Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam biz geri cekilme yöntemiyle korunuyoruz ama bu ay adetime 14 gün kala göğüslerim şişti şuan 9 gün var ve aşırı ağrıyor sızlıyor hamile olabilir miyim? Böyle hamile kalan oldu mı?
Selam biz geri cekilme yöntemiyle korunuyoruz ama bu ay adetime 14 gün kala göğüslerim şişti şuan 9 gün var ve aşırı ağrıyor sızlıyor hamile olabilir miyim? Böyle hamile kalan oldu mı?
Evet korunma yöntemi değil olırsa üzülmem o yüzden çok büyük dikkatle yaptığım bi yöntem değil oğlum 4 buçuk yaşında henüz bu zamana kadar hamile kalmadım ama kalanlar var mı merak ettim o yüzden sormak istedim
Gerçekten bir korunma yöntemi değil asla bunu öğrenmiş oldum
Benm iki gebeliğimde de hic bir belirti yaşamadım ve bi bebegim daha vardi 6 aylıkyi hamile olduğumu öğrendim ve hiç bir belirti yoktu sadece koku hassasiyeti vardı ordan şüphe ettim bi test alayım dedim kaset test ikinci çizgi baya koyu çıktı adette olmuyordum ztn bi kez oldum 2 ay 3 ay sonra oldum son adetim bnde olacam diye beklerken baktm ki hamilelik vardı ikisi beraber büyüyor biri 2 yaş olucak ikincisi 8 aylık oldu 9 a girecek