- Konu Sahibi CURIOUS-WOMAN
-
İlk yorumları okuyup gelin. Korunma yöntemi mi dedim ben? Olduysa zaten sevinirim süpriz olur :)Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Evet başlığa istinaden yazdım zaten, yorumları okumamıştım. Korunma yöntemi olmadığının bilincindeyseniz “yöntem” demenize de gerek yokmuş. Bu şekilde korunduğunu düşünüp hamile kalan yengem var, kızı 17 yaşındayken. O zaman darısı başınıza diyelim.İlk yorumları okuyup gelin. Korunma yöntemi mi dedim ben? Olduysa zaten sevinirim süpriz olur :)
Bu bir yöntem malesef, başarılı olan bir çok insan varEvet başlığa istinaden yazdım zaten, yorumları okumamıştım. Korunma yöntemi olmadığının bilincindeyseniz “yöntem” demenize de gerek yokmuş. Bu şekilde korunduğunu düşünüp hamile kalan yengem var, kızı 17 yaşındayken. O zaman darısı başınıza diyelim.
Korunma yöntemi mi dedim ben?
Bu bir yöntem malesef,
İnşallahinşallah başarılı olmamışızdır ne diyeyim
Aynen öyle bir kac gün bekleyebilirsinBugün de adet olmadım, kasıklarıma ara sıra sancı giriyor. Nedenini anlayamıyorum bir kaç gün daha gelmezse yeniden test yapacağım sanırım :)
15-17 gün sonra çıkmış yani, ihtimal çok düşük ama şüphe duyuyor insan. Ve hep erken gelir gününden şimdi 2 gün geçince acaba dedim. teşekkür ederim
Korunulacak bir yöntem değil ne demek istediğimi anladın
İnşallah
Merhaba ben bugün regl oldum, tüm belirtiler vardı çok ilginç. Hayırlısı olsun hakkında stres yapma :)Off ben de 4 gün geciktim,geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ve ben deli gibi istiyorum anne olmayı bugün ve dün kahverengi akıntım geldi ped’i batırmıyor tam 7 gün geçsin öyle test yapcam ama hiç umudum yokumarım ikimi içinde en hayırlısı neyse o olur
Yaa ben de bunu yazdıktan bir gün sonra adet oldumMerhaba ben bugün regl oldum, tüm belirtiler vardı çok ilginç. Hayırlısı olsun hakkında stres yapma :)
Bazen çevre o kadar etkiliyor ki adet gecikebiliyor. Her gecikmeyi gebelik sanmayalım bence biz :) bu ay başladık bizde olursa yazıcam :)Yaa ben de bunu yazdıktan bir gün sonra adet oldumbende de tüm belirtiler vardı ve bugün (aslında inanmam ama ) bir tanıdığımız doğum haritama baktı bakar bakmaz ( hamile kalmak istediğimi bilmiyor ) çok ilginç dedi dedim ilginç olan ne ? “Şuan hamile olabilirsin “ dedi her şeyden umut ediyoruz ama artık yoruldum
Biz de yaklaşık 5 aydır ger çekilme işe korunduk ama hamilelik olmadı. Ablamın 3 gebeliği de bu şekilde korunurken oldu, korunamamışlar :) düşük ihtimal ama olabilir. Ben de bu şekilde korunurken 4 gün geciktim tüm belirtiler vardı ancak gebelik olmadı.Cevaplarsanız gerçekten çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?