GERİ ÇEKME YÖNTEMİ İLE KORUNDUM- HAMİLELİK İHTİMALİ??

İlk yorumları okuyup gelin. Korunma yöntemi mi dedim ben? Olduysa zaten sevinirim süpriz olur :)
Evet başlığa istinaden yazdım zaten, yorumları okumamıştım. Korunma yöntemi olmadığının bilincindeyseniz “yöntem” demenize de gerek yokmuş. Bu şekilde korunduğunu düşünüp hamile kalan yengem var, kızı 17 yaşındayken. O zaman darısı başınıza diyelim.

Bu bir yöntem malesef, başarılı olan bir çok insan var inşallah başarılı olmamışızdır ne diyeyim, çünkü bu durum hoşuma gitti. Yengenize selam

Bugünden bildiriyorum kaset test yaptım negatif, ama midem çok kötü kahvaltı bile yapamadım midem bulanıyor. Kan testi mi versem sizce erken mi? 3. Günüm gecikmede, ilişkiden sonra 10.gün

Off ben de 4 gün geciktim,geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ve ben deli gibi istiyorum anne olmayı bugün ve dün kahverengi akıntım geldi ped’i batırmıyor tam 7 gün geçsin öyle test yapcam ama hiç umudum yok umarım ikimi içinde en hayırlısı neyse o olur

Merhaba ben bugün regl oldum, tüm belirtiler vardı çok ilginç. Hayırlısı olsun hakkında stres yapma :)

Merhaba ben bugün regl oldum, tüm belirtiler vardı çok ilginç. Hayırlısı olsun hakkında stres yapma :)
Yaa ben de bunu yazdıktan bir gün sonra adet oldum bende de tüm belirtiler vardı ve bugün (aslında inanmam ama ) bir tanıdığımız doğum haritama baktı bakar bakmaz ( hamile kalmak istediğimi bilmiyor ) çok ilginç dedi dedim ilginç olan ne ? “Şuan hamile olabilirsin “ dedi her şeyden umut ediyoruz ama artık yoruldum

Bazen çevre o kadar etkiliyor ki adet gecikebiliyor. Her gecikmeyi gebelik sanmayalım bence biz :) bu ay başladık bizde olursa yazıcam :)

Merhaba ben aranıza yeni katıldım ve yardımınıza tecrübelerinize ihtiyacım var, bende geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşıyorum, adetime 2 hafta varken göğsümde çok kötü bir acı ağrı oluşmaya başladı, yavaş yavaş da şişiyor gibime geliyor ama sert değil yumuşak, yumurtlama dönemini takip edemiyorum bu yüzden ama bu ay 3-4 kez birlikteliğim oldun normalden daha az, adetlerim düzensiz 35-40 günü bulabiliyor, ama bu ay hiçbir adet öncesinde yaşamadığım bir göğüs ağrısı yaşıyorum, ama adet öncesi gibi sivilcelerim artmaya başladı, psikolojik mi bilmiyorum ama sık idrara çıkmaya başladım, yani sizce hamile miyimdir? Bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, tüm anne olmak isteyen anne olanları tebrik ediyor ve öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…