- 26 Haziran 2019
- 452
- 5.956
- 58
- 32
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Bu bir korunma yöntemi mi yanicinsel ilişkide,erkeğin boşalmadan önce penisini disari çekerek disari bosalmasiyla uygulanan gebelikte korunma yöntemi zannedilen,ama asla bir korunma yöntemi olmayan riskli bir uygulamadır.
Hayır. Korunma yöntemi değildir.Bu bir korunma yöntemi mi yani aaaa ilk defa duydum ama hamile kalma riski çok fazladır ki. Ayrıca teşekkür ederim bilgilendirme için
26 yaşındayımHayır. Korunma yöntemi değildir.
Rica ederim. Ayrıca umarım yaşınız müsaittir.
Biraz açık yazdım.
zevk suyu ile hamilen kalıncağını sanmıyorumne bu savaştan mı geri çekiliyorsunuz? zevk suyuyla da gayet hamile kalınır
siz sanmıyorsunuz diye olmuyor herhalde. cahil olmayın araştırın. erkek orgazm olduğunda vücuttan spermler tamamen atılmayabilir. idrar kanalında kalan spermler zevk suyuyla çıkmış olabilir. ama siz sanmıyorsunuz tabii onca yıl boşa okudukzevk suyu ile hamilen kalıncağını sanmıyorum
Bizde bu şekilde korunuyoruz bebiş yok ortada bence sıkıntı yokcinsel ilişkide,erkeğin boşalmadan önce penisini disari çekerek disari bosalmasiyla uygulanan gebelikten korunma yöntemi zannedilen,ama asla bir korunma yöntemi olmayan riskli bir uygulamadır.
Sonuç olarak nurtopu gibi bir bebiş olma ihtimali her zaman vardır.
bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim demiş mevlana. iyi forumlarBizde bu şekilde korunuyoruz bebiş yok ortada bence sıkıntı yok
Bu sekilde tesadufen hamile kalmayip korundugunu sananlar, %50 ihtimale guvenerek devam etsinler. Bosuna parmaklarinizi yormayin bence de...bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim demiş mevlana. iyi forumlar
Biz evleneli 8 ay oldu .hep geri çekilme ile korunuyoruz .8 ay önce normal doğum yaptım. Bebeğim üç aylıkken kontrole gitmiştim. doktor neyle korunduğumuzu sormuştu. Prezervatif demiştim. En iyisi prezervatif,aman geri çekilme yöntemini deneme istenmeyen bir gebelik oluşabilir, en sağlıklı hareketli spremler zevk suyunda bulunur unutma demişti. Bende eşimde prezervatiften memnunuz. Kaliteli bir marka aldıktan sonra hiç sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?