- 26 Ağustos 2020
- 328
- 1.030
- 63
- 35
Bazı kadınlar çok doğurgan oluyor. Komşum tüpleri bağlıyken besinciyi doğurdu düşünOnu da geçtim bir aydır full serbest atış yaptık muhtemelen hamile değilim. Bu geri çekilme ile hamile kalmak bence mucizevi bir olay olarak nitelendirilmelihem yumurtanın şartları hem çok daha az spermin doğru zamanda buluşması düşük ihtimal gibi geliyor bana.
Acaba koca kişileri yok ya zamanında geri çıktım deyip ufak bir yalan söylüyor olabilirler mi?
Onun hamile kalmaması herkeste böyle olacak olmasını gerektirmez. Burası geri çekilme ile hamile kalanlarla dolu.Arkadaşım 10 yıldır geri çekilme ile birlikte oluyor djdjdj hamilede kalmadı
Var. Hem de yumurtlama döneminde değildim, adet bitimiydi. Takvim yöntemine göre en risksiz dönem. Size de şimdiden hayırlı olsun.Geri çekilme ile hamile kalan varmi aranızda çocuk düşünmediğim için yumurtlama donemimi kacirmisim tam yumurtlama donemimde eşimle birlikte olduk geri çekilme ile bi baktim yumurtlama günüm aranızda yaşayan varmi
Oyşş. Vallaha bu site sayesinde akıllandım.Var. Hem de yumurtlama döneminde değildim, adet bitimiydi. Takvim yöntemine göre en risksiz dönem. Size de şimdiden hayırlı olsun.
Net kalırsın diyorsunuz yaniVar. Hem de yumurtlama döneminde değildim, adet bitimiydi. Takvim yöntemine göre en risksiz dönem. Size de şimdiden hayırlı olsun.
Net değil ama bir kere nasılsa olmadı deyip böyle rahat takılırsanız hamile kalmanız gayet mümkün. Benimki şu an 9 günlük.Net kalırsın diyorsunuz yani
Allah bagislasinNet değil ama bir kere nasılsa olmadı deyip böyle rahat takılırsanız hamile kalmanız gayet mümkün. Benimki şu an 9 günlük.
Geri çekilme diye bir korunma yöntemi olmadığına göre her seferinde hamile kalabilirsin tabiki deGeri çekilme ile hamile kalan varmi aranızda çocuk düşünmediğim için yumurtlama donemimi kacirmisim tam yumurtlama donemimde eşimle birlikte olduk geri çekilme ile bi baktim yumurtlama günüm aranızda yaşayan varmi
Tamam devam et o zaman niye buraya soruyorsun? Arkadaşının çocuğu olmuyorsa biz de mi riske atalım?Arkadaşım 10 yıldır geri çekilme ile birlikte oluyor djdjdj hamilede kalmadı
Daha sakin konuşabilirsin yorum yapma okuma o zamanTamam devam et o zaman niye buraya soruyorsun? Arkadaşının çocuğu olmuyorsa biz de mi riske atalım?
Geri cekilme bir korunma değildir bebek dusunmuyorsaniz sizin yada eşinizin korunması gerek bence dikkatli olmak lazım istersin olmaz istemezsin olurGeri çekilme ile hamile kalan varmi aranızda çocuk düşünmediğim için yumurtlama donemimi kacirmisim tam yumurtlama donemimde eşimle birlikte olduk geri çekilme ile bi baktim yumurtlama günüm aranızda yaşayan varmi
Bu tipteki her konuda beliriyorsun Hale korkulu rüya gibi.Var. Hem de yumurtlama döneminde değildim, adet bitimiydi. Takvim yöntemine göre en risksiz dönem. Size de şimdiden hayırlı olsun.
Ben yandım, eller yanmasınBu tipteki her konuda beliriyorsun Hale korkulu rüya gibi.
Aa çok şaşırdım böyle bir yöntem kullanmanıza.Var. Hem de yumurtlama döneminde değildim, adet bitimiydi. Takvim yöntemine göre en risksiz dönem. Size de şimdiden hayırlı olsun.
Öyle bir yöntem kullanmıyorum, çünkü o zaten bir yöntem değil. Normalde hep prezervatifle korunuyorduk.Aa çok şaşırdım böyle bir yöntem kullanmanıza.
Ben de o yüzden şaşırdım işte. Gayet bilinçli bir tavrınız var gördüğüm kadarıyla konularda.Öyle bir yöntem kullanmıyorum, çünkü o zaten bir yöntem değil. Normalde hep prezervatifle korunuyorduk.
Bir anlık gaflet diyelim.Ben de o yüzden şaşırdım işte. Gayet bilinçli bir tavrınız var gördüğüm kadarıyla konularda.
Ay Allah yaşatmasın en korktuğum şeyBir anlık gaflet diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?