Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten hiç çocuğu olmayana spiral ve kordon bağlatma asla tavsiye edilmez hele kordon bağlanmasına karşıyım çünkü kadının doğurganlık özelliği tamamen elinden alınıyor riskli hamilelikler yaşadığım için son doğumumda doktorlar kordonlarını bağlamamı istemişlerdi kabul etmedim belki yalnış ama benim tercihim buydu şimdi spiral kullanıyorum çok rahatım hatta adetim bile düzenli olmaya başladı ,korunma yöntemi olarak kabul etmesem riskli de görsemde ben de bu yöntemle "korunuyorum"
başka yapabilecegim bişey yok prezervatif olmaz, hap hiç olmaz pcos. sedromu sebebiyle bile aldım ama kısa bi dönem sonra bıraktım o hapları güvenmiyorum, spiral denmiş daha hiç çocugum yok dogru bulmuyorum bu durum için, erkek tüp baglatma bu da olmaz henüz hiç bebegimiz yok, başkaaa var mı bi yöntemm hee bi de iğneler var onlarda meçhul ha takvim yöntemi var bu düzensiz adette zaten mümkün değil ... en rikslisi de olsa en dogalı bu ama içimde rahat olmuyor.bi yol bulmalı