Geri çekilme ile hamile kaldınız mı?

Doktor randevusu da aldım ama erken gebelik testi diye bir şey aldım ve doğru olma ihtimali baya yüksekmi

%99.98 miş tek bir çizgi ve baya koyu renk ondan doğrudur diye düşünüyorum bir de geri çekilme yöntemi kullanan bir sürü insan da var bir seferde olmamıştır inşallah jsjdjd bir de çocuk istiyorsanız yumurtlama haftanıza baktırdınız mı testle kesin sonuç alınıyor doktor bazısına gün veriyor 2 sene hamile kalamayan 2 haftada kalıyor o günlere denk getirmek önemli biliyorsunuzdur belki de ben yine de söyleyeyim dedim
Aynı şeyleri yaşıyorum hamile misiniz acaba

Merhaba konuyu açık bir şekilde yazacağım eğer başına gelen ya da tanıdığı olan varsa yazarsa sevinirim. Uygulamaya göre yumurtalama haftamda cinsel birliktelik yaşadık ve geri çekilme yaptı eşim vajinaya boşalma olmadı hepsini gördüm dışardaydı ama ilişkiden 1-2 sonra kahverengi akıntı geldi anlam veremedim ve regl günlerim geldi ayın 1 inde olmam lazımdı şu an 5 indeyiz yani gecikti. Ben aslında pek ihtimal vermiyorum ama internette 100 kadından 27 sinin bu şekilde hamile kaldığı bilgisini gördüm. Belirtiler de çok yok mesela memelerde hassasiyet ağrı falan yok karnımda ağrı oluyor günlerdir ama hiçbir şey gelmiyor ben stres yaptıkça daha da geçe kalıyor gibi ben daha önce de böyle gecikmiştim genelde mevsim geçişlerinde oluyor bu ama şu anda korkuyorum bu sene çocuk düşünmüyordum çünkü eşim istiyor ama ben istemiyorum eğer 10 gün ve üstü geçerse kan tahlili yaptırıcam ama bu şekilde hamile kalan var mı yazarsa sevinirim teşekkürler
Gebelik düşünmeden önce bi sene kadar o şekilde korunduk eşiniz eminseniz şuan stresten olmuyo olabilirsiniz bende korkudan oldumi olacakmış derken geçirip kaç test yaptığım oluyodu şimdi de olsun diye gözüne bakıyorum olmuyo😃

Back
X