi
@Migim aslında özür dilemeyi biliyordu ama bir kaç kere aynısını yapmıştı bu kadar sürmedi aynı gün barışmıştık

Delimelianka Delimelianka çok teşekkür ederim canım...

@Lucky7 aynen öyle ~.~

bir erkeği bu kadar şımartıp, totosunu kaldırırsanız olacağı budur. birine kul köle olmak, kendi değerini düşürmek, yerlere sermek demek aynı zamanda. eşiniz siz onu şımarttığınız için artık sizi daha kolay harcıyor. bunun önüne geçmek için o size nasıl davranıyorsa, aynen öyle davranıp, sonra neden böyle oldun dediği zaman , bende senin gibi olucam artık sen beni alıştırdın bu davranışlara diceksiniz. sonra bak nasıl yumuşuyor.

@clock eve gidince öyle yaptım canım ve bundan sonra da öyle yapacağım yoksa çok yıpranıyorum...

Anna de Boullan Anna de Boullan bir keresinde teip atayım dedim baktım o da bana trip atıyor kişiliği mi böyle çözemedim ama artık alttan almıyacağım bu sonuncu iyi ders oldu bana sağol canm

Sen de onun iki katını yap onun huyunu ona göster diyemeyeceğim ben çünkü zaten karakterin bu yönde olsa asla alttan alamazdın.

Aylarca küs kalabilen, düşmandan da düşman belleyen bir adamın çocuğu olarak yalvarırcasına rica ediyorum ki çocuk yapmayın. Senelerce annemi saçma sapan kavgalar yüzünden dünyanın en kötü insanı gibi yok sayan, yüzüne bok görmüş gibi bakan bir babaya sahibim. Bana da yapmaya başladığından beri keşke diyorum keşke annem zamanında sktiri çekebilseymiş. Keşke kendi kinli dünyasında kinlenebileceği başka insanlar arayıp dursaymış da çocukluk gençlik yıllarım ağlamakla geçmeseymiş.

Huy maalesef değişmiyor hele ki sizin gibi alttan alan birinin varlığına güvenerek ömür boyu aynı çizgide devam edecektir.

Şu da var ki bence en acısı kendileri acı çekip pişmanlık asla duymuyor siz üzülüp huzursuz olup yıpranırken. Sanki kavganızın sebebi onu bıçaklamanızmış gibi %100 haklı olduklarına inanan bir kafa yapısına sahip bu tipler. Allah yardımcın olsun.

Bu arkadasi dikkatli okumanizi tavsiye ederim.

Bloklama disinda yasadigim ayni şeyler ayni hissiyat ne zaman duzeldi biliyomusun ben onu umursamamaya basladigim zaman kesinliklr barışmak için ayagina gitme bırak on gün kus dursun boyle yaptikca bo taraflari kalkiyo erkeklerin koşturunca kiymetli oluyosun dene sende umursamaz davran seni aglarken sakin gormesin uzuldugunu belli etme keyfine bak rahat takıl tv izle cekirdegini çit muzigi dinlerken söyle boyle gore gore öğrenecek kusmemeye çünkü yaptıginin karşılığını bekledigini bulamadiginda anlayacak ve birakacak

Bazen bana da öyle geliyor cabım. Ben alttan alıp ağladığım için abartıyor. Ama dediğim gbi bu son olay bana iyi ders oldu. Ben de insanım sonuçta benim de gururum var elimden geldiğince tartışmamayı deneyeceğim tartışınca da bekleyeceğim ne kadar zor olsa da

Görmüş geçirmiş birinden yorum almak iyi oluyor. Ben de korkuyorum hep böyle devam ederse. Aynı evde küs olmak bana zor geliyor çünkü. Ama elimden geleni yapıp bu huyundan vazgeçirneye çalışacağım.Bu huyundan vazgeçene kadar çocuk düşünmüyorum ben de canım.
Teşekkürler canım...

Merhaba kızlar.
Birilerine hayatımdan bahsetmek hep zor gelmiştir bana.
En yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum şu an. Ağlamaktan şişmiş gözlerle geldim işe bugün.
2yıldır evliyim. Eşim iyi olduğunda ondan iyisi yoktur ama küçücük bir şey bile ılsa tartıştık mı kendimi onun düşmanıymışım gibi hissettiriyor.
Haksız olsa dahi geri adım atmıyor. Atmadı. Başlarda umursamayıp gururumu bırakıp ben barışıyordum. Öyle hemen de barışmaz zaten konuşmamasına ve ya iyi konuşmamasına rağmen uğraşıyordum.
Yine tartıştık bu sefer başka odada uyudu. Ben yine denedim konuşmasakta gel beraber uyuyalım dedim. Kaç yaşında insanlarız konuşarak hallededim dedim. Sorunun ne olduğunu bilmiyorsan zaten bilmene gerek yok dedi çekti gitti diğer odaya.
Ben de ağlaya ağlaya uyudum. O kadar küçük mevzular ki...
Bugünse bir şey için onu aramam gerekti aramaya çalıştım meşgyle düştü. Sonra anladım ki numaramı bloklamış. Şok oldum. Ama bilmemezliğe gelip msj attım onu arayamadığımı beni müsait olduğunda aramasını söyledim. Mesajını gördüğü halde ne yazdı ne aradı.
O kadar yoruldum ki.. Diyecek söz bulamıyorum. Nerdeyse işyerinde oturup ağlıyacam.
Bir insan nasıl her kavgada nefret derecesine gelir. Ben çözemiyorum zaten eşim yaşça büyük benden. Beni anlıyor diye sevinirken bu huyunu öğrendiğimden beri üzülüyorum.
Ayda rahat 2 kere bu tartışma oluyor. Yani ayda 2 kere gururumu ayaklar altına alıyorum. Ama ayrı yatması ve beni telefonda bloklaması resmen yıktı beni. Ne yapmalıyım yardım edin...
Bak canim, benim esim seninki kadar olmasa da alttan almayi sevmeyen birisi, ben de icimi dokup odayi terkederim, ilk zamanlar senin gibiydim naz yapardi fakat simdi gidip yatip uyuyorum, sabah bir kelime bile konusmuyorum, ha gerekirse konusuyorum, küsmuyorum, sadece yaptigi tribin umrumda olmadgini gosteriyorum ona, ozellikle boyle gergin zamanlarimizda odaya gecer eglenceli bir film acar izlerim ya da kitap okurum, yani kafama takmam, küs gibi davranma ama o konusmadikca da konusma, yemegi yiyince cekil odana ya da is guc varsa onunla ilgilen ama onunla ayni odada oturma, hele hele bu sorunu kafana taktigini, mutsuz oldugunu hic belli etme, denenmis ve basariya ulasmis bir taktikdir.

Bazen bana da öyle geliyor cabım. Ben alttan alıp ağladığım için abartıyor. Ama dediğim gbi bu son olay bana iyi ders oldu. Ben de insanım sonuçta benim de gururum var elimden geldiğince tartışmamayı deneyeceğim tartışınca da bekleyeceğim ne kadar zor olsa da
Aynen dene ve sakin barismaya calisma dayanamayip bir olur iki olur sende alisirsin oda alışır öğrenir senin takmadigini gordugu zaman uzatacak bişeyide kalmayacak

Back
X